Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

O Corey Taylor για το "Master Of Puppets": "Είναι το τέλειο heavy metal άλμπουμ. Δεν έχει περιττή στιγμή. Το μόνο αρνητικό του είναι πως έχει σύντομη διάρκεια. Πριν το καταλάβεις έχει τελειώσει. Απορείς προς στιγμήν αλλά το βάζεις πάλι από την αρχή. Είναι τρελό. Είναι ένα πανέμορφο, πανέμορφο άλμπουμ".

Σε συνέντευξή του στα πλαίσια του Knotfest, o Corey Taylor μίλησε για την αγάπη του για τους Metallica καθώς συμμετέχει στο "The Metallica Blacklist" διασκευάζοντας το "Holier Than Thou", όταν κλήθηκε να επιλέξει το καλύτερο άλμπουμ του σπουδαίου συγκροτήματος, δεν προτίμησε τον πέμπτο, ομότιτλο δίσκο των Αμερικανών.

Αντιθέτως, εξήρε το "Master Of Puppets", σχολιάζοντας σχετικά τα εξής:

"Είναι το τέλειο heavy metal άλμπουμ. Δεν έχει περιττή στιγμή. Το μόνο αρνητικό του είναι πως έχει σύντομη διάρκεια. Πριν το καταλάβεις έχει τελειώσει. Απορείς προς στιγμήν αλλά το βάζεις πάλι από την αρχή. Είναι τρελό. Είναι ένα πανέμορφο, πανέμορφο άλμπουμ".

Στην ίδια συνέντευξη, ο Αμερικανός μουσικός σχολίασε και το αντίκτυπο του Big 4 του thrash metal σε αυτόν και τη γενιά του:

"Ήταν η στιγμή που μια ολόκληρη γενιά ψυχάκηδων ήρθε κοντά. Αυτές οι μπάντες προσέλκυαν ετερόκλητο κοινό. Τα punk παιδιά τις λάτρευαν, τα metal τις προσκυνούσαν. Ήταν ακόμη πολύ underground για τους απλούς μουσικόφιλους, αλλά ακόμη και οι οπαδοί του alternative τους εκτιμούσαν επειδή είχαν πολλή οργή, ήταν κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον έως τότε ήχο.

Γνωρίζαμε πως τη στιγμή που θα τους άκουγαν οι γονείς μας θα τους μισούσαν, κάτι που μας έκανε να τους ακούμε περισσότερο. Δεν υπήρχε καλύτερο αίσθημα από το να ακούς κάτι που αντιπαθούν οι ενήλικες".

Δείτε την σχετική αναφορά και το ρεπορτάζ όσον αφορά τον αγαπημένο δίσκο από τον Corey Taylor όσον αφορά την αγάπη του στους Metallica!



Σχόλια