Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Νίκος Χαρδαλιάς: Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις του για το άνοιγμα της εστίασης χωρίς μουσική

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί ιδίως στον χώρο της εστίασης και συγκεκριμένα από μαγαζάτορες ροκάδικων , που σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού πολιτικής προστασίας , Νίκου Χαρδαλιά , συγκεκριμένα η αναφορά του περί των προϋποθέσεων για να ανοίξει η εστίαση ήταν η εξής.

"Προσοχή! Δεν επιτρέπεται καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους , η μουσική στα καταστήματα αυτά (Εστίασης , Bar & Καφέ) και θα κλείνουν το αργότερο στις 22:45"

Ένα απ' αυτά τα μέτρα έχει προκαλέσει μεγάλη οργή σε υπεύθυνους καφέ & Bar , όπως και σε διάφορους πολίτες, ενώ το γνωστό Bar στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης "The Pub Thessaloniki" έβγαλε ανακοίνωση με την οποία δήλωσαν πως δεν πρόκειται να ανοίξουν! Αναλυτικά το γειτονικό Bar του εμβληματικού 8ball ανέφερε τα εξής.

"Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, για το "άνοιγμα" της εστίασης, εμείς εδώ στο The PUB Thessaloniki αποφασίσαμε να μην πάρουμε μέρος σε αυτή τη κοροϊδία και να παραμείνουμε κλειστοί. Ζητάμε συγνώμη από τους φίλους μας, μιας και περίμεναν και αυτοί το άνοιγμα μας, αλλά θεωρούμε ότι όλο αυτό δεν είναι μια βιώσιμη και σωστή λύση για την επιχείρηση μας. Να ευχηθούμε καλό άνοιγμα και καλή τύχη σε όσους συναδέλφους θα ανοίξουν, και εμείς κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε. Σας ευχαριστούμε πολύ."

Αναλυτικότερα παρακολουθήστε τις παρακάτω δηλώσεις που έγιναν χθες!



Σχόλια