Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Michael Wagener (WireWorld Studio , Double Trouble Productions): "Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της μουσικής για πάνω από 50 χρόνια και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ και να πάω διακοπές. Πούλησα το στούντιο, ενώ και η Double Trouble Productions δεν υφίσταται πλέον σαν επίσημη εταιρία".

O μουσικός παραγωγός Michael Wagener ανακοίνωσε την απόσυρση του από την μουσική βιομηχανία. Πιο αναλυτικά εξήγησε σε μία χθεσινή ανακοίνωση στο Facebook , τα εξής.

"Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της μουσικής για πάνω από 50 χρόνια και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ και να πάω διακοπές. Πούλησα το στούντιο, ενώ και η Double Trouble Productions δεν υφίσταται πλέον σαν επίσημη εταιρία".

Ο γεννηθείς στην Γερμανία, εν λόγω μουσικός/παραγωγός, έγινε φίλος με τον περίφημο Don Dokken στα τέλη των '70s, αναλαμβάνοντας την παραγωγή στα Εμβληματικά του Album "Back In The Streets" και "Breaking The Chains". 

Αφού μετακόμισε στο Los Angeles, έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους παραγωγούς και μηχανικούς ήχου. Οι δύο πρώτοι δίσκοι των Skid Row ("Skid Row" του 1989 & "Slave To The Grind" το 1991) , το "Master Of Puppets" των Metallica, το "Too Fast For Love" των Motley Crue, το "No More Tears" του Ozzy Osbourne, το "Dog Eat Dog" των Warrant, το "Look What The Cat Dragged In" των Poison, το "Pornograffitti" των Extreme καθώς και το "Constrictor" του Alice Cooper είναι μερικά από τα άλμπουμ στα οποία δούλεψε ο περίφημος παραγωγός σε όλη του την καριέρα. Συνεργάστηκε, επίσης, με τους Queen, την Janet Jackson, τους Megadeth, τους Great White, τους W.A.S.P., τους White Lion και τους Stryper. Για όλες αυτές τις εμπειρίες της καριέρας του , ανέφερε τα εξής.

"Πέρασα εξαιρετικά και γνώρισα ένα σωρό υπέροχους ανθρώπους και είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να δουλέψω με τόσο σπουδαίους μουσικούς και να δημιουργήσω τόσο υπέροχη μουσική. Τώρα ήρθε η ώρα να δω περισσότερα από τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας που μου επιτρέψατε να ζήσω μια σπουδαία ζωή και να κάνω αυτό που αγαπώ. Ανυπομονώ για ένα μέλλον με πολύ ταξίδι. Ήταν υπέροχα μέχρι στιγμής".

Αυτή ήταν η συγκινητική του ανακοίνωση μετά από τα πολλαπλά χρόνια καριέρας του , ως παραγωγός.



Σχόλια