Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Aeolian Rock Storm VOL II (31/07/2021 , Κάστρο Μυτιλήνης)

Η ώρα για τη μεγάλη μας συνάντηση πλησιάζει!

Όπως σε όλες μας τις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους αυτή τη φορά όμως με ονομαστικές προσκλήσεις.

Προσκλήσεις θα μπορέσετε να προμηθευτείτε από τη Δευτέρα 26-07 μέχρι και την Παρασκευή 30-07 από το χώρο του σωματείου μας στο 6 της οδού Σάμου από τις 19:00. Μαζί θα σας δοθεί και ειδικό φυλλάδιο με τις οδηγίες για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ. (Προσκλήσεις ΔΕΝ θα υπάρχουν στην είσοδο του φεστιβάλ για την αποφυγή συνωστισμού).

-Η είσοδος στο συναυλιακό χώρο του κάστρου θα είναι ανοιχτή από τις 18:00.

- Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

- ΔΕΝ απαιτούνται self test ή πιστοποιητικά για την είσοδο σας.

- Καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας παραμένουμε καθιστοί στη θέση μας. Εάν θέλουμε κάτι από το κυλικείο που θα υπάρχει στο χώρο περιμένουμε τη σειρά μας χωρίς να συνωστιζόμαστε κρατώντας αποστάσεις.

- Σε περίπτωση που τα παραπάνω δεν τηρηθούν είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να διακόψουμε τη συναυλία πράγμα το οποίο απευχόμαστε.

- Δεν πετάμε σκουπίδια στο χώρο της συναυλίας καθώς θα υπάρχουν κάδοι σε αρκετά σημεία.

Προστατεύουμε την υγείας μας, τη μουσική μας και το σωματείο μας!

~ Lesvos ΛΥΓΞ Metal Crew ~

Μεγάλο όνομα της βραδιάς , οι περίφημοι Maidenance ένα Tribute συγκρότημα στους Iron Maiden από την Αθήνα. Ως συνοδός τους θα είναι οι Addart , οι Rabbit Got The Gun και οι FMJ (Full Mental Jacket). Τέσσερα συγκροτήματα που υπόσχονται μία εξαιρετική σκληρού ήχου βραδιά με τα προβλεπόμενα μέτρα που καθορίζει το υπουργείο Υγείας και πολιτικής προστασίας ενώ ταυτόχρονα αποχαιρετάμε με αυτόν τον τρόπο και τον μήνα Ιούλιο. Στις 31 Ιουλίου και μέρα Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κάστρο της Μυτιλήνης.

Χορηγός Επικοινωνίας: Rock Da Vinci

FB Event: https://www.facebook.com/events/861550977795999



Σχόλια