Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

The Living: Το συγκρότημα που ύστερα από 40 χρόνια δίνει στην δημοσιότητα υλικό που είχε ηχογραφηθεί στα 80's


Οι πλέον διαλυμένοι punks από το Seattle,
 The Living, που δραστηριοποιήθηκαν τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '80, αναμένονται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους το προσεχές χρονικό διάστημα.

Το βραχύβιο συγκρότημα, στο οποίο ήταν μέλος ένας 17χρονος Duff McKagan, μερικά χρόνια πριν ενταχθεί στους Guns N' Roses, θα κυκλοφορήσει το "The Living: 1982" στις 16 Απριλίου.

Οι Εν λόγω Αμερικανοί Punkers επέλεξαν ως δισκογραφική τους στέγη την Loosegroove Records, που ανήκει στους Stone Gossard (Pearl Jam) και Regan Hagar (Satchel, Brad).

Οι ηχογραφήσεις ανήλθαν στην επιφάνεια εις γνώση του πρώην ντράμερ της μπάντας, Greg Gilmore (Mother Love Bone), ο οποίος και επιθυμούσε τη δημοσιοποίηση τους. Η σύνθεση που ηχογράφησε το ντεμπούτο των The Living περιλαμβάνει, πέραν των Duff McKagan στην κιθάρα και Greg Gilmore, τους John Conte (φωνητικά/κιθάρα) και Todd Fleischman (μπάσο).

Στο άλμπουμ θα περιλαμβάνονται επτά συνθέσεις του εν λόγω κιθαρίστα, με το πρώτο single, για το κομμάτι "Two-Generation Stand" να είναι πλέον διαθέσιμο, απολαύστε το.


Cover Art

Tracklist:

01. A Promise
02. Two Generation Stand
03. Live By The Gun
04. A Song For You
05. No Thanks
06. Live Is A Terror
07. I Want


Σχόλια