Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

The Gathering: Ηχογραφούν τον νέο τους δίσκο ύστερα από δέκα χρόνια απουσίας


Ο ντράμερ των
 The Gathering, Hans Rutten, επιβεβαίωσε ότι το συγκρότημα δουλεύει πάνω στον διάδοχο του "Afterwords" και θα είναι ο πρώτος δίσκος της ολλανδικής μπάντας μετά από σχεδόν 10 χρόνια για τον οποίο αναλυτικά ο Ολλανδός ντράμερ ανέφερε τα εξής.

"Έχουμε ηχογραφήσει αρκετό υλικό. Αποφασίσαμε να δουλέψουμε με τον παραγωγό Attie Bauw. Δούλεψε πάνω στο "Home" και το "How To Measure Planet?". Με το υλικό που είχαμε θεωρήσαμε πως θα ήταν καλό να έχουμε έναν παραγωγό, να μην κάνουμε τα πάντα μόνοι μας, αλλά αυτή τη φορά να χρησιμοποιήσουμε τη μαγεία του AttieΓράψαμε σχεδόν τα πάντα. Μας μένουν τα φωνητικά και μερικά πράγματα ακόμα, οπότε δεν έχουμε τελειώσει".

Σχετικά με το αν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 ο νέος δίσκος, ο εν λόγω μουσικός δήλωσε ως εξής: 

"Ο ιός ακόμα βρίσκεται εδώ όλοι το ξέρουν - αλλά θέλουμε πολύ να τον κυκλοφορήσουμε μέσα στο καλοκαίρι. Θέλουμε να ηχογραφήσουμε με την Silje (Wergeland), φυσικά. Είναι δύσκολα τα ταξίδια τώρα. Η ιδέα είναι να έρθει στην Ολλανδία να ηχογραφήσει τα φωνητικά, αλλά λόγω του ιού είναι δύσκολο. Οπότε κοιτάμε και για εναλλακτικές. Αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να κάνουμε ένα καινούριο άλμπουμ φέτος".

Σχόλια