Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Gojira: Πριν το βίντεο κλίπ και τον εγκαινιασμό του νέου τους δίσκου , δίνουν το 5ο και τελευταίο τους Single με τίτλο "The Chant"

Το progressive metal σχήμα των Gojira πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου τον επερχόμενο δίσκου του με τίτλο “Fortitude” μέσω της Roadrunner Records.

Από το νέο άλμπουμ, το γαλλικό συγκρότημα δίνει στην κυκλοφορία το πέμπτο και τελευταίο single, μετά τα “Another World”, “Born For One Thing”, “Into The Storm” και “Amazonia”.

To “The Chant” σύμφωνα με δηλώσεις του Frontman των Γάλλων Groove/Prog Metallers , Gojira Joseph "Joe" Duplantier θεωρείται ως εξής.

"Το "The Chant είναι ένα βραδύκαυστο κομμάτι με μερικά από τα πιο μελωδικά στοιχεία των Gojira μέχρι στιγμής. Αφήστε την ψαλμωδία να αντηχήσει στα κόκκαλα σας και να σας ανυψώσει".

Έτσι και εμείς μία μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του διάδοχου του "Magma" και την πρεμιέρα του νέου τους βίντεο κλίπ για το εν λόγω κομμάτι και το αφήνουμε να μας ανυψώσει η Ψαλμωδία! Απολαύστε το "The Chant" και με αυτό κάνουν ποδαρικό στην περιφορά του επιταφίου Μ. Παρασκευή.... Ευλόγηcον.



Σχόλια