Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Jeff Waters (Annihilator): "Ο Randy ήταν ένας χαρακτήρας, είχε τις καλύτερες ιστορίες, ανυπομονούσαμε να κολλήσουμε μαζί του, είχαμε τόσο ωραίο attitude με τη φωνή του και ήταν ένας από τους καλύτερους frontmen στη metal και punk βιομηχανία αλλά ας πούμε ότι είμασταν όλοι τυχεροί για τις συνεισφορές του στα 2 cds μας και ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σε αυτή τη δεύτερη προσπάθεια να συνεργαστούμε μαζί του. Ωστόσο, ο θρύλος αυτός, μαζί με τον John Bates, τον Paul Malek και τον Ray Hartmann έκαναν το "Alice In Hell" έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους heavy metal δίσκους το 1989, καθώς επίσης συνέβαλε στο θρύλο των D.O.A. από το Βανκούβερ! RIP RANDY! Θα κάνουμε κάτι φρέσκο και γι' 'αυτόν σύντομα."


Στην επίσημη σελίδα των Annihilator, o ιθύνων νους της μπάντας, Jeff Waters , αφηγείται μέσω του Instagram μερικές από τις πιο απίστευτες και άγνωστες ιστορίες, με τον τότε τραγουδιστή της μπάντας Randy Rampage, o οποίος πέθανε στις 14 Αυγούστου του 2018.

Δείτε το παρακάτω Post του , να λέει τα εξής.

"Μία ακόμα ενδιαφέρουσα ANNIHILATOR ιστορία. Το 1989, είχαμε την τιμή να είμαστε φιλοξενούμενοι στην εκπληκτική περιοδεία των Testament, ''Practice What You Preach USA''. Το άλμπουμ μας είχε κάνει μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο και αυτή η περιοδεία στις ΗΠΑ μας διέλυσε στις ΗΠΑ. Ωστόσο, οι Annihilator έκαναν το μεγαλύτερο μέρος της περιοδείας, αλλά όχι τις τελευταίες ημερομηνίες στην Καλιφόρνια και ο λόγος είναι ο εξής:

Ξυπνήσαμε και ρωτήσαμε τον οδηγό λεωφορείου που ήμασταν … είπε: "Μόλις άφησα τον τραγουδιστή σας στο αεροδρόμιο. Κάλεσα τον manager μου και είπα" Ο Randy μόλις άφησε την περιοδεία! Τι κάνουμε τώρα; "Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Στην κορυφή του κόσμου, περιοδεύοντας με τα είδωλά μας, τότε ακούγοντας ότι to Alice In Hell ήταν πλέον μια τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, κλπ. … τότε έπρεπε να πούμε κυριολεκτικά στο οδηγό, "Συγγνώμη, στρίψτε το λεωφορείο προς τον Καναδά καθώς αφήνουμε την περιοδεία".

Η περιοδεία έφτανε στο τέλος για εμάς και σκεφτήκαμε ότι επρόκειτο να γίνουμε η μπάντα του ενός δίσκου. Όλα πήγαιναν υπέροχα, αλλά φαίνεται ότι ο Randy σαν να ήξερε ότι θα μας αφήσει στεγνά τη συγκεκριμένη ημερομηνία … μας είπε αργότερα ότι επρόκειτο να διατηρήσει την «αρχαιότητα» του στη δουλειά του ως Long Shoreman. Ποτέ δεν μίλησα με τον Randy ξανά μέχρι το 1999, όταν προσπάθησα να κάνω μια επανένωση, οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν αυτή την μοιραία ιστορία … Ένα πρωί στο λεωφορείο της περιοδείας, όπου μοιραζόμασταν επίσης με τους Overkill, ο Randy ήταν, ας πούμε, όχι τόσο "καθαρός" και ξύπνησε ουρλιάζοντας, βίαια, προσπαθώντας να βρει τον κιθαρίστα μας Dave Davis στην κουκέτα του, για να τον «μαχαιρώσει»! 

Ο τεχνικός φωτισμού των Overkill, Taz (αποθεώθηκε από τότε ως ήρωας: Super Taz, ήταν από τότε για πάντα γνωστός με αυτό το όνομα!) τον αντιμετώπισε, καθώς τότε κατευθυνόταν ο Randy στον οδηγό του λεωφορείου, για να τραβήξει το λεωφορείο, που έτρεχε ,με 80 χιλιόμετρα την ώρα !!!! 

Για την ασφάλεια όλων των ατόμων σε αυτό το λεωφορείο, όταν επέστρεψε σε μια πιο «κανονική» κατάσταση, τον αφήσαμε στον πλησιέστερο σιδηροδρομικό σταθμό, με χρήματα, ένα εισιτήριο για να φτάσει στη Φρανκφούρτη και στη συνέχεια με πτήση για το σπίτι, στο Βανκούβερ. 

Συνέχισα τις τελευταίες συναυλίες της περιοδείας τραγουδώντας αλλά μετά πήγαμε σπίτι! Τρομακτικά πράγματα, φίλε!  Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε ένα αναστατωμένο συγκρότημα  και το crew αργότερα, ο κιθαρίστας  των Overkill, Joe Comeau θα έρθει μαζί μας για μερικά υπέροχα CD! 

Ο Randy ήταν ένας χαρακτήρας, είχε τις καλύτερες ιστορίες, ανυπομονούσαμε να κολλήσουμε μαζί του, είχαμε τόσο ωραίο attitude με τη φωνή του και ήταν ένας από τους καλύτερους frontmen στη metal και punk  βιομηχανία αλλά ας πούμε ότι είμασταν όλοι τυχεροί για τις συνεισφορές του στα 2 cds μας και ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σε αυτή τη δεύτερη προσπάθεια να συνεργαστούμε μαζί του. Ωστόσο, ο θρύλος αυτός, μαζί με τον John Bates, τον Paul Malek και τον Ray Hartmann έκαναν το "Alice In Hell" έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους heavy metal δίσκους το 1989, καθώς επίσης συνέβαλε στο θρύλο των D.O.A. από το Βανκούβερ! RIP RANDY! Θα κάνουμε κάτι φρέσκο και γι' 'αυτόν σύντομα."



Σχόλια