Sleaszy Rider SRL: Κάνει δηλώσεις οργής και αγανάκτησης σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στον πολιτισμικό χώρο


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στον χώρο της τέχνης και του Θεάτρου. Η γνωστή επί 20 ετών δισκογραφική εταιρεία , Sleaszy Rider SRL έκανε δηλώσεις αγανάκτησης και οργής απέναντι στην σαπίλα του συστήματος και των πολιτικών παρατάξεων. Δηλώνοντας τα εξής.

"Όσο και να θέλουμε να συνεχίσουμε να κρατάμε το απολιτίκ προφίλ μας, κάποια σιχάματα και κτήνη αυτής της κοινωνίας (που δυστυχώς ανήκουν και στον κόσμο των τεχνών) που συνδιαλέγονται και με τα υψηλά κλιμάκια της πολιτικής ζωής αυτού του κατακαημένου τόπου, μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε με την πάρτη τους. Για να θυμίσουμε ότι για κάθε Λιγδιάρη παιδεραστή, για κάθε βιαστή, για κάθε ψευτόμαγκα, τραμπούκο κι εκφοβιστή, υπάρχει πάντα ως αντίβαρο και ένα υγιειώς σκεπτόμενο κομμάτι της κοινωνίας. Που με όπλο τη μουσική, το λόγο του, την ελεύθερη σκέψη του, την έμπνευση και την εναλλακτική, καλλιτεχνική του πρόταση, σφάζει με το βαμβάκι τα σάπια μυαλά όλων αυτών που από βίτσιο, από διαστροφή, ή από οικονομικό συμφέρον παραβλέπει, συναινεί, ψεύδεται (και αυτοδιαψεύδεται)  και συγκαλύπτει τα κάθε μορφής εγκλήματα βίας που αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες. Με αποκορύφωμα τα trafficing και delivery αθώων παιδικών κορμιών και ψυχών σε διεστραμμένα σκατόψυχα κουφάρια που η ελίτ της πολιτικής αριστείας τους επιβραβεύει με πλουσιοπάροχες καρέκλες και θέσεις. 

Απορίας άξιο βέβαια είναι πως από τα πιο συντηρητικά και κλειστόμυαλα στρώματα της κοινωνίας να βγαίνουν συνεχώς και σκανδαλωδώς τα πιο διεστραμμένα ερπετά, από παιδεραστές, βιαστές, εκβιαστές, πρεζέμπορους, χασοδίκες, ξεπλένηδες, καταχραστές, συμμορίτες και κάθε μορφής λαμόγια...

Επίσης, κάποιοι "υπέυθυνοι" όσο και αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να περάσουν την λογοκρισία στη μουσική. Ο μεσαίωνας, ο σκοταδισμός και η κατευθυνόμενη αποβλάκωση που θέλουν να επιβάλλουν (να 'ναι καλά όλα τα reality σκουπίδια των βοθροκάναλων τους που ταίζουν τα μυαλά νέων και αποχαυνωμένων γερόντων) θα βρίσκει πάντα αντίσταση από τη heavy metal και rock μουσική έκφανση τουλάχιστον.

Για όλους τους προαναφερθέντες υπάρχει κι ένα "Leap Of Faith", που βλέπουμε σύντομα τους Passengers in Panic να ετοιμάζουν και Part II του τραγουδιού, με τόσα νέα (ανώνυμα κι επώνυμα) θύματα που βγαίνουν συνεχώς στη φόρα..."

Τρομονόμος , Καταγγελίες κακοποιητικών στοιχείων και συνάμα πλήρη φίμωση έρχεται στο φως από πολλές καταγγελίες , καθώς όλα ξεκίνησαν από τότε που η γνωστή Αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου δημιούργησε την αφετηρία για να ξεκινήσει όλη αυτή η "χιονοστιβάδα" καταγγελιών προς πολλούς καλλιτέχνες του Θεάτρου όπως είναι ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης που "Εξορίστηκε" από τον χώρο της τηλεόρασης και του Θεάτρου διαπαντός όπως και ο Πέτρος Χαϊκάλης.

Όσον αφορά το νέο υλικό των Αθηναίων Passengers In Panic για το εάν θα υπάρξει , θα φανεί στην πορεία καθώς σύμφωνα με την συνέντευξη της Συνιδρύτριας/στιχουργού, Kally Voo στο Rock Da Vinci , είχε αναφέρει τα εξής περί των μελλοντικών πλάνων της μπάντας.

"Δουλεύουμε ήδη σε ιδέες. Εγώ θέλω να είμαι πιο αισιόδοξη και ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τη δουλειά μας προτού   βγάλουμε καινούργιο υλικό. Όταν είμαστε έτοιμοι και έτοιμες θα βγάλουμε υλικό , όχι επειδή δεν γίνονται live."

Ανυπομονούμε να δούμε εάν όντως θα υπάρξει νέο υλικό στο μέλλον και πότε. Αναμένουμε λοιπόν για νέο υλικό η απλά θα υπάρξει κάποιος σκοπός; Θα φανεί στο μέλλον!

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη εδώ.Σχόλια