Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Blaze Bayley (Ex - Iron Maiden): "Είναι η αντίδραση που είχαμε από το βρετανικό τύπο. Ήθελε να αποτύχουν οι Iron Maiden και χάρηκαν όταν ο Bruce έφυγε από το συγκρότημα και ήθελαν πραγματικά να αποτύχουν αλλά οι φανς δεν το επέτρεψαν και οι δημοσιογράφοι είχαν εκνευριστεί που δεν μπορούσαν να το καταφέρουν, που δεν μπορούσαν να σκοτώσουν τους Iron Maiden."

Photo By Barbara "Barbie" Parastatidou
Σε πρόσφατη συνέντευξη με το Crash Tv, ο πρώην τραγουδιστής των Iron MaidenBlaze Bayley, ερωτώμενος για το περιεχόμενο των στίχων στο εμβληματικό τραγούδι που παίζει σε όλες τους τις συναυλίες , “Virus”, το οποίο έχει συμπεριληφθεί στο Compilation των βρετανών βετεράνων , "Best Of The Beast" που κυκλοφόρησε το 1996 μέσω της EMI. Σχετικά με το εν λόγω Promo Single , απάντησε ως εξής:


"Είναι η αντίδραση που είχαμε από το βρετανικό τύπο. Ήθελε να αποτύχουν οι Iron Maiden και χάρηκαν όταν ο Bruce έφυγε από το συγκρότημα και ήθελαν πραγματικά να αποτύχουν αλλά οι φανς δεν το επέτρεψαν και οι δημοσιογράφοι είχαν εκνευριστεί που δεν μπορούσαν να το καταφέρουν, που δεν μπορούσαν να σκοτώσουν τους Iron Maiden. Οπότε οι στίχοι είναι για το μίσος των δημοσιογράφων και για την τοξική τους στάση απέναντι στο συγκρότημα-αυτοί είναι ο ιός.  Νοερά, συνεχίζουν να τροφοδοτούν αυτά τα απαίσια πράγματα και πολλοί άνθρωποι αποκτάνε λάθος άποψη χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα. Γιατί κάποιος τους λέει ότι είναι κακό και αποφασίζουν πως ναι, έτσι είναι, αντί να το δουν και να αποφασίσουν μόνοι τους. Και αυτός είναι ο απαίσιος ιός που αναφέρεται στους στίχους μας.

Παρ’όλο που δεν το έχουμε παίξει ποτέ ζωντανά με τους Iron Maiden, το έχω στις δικές μου συναυλίες, σαν ένα παλιό τραγούδι από την εποχή των Iron Maiden, αλλά σε λίγο διαφορετική εκδοχή. Και είναι κάτι που οι φανς μου το χαίρονται και τους αρέσει."


Μεγάλο σημείο αναφοράς είναι πως σε πρόσφατη συνέντευξη , είχε αναφέρει αντίστοιχο συμβάν "τοξικότητας" καθώς εμφανίστηκαν στο Seattle οι Iron Maiden για την περιοδεία του "X Factor" και συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου 1996!

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Crash TV.




Σχόλια