Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

O Mikkey Dee (Scorpions , Ex - Motorhead) για το Show των Motorhead στο Bloodstock 2011 : "Περπάτησα πάλι πίσω στη σκηνή και τελειώσαμε το show , όμως ήταν πραγματικά απαίσιο. Πετούσα μπαγκέτες και πετσέτες στον Lemmy, αυτός φώναζε κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ήταν άθλιο. Ήταν ένα ‘σπουδαίο’ show."


Ο θρυλικός ντράμερ των Scorpions και συνάμα καταξιωμένος παγκοσμίως , Mikkey Dee είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να νοσταλγήσει το χειρότερο Live Show που πραγματοποίησε στο πλευρό των Motorhead , ο λόγος για αυτό του Bloodstock 2011 , στο οποίο ανέφερε αναλυτικά το συμβάν περί του Αείμνηστου βρετανού Chief, διαβάστε αναλυτικότερα παρακάτω.


"Ο Lemmy ήταν άρρωστος. Είχε ένα απολύτως φυσιολογικό κρύωμα, τίποτα το τρομερό αλλά ήταν άρρωστος, είχε πυρετό και με το ζόρι μπορούσε να μιλήσει κι η διάθεσή του ήταν για τον πούτσο.. Του λέω: Lemmy πρέπει να το ακυρώσουμε, δε μπορείς να τα καταφέρεις σε αυτό το show. Όμως αυτός επέμεινε στο να το κάνουμε."

Μέσα σε ένα τραγούδι ο Lemmy γύρισε προς το μέρος μου και είπε: ‘Ρε μαλάκα Mikkey με γ@μησες παίξε λίγο πιο αργά!’ Κι άρχιζα να παίζω το κάθε τραγούδι λίιγο πιο αργά για τον Lemmy.. Ήταν πραγματικά τσατισμένος μαζί μου."


Το συμβάν συνέβη κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος καθώς ο κιθαρίστας Phil Campbell άλλαζε κιθάρα, o Lemmy πήγε κι έπιασε τον εν λόγω Drummer κι επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι "τον σκότωσε" παίζοντας τόσο γρήγορα.

Για το ατυχές αυτό συμβάν/τσακωμό , ο Σουηδός Drummer σχολίασε παρακάτω.


"Είχα έναν κουβά με πάγο στον οποίο είχα μέσα μια πετσέτα, παίρνω την πετσέτα και την πέταξα στο πρόσωπό του μαζί με πάγο κτλ., του είπα να πάει να γ@μηθεί κι έφυγα απο την σκηνή. Περπάτησα πάλι πίσω στη σκηνή και τελειώσαμε το show , όμως ήταν πραγματικά απαίσιο. Πετούσα μπαγκέτες και πετσέτες στον Lemmy, αυτός φώναζε κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ήταν άθλιο. Ήταν ένα ‘σπουδαίο’ show. Ήταν πολύ τέλειο όταν επέστρεψα πίσω στο Bloodstock ως μέλος των Scorpions πλέον μετά τον θάνατο του Lemmy o οποίος έφερε και το τέλος των Motorhead. ‘Kάναμε μια πολύ γαμάτη συναυλία. Κι όπως είπα ήδη στον Τύπο, μπορώ μόνο να ζητήσω συγγνώμη για ότι κάναμε το 2011."


Αυτή ήταν λοιπόν μία βραδιά όπου ο περίφημος Mikkey Dee , αφενός δεν θέλει να αισθάνεται πολύ περήφανος , όμως από την άλλη νοσταλγεί άλλη μία από τις 1000άδες εμπειρίες που βίωσε μαζί με τους Motorhead. Απολαύστε την παρακάτω συνέντευξη , αναλυτικότερα που παραχώρησε στον Dane Campbell.




Σχόλια