Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Ο Σπύρος Ρίζος (Evil King , Sinner Guard) στο Rock Da Vinci: "Ο νέος μας δίσκος αποτελείται από 12 κομμάτια, από τα οποία θα ακουστούν πάρα πολλά πράγματα και θεωρώ ότι ξεφεύγει αυτό το Άλμπουμ"

 

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι 2 κυκλοφορίες των δύο μουσικών Projects Evil King & Sinner Guard , καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσουν και οι 2 δίσκοι μέσα στο 2021. Πιο αναλυτικά και αποκλειστικά εδώ στο Rock Da Vinci μίλησε ο Mainman και κιθαρίστας των δύο συγκροτημάτων Σπύρος Ρίζος , ο οποίος πραγματοποίησε μαζί με τον Φαν Βαλ Νουέβο μία πολύ ωραία συζήτηση στο Skype , την Τετάρτη που μας πέρασε.

"Ο Ιθύνων νους των δύο σχημάτων, ενεργοποιεί την μηχανή του χρόνου και μας γυρνάει 6 αιώνες πίσω...."

 

Rock Da Vinci: Σπύρο καλησπέρα και καλώς ήρθες στο Rock Da Vinci. Τι κάνεις , πως είσαι;


Σπύρος: Καλησπέρα Φάνη μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση αλλά και το πάτημα. Είμαι πάρα πολύ καλά και περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία των δύο Album.


Rock Da Vinci: Βλέπω για φέτος πολλά καλά νέα, τα οποία και θα αναλύσουμε περαιτέρω στην συνέχεια, αλλά για αρχή θα ήθελα έτσι να γυρίσουμε τον χρόνο και να σε πάω στο ομώνυμο Debut του 2019 που κυκλοφόρησε συγκεκριμένα τον Απρίλιο, εκ πρώτης όψεως ενάμιση χρόνο ζωής. Πως το βλέπετε το Άλμπουμ εκ των υστέρων, ποία είναι μέχρι στιγμής η ανταπόκριση που έχει δεχθεί από τον κόσμο;


Σπύρος: Θα σου πω 2-3 λόγια περί του ομώνυμου Debut μας, που όντως είναι το 1ο μας Άλμπουμ. Η αλήθεια είναι ότι το Άλμπουμ έχει δεχθεί ένα πολύ καλό Feedback από την ανταπόκριση του κόσμου , πράγμα που φαίνεται κυρίως και από τα Social Media (Youtube, Bandcamp κτλ.). Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε σαν μπάντα , ήταν να φτιάξουμε ένα Άλμπουμ που να'ναι πιο NWOBHM , να το κάνουμε να'ναι πιο νοσταλγικό για τους παλιούς των 90's και να θυμηθούμε τους δίσκους που μας ταξίδεψαν εκείνη την εποχή και αν παρατηρήσεις αυτό το Άλμπουμ κατέχει μεγάλη γκάμα επιρροών και ίσως να παρεξηγηθήκαμε σε κάποια σημεία. Όσον αφορά το Άλμπουμ, είναι βασισμένο στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και τις εσωτερικές αναζητήσεις του ανθρώπου για το εάν υπάρχει θεός η όχι.


Rock Da Vinci: Ιδρυθήκατε το 2017 , πράγμα που σημαίνει ότι είχατε περιθώρια στο να κυκλοφορήσετε κάποιο Demo έτσι ώστε να το προωθήσετε στον κόσμο το υλικό σας , έτσι το'χω στην δική μου συνείδηση. Εσείς παρόλα αυτά μπήκατε κατευθείαν στα βαθιά και κυκλοφορήσατε το Debut Full Length. Τι μεσολάβησε σε αυτό το "Project" και κυκλοφορήσατε κατευθείαν Full Length?


Σπύρος: Αυτή είναι μία πολύ ωραία ερώτηση, την οποία ομολογώ μου κάνουν και οι μαθητές μου στην κιθάρα όταν είχαν μπάντες και μου ζητούσαν την συμβουλή μου. Λοιπόν ποίος ο λόγος μέσα στο 2020 να κυκλοφορήσεις ένα Single με ένα δύο κομμάτια μέσα δεν καταλαβαίνω, δηλαδή δύο κομμάτια σαν τι; ως Teaser ως τι? Ένα Teaser θα μπορούσες να βγάλεις αφότου έχεις μία ολοκληρωμένη δουλειά , η οποία όχι απλά να είναι ένα Άλμπουμ αλλά και ένα βίντεο κλίπ ακόμα , το οποίο δίνει ένα μικρό "τυράκι" για να ιντριγκάρει λίγο τον κόσμο έτσι ώστε να του κινήσει το ενδιαφέρον και να το ακούσει. Παρόλα αυτά τι γίνεται τώρα; Για μένα το πιο σωστό είναι να μπεις σε ένα Studio και να ηχογραφήσεις μία ολοκληρωμένη δουλειά , για μένα είναι σωστό αυτό. Εάν θες να το κάνεις σωστά και να μην κάνεις απλά την πλάκα σου , τότε μπες στο Στούντιο με μαζεμένο υλικό και να βγάλεις τις ιδέες σου εκεί και όχι να μπαίνεις Studio ανά 2 μήνες και να ηχογραφείς Singles. Νομίζω πως αυτό μόνο προβλήματα θα σου φέρει και όχι επιτυχία γιατί μπορεί ο ήχος σου να'ναι διαφορετικός, συνεπώς πρέπει να υπάρχει αυτό το ομογενές σε ένα Άλμπουμ, κατά την ταπεινή μου γνώμη.


Rock Da Vinci: Κάτι μου έλεγες για την Αποκάλυψη του Ιωάννη όσον αφορά την θεματολογία και ομολογώ πως μου έδωσες μία πολύ καλή πάσα και πιο συγκεκριμένα στο εξώφυλλο , το οποίο καθώς χαζεύω διαπιστώνω πως είναι 4 βασιλιάδες και ένας κυρίαρχος... Όλο αυτό θεωρώ πως έχει συνδυαστεί με έναν πολύ έξυπνο τρόπο μεταξύ της Τυραννίας και των 7 Θανάσιμων αμαρτημάτων. Πως προέκυψε αυτή η σύλληψη τούτης της ιδέας;


Σπύρος: Αρχικά να αναφέρουμε πως το εξώφυλλο, είναι πίνακας και πιο συγκεκριμένα είναι δημιούργημα της Μαρίας Παπαπαναγιώτου , μίας εξαίρετης ζωγράφου. Πράγματι δείχνει τους 4 βασιλιάδες, δείχνει τον τύραννο που εάν δεις προσεκτικά είναι ένας Joker και είναι κάτι ειρωνικό όλο αυτό που δείχνει. Οι βασιλιάδες είναι οι φρουρά και οι πρώτοι αμαρτωλοί οι οποίοι απολογούνται πολλές φορές. Περί των 7 Θανάσιμων Αμαρτημάτων είναι βασισμένο το κομμάτι που ξεκινάει τον δίσκο μας, το "The Seventh Sin" , το οποίο ήταν το Outsider του δίσκου και στην συνέχεια μας άρεσε πολύ και θέλαμε πολύ να το εντάξουμε μέσα στο Project.


Rock Da Vinci: Πάντως είναι μία πολύ ωραία δουλειά για τα δεδομένα του Βόλου ειδικά , θεωρώ πως είναι κάτι πολύ δυνατό και φαίνεται άλλωστε από την ζωγραφιά, τις παραγωγές, τους ήχους κτλ.


Σπύρος: Εδώ θα ήθελα να αναφέρω πως η παραγωγή είναι καθαρά δική μας, θέλαμε να κάνουμε κάτι που να νοσταλγήσει ο κόσμος των 90's κάτι καθαρά νοσταλγικό, Σκέψου Φάνη ότι ηχογραφούσαμε μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο 3X3 με τα PC μας, τους ενισχυτές μας και κάναμε δουλειά. Θεωρώ πως δεν χρειάζονται πολλά-πολλά πράγματα γιατί όταν θες κάτι πραγματικά υπάρχει τρόπος έτσι ώστε να το βγάλεις έξοχο, έπαιξε και μεγάλο ρόλο στο ότι είχαμε έναν πάρα πολύ καλό ηχολήπτη, τον Σπύρο Χαρμάνη ο οποίο επιμελήθηκε και την παραγωγή μας! Πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που παίρνει τις ιδέες από το μυαλό σου και απλά τις υλοποιεί είναι τρομερό αυτό που κάνει και φυσικά πρωτόγνωρο για την εμπειρία μου σαν μουσικός , διότι φαντάσου σε όσα Studio και αν έχω ηχογραφήσει αυτό δεν το έχω ξαναδει πουθενά!


Rock Da Vinci: Είχατε την τιμή να συνεργαστείτε με τον Ιταλό τραγουδοποιό Vincenzo Turitto , πράγμα που γενικότερα το έχετε με τους ξένους τραγουδιστές. Πως και αποφασίσατε να προσθέσετε ξένο τραγουδιστή στην μπάντα. Παράδειγμα όπως πέρσι έτσι και φέτος με τον Pablo το ίδιο έχω παρατηρήσει. Χωρίς να θέλω να φανώ προσβλητικός έτσι;


Σπύρος: Όχι όχι αντιθέτως, νομίζω πως ήταν από τις ωραιότερες ερωτήσεις που μπορούσες να μου κάνεις φίλε μου , γιατί όσοι είναι και ήταν στους Sinner Guard δεν ήταν τυχαίοι. Δεν είναι ότι δεν ψάξαμε στην Ελλάδα, ψάξαμε και πολύ μάλιστα αλλά δεν ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε. Εμείς θέλαμε απλά μία φωνή για να τελειώσουμε το Άλμπουμ τίποτα άλλο, αυτό μας ενδιέφερε και εφόσον δεν ανταποκρίθηκε κανένας από την Ελλάδα, μπήκα στον κόπο να στείλω σε αρκετούς τραγουδιστές από το εξωτερικό και πραγματικά μου απάντησαν όλοι και πιο συγκεκριμένα η 1η μου επιλογή , ο Vincenzo Turitto , ο οποίος όχι μόνο άκουσε την μουσική αλλά ηχογράφησε και όλας τις φωνές , δίχως να πει αμέσως ναι η όχι, το άκουσε όμως, έτσι ακριβώς έγινε και με το 2ο Άλμπουμ. Άσχετα αν δεν είναι ο Vincenzo στην μπάντα, διατηρούμε πολύ καλές σχεσεις και φυσικά συμμετέχει και στο 2ο Άλμπουμ όπου τραγουδάει μαζί με τον τωρινό μας τραγουδιστή σε ένα κομμάτι του επερχόμενου δίσκου!

 

Rock Da Vinci: Πάντως πρόκειται για ένα είδος, που είναι αρκετά θα πω Ευπρόσδεκτο προς το Metal κοινό της Θεσσαλίας, οπότε αυτό σας δίνει και ένα Boost παραπάνω στο να είστε αισιόδοξοι.


Σπύρος: Κοίταξε πιστεύω πως ο δίσκος αυτός ήταν Instant Classic , κοινώς ο ήχος των Sinner Guard ήταν ένας Classic NWOBHM δίσκος. Αυτό σίγουρα μας δίνει ένα συν στο να είμαστε αισιόδοξοι και ένα πλύν γιατί στον κόσμο τα μουσικά του γούστα αλλάζουν είτε είσαι μικρός είτε μεγάλος και η νεαρή ηλικία δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να παρακολουθήσει τον ήχο μας.


Rock Da Vinci: Έρχομαι τώρα στο επερχόμενο Album , το οποίο είναι τελείως διαφορετικό μουσικά. Πολύ Iron Maiden από το “A Matter Of Life And Death” , πολύ έντονα φαίνεται το αντιπολεμικό στοιχείο, όμως ταυτόχρονα διαπιστώνω και μία μικρή επιρροή προς το “Operation Mindcrime” των Queensryche. Πιστεύεις πως το νέο σας πόνημα, θα είναι αυτό που ψάχνατε, γιατί μουσικά διακρίνω και μία αναζήτηση αν θες , ότι ίσως είστε ακόμα “Χαμένοι στην μετάφραση” και πίστεψε με δεν το λέω για κακό, απεναντίας θεωρώ ότι σας τιμάει κάτι τέτοιο, γιατί δεν είστε “Λογοδοσμένοι” σε ένα είδος, αλλά ψάχνεστε και γύρω απ’αυτό. Τι μεσολάβησε όμως σε όλη αυτήν την τόσο έντονη μουσική αναζήτηση? Νομίζω αυτό φαίνεται και από τις φωνές, που είναι εκτός Ελληνικού χώρου, κάτι που δείχνει ότι κάπως ανεβάσατε και τον πήχη “επιτυχίας”.


Σπύρος: χαχα Πρόσεξε τώρα να δεις τι γίνεται.... Σαφώς μας έδωσε πολλές δυνατότηες ο νέος μας τραγουδιστής , Ο Pablo D. Ruiz Diaz ο οποίος στην Αργεντινή έχει το παρατσούκλι "Ο μικρός Dickinson" γιατί αγαπάει Iron Maiden παθιασμένα! Είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και γενικότερα μουσικός με τον οποίο τζαμμάραμε μαζί και σε κομμάτια των Iron Maiden στην αρχή. Νομίζω πως είναι από τους λίγους , που όταν τον ακούσεις θα πεις ότι σε όλο το πακέτο ειναι Dickinson! Ο νέος μας δίσκος αποτελείται από 12 κομμάτια, από τα οποία θα ακουστούν πάρα πολλά πράγματα και θεωρώ ότι ξεφεύγει αυτό το Άλμπουμ , παρότι έχω πολλούς φίλους οι οποίοι μου λένε πως προτιμάνε το 1ο μας Άλμπουμ, νταξ αυτά είναι γούστα του καθενός!


Rock Da Vinci: Εν πάση περίπτωση , κυκλοφορία δίσκου στα πλαίσια του Covid. Πόσο δύσκολη ήταν η όλη διαδικασία ηχογράφησης νέων κομματιών;


Σπύρος: Θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε το Release μέσα στο 2020 , αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα μάλλον θα γίνει στις αρχές του 2021 θέλω να ελπίζω. Οι ηχογραφήσεις μας δεν έγιναν μέσα στο Lockdown, ο δίσκος μας ήταν έτοιμος πριν το Lockdown και την καραντίνα και πίστεψε με , δεν θα ηχογραφούσαμε εν μέσω περιόδου Covid & Lockdown, γιατί πρόκειται για καθαρά ατομική ευθύνη. Μείναμε αρκετές μέρες στο Studio , ήμασταν αρκετά διαβασμένοι μπορώ να πω και τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και κράτησαν 20 - 25 μέρες οι ηχογραφήσεις , μπορούσαμε και πιο γρήγορα αλλά δεν είχε νόημα.


Rock Da Vinci: Ποία είναι η άποψη σου για όλο αυτό που ζούμε, για σένα ήταν μία ένδειξη γραφής νέων επιπλέον κομματιών η περιμένατε;


Σπύρος: Κοίταξε νομίζω πως αυτή η εποχή είναι και ένα δίδαγμα για όλους μας, ένα δίδαγμα που θα μας κάνει να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας και κάτι που σίγουρα θα μας κάνει πιο υπεύθυνους θέλω να ελπίζω. Όσον αφορά την εγραφή νέων κομματιών , προς το παρόν δεν έχω χρόνο και ο λόγος είναι γιατί θέλω να περάσω χρόνο και με την οικογένεια μου και τα παιδιά μου , αλλά η μουσική είναι το πρωτεύον απ'όλα τα δευτερεύοντα, δεν θα μπορούσα να ζήσω εύκολα χωρίς την μουσική , αλλά αυτήν την στιγμή προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου. Όσον αφορά το γράψιμο των νέων κομματιών, υπάρχει ήδη άλλο ένα Άλμπουμ έτοιμο!


Rock Da Vinci: Πως πάει μέχρι στιγμής με τον νέο σας τραγουδιστή, δέσατε αμέσως?


Σπύρος: Με τον Pablo γνωριστήκαμε την περίοδο όπου ήταν στην μπάντα ο Vincenzo. Πέραν από τον Pablo γνώρισα πάρα πολλούς μουσικούς από το εξωτερικό που στον Metal χώρο δεν είναι πολύ γνωστοί αλλά ειλικρινά είναι απίστευτοι με τρομακτικές προοπτικές. 


Rock Da Vinci: Τώρα έρχομαι στο μουσικό σας Project που ξεκίνησε από σένα και τον Pablo όπου ενωθήκατε μαζί με τον Cristian στα τύμπανα και τον πρώην μπασίστα σας στο συγκρότημα (Συνονόματος μου) , ο λόγος για τους Evil King… Ένα πολύ ενδιαφέρον Project βασισμένο στον σκοταδισμό και τον μεσσαίωνα. Τι μεσολάβησε στην δημιουργία αυτού του μουσικού Project?


Σπύρος: Τι μεσολάβησε...Ωραία ερώτηση... Κοίτα προσωπικά δίνω μεγάλη βάση στους στίχους και θέλαμε να βγει κάτι σωστό προς τα έξω. Σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ένας πολύ αδελφικός μου φίλος , ο Φίλιππος ο οποίος μιλάει καλύτερα Αγγλικά απ'ότι Ελληνικά, παρότι ξέρω να μιλάω αρκετά καλά Αγγλικά παίρνω και μία δεύτερη γνώμη. Γράψαμε για τον Μεσσαίωνα , για καταστάσεις που είχαν ως βάση τον Μεσσαίωνα κτλ.Όλο αυτό συνδυάστηκε και με 2-3 κομμάτια που δεν είναι απαραίτητα εντός της θεματολογίας που προανέφερα, παράδειγμα υπάρχει κομμάτι στον δίσκο, που μιλάει για τους Αλχημιστές το "The Alcyen Calling" λέγεται το κομμάτι και εδώ συμμετέχει ο Vincenzo μαζί με τον Pablo και τραγουδάνε μαζί!


Rock Da Vinci: Σκοταδισμός…. Γνωστή και ως η εποχή του μαύρου Θανάτου και της Ιεράς Εξέτασης…… η Έμπνευση του Debut τίτλου δίσκου μεσολάβησε με βάση την τωρινή εποχή η μήπως ήταν και είναι μία ταύτιση που βασίζεται και λίγο στην φαντασία;


Σπύρος: όχι οχι αυτό που γράψαμε έχει καθ'αυτού θεματολογία βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα του Μεσσαίωνα και απλά διαβάσαμε λίγο παραπάνω για τον 15ο Αιώνα.

 

Rock Da Vinci: Στο επερχόμενο Debut βλέπω ότι θα συμμετάσχουν και άλλοι…...7-8 τραγουδιστές από Αργεντινή,Βραζιλία και Ιταλία…. Πως προέκυψε η επιλογή αυτών των 3 χωρών;


Σπύρος: Όπως προείπα μέσα από τους Sinner Guard , γνώρισα πάρα πολλούς μουσικούς και ο λόγος που έγιναν απ'αυτές τις 3 χώρες οι επιλογές μας περί της μουσικής μας, ήταν γιατί εκεί είναι και η μεγαλύτερη απήχηση του δίσκου. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή των Guests από αυτές τις χώρες!


Rock Da Vinci: Concept δίσκος εκ πρώτης όψεως…. Επικείμενο βίντεο κλίπ για το Single “Jerusalem” , κοινώς η περιβόητη ιστορία της Ιερουσαλήμ , η οποία ξεκίνησε το 2000 Π.Χ από τους Καναανίτες και το 1000 ο Δαβίδ την έκανε πρωτεύουσα του Ισραήλ ενώ στα ενδιάμεσα υπήρξε και ως υποτελής πόλη του Φαραώ (1400 Π.Χ. Να φανταστώ το βίντεο κλίπ βασίζεται κυρίως στο Βασίλειο του Ιούδα , καθώς πέθανε ο Σολομών?


Σπύρος: Ακριβώς εκεί βασίζεται το Single μας, χαίρομαι που έχεις διαβάσει για το συγκεκριμένο κεφάλαιο!!! Γενικότερα το κομμάτι μας, βασίζεται και στα 3 βασίλεια τους Ιουδαίους, τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους.


Rock Da Vinci: Ερώτηση κλειδί, θα ήθελες να μας δώσεις μερικές πληροφορίες περί του επερχόμενου Debut σας “The Dark Age”? (Πόσα κομμάτια θα αποτελεί, πότε θα κυκλοφορήσει , πόση διάρκεια θα’χει).


Σπύρος: Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε στην εγραφή των νέων μας κομματιών , έχουμε ολοκληρώσει τα 5 κομμάτια μας και μένουν άλλα 4. Έχουν τελειώσει όλα τα Instruments , το συναίσθημα που θέλαμε να δώσουμε κτλ. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021.


Rock Da Vinci: Θα ήθελες να μας πεις μερικές πληροφορίες για την διαδικασία συνθέσεων και ηχογράφησης των κομματιών;


Σπύρος: Βεβαίως γιατί όχι, στις ηχογραφήσεις , μας βοήθησε πάρα πολύ ένας ηχολήπτης από την Λατινική Αμερική, οι κιθάρες γράφτηκαν εδώ σε Home Studio όπως και γενικότερα όλα τα έγχορδα, ενώ τύμπανα, πλήκτρα και φωνές στο εξωτερικό.


Rock Da Vinci: Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει ο δίσκος σας μέσω κάποιας εταιρείας?


Σπύρος: Ο δίσκος μας ήταν να κυκλοφορήσει μέσω της Ikaros Records από την Ουρουγουάη. Δεν θέλουμε να κυκλοφορήσουμε δίσκο μέσω κάποιας μικρής Ελληνικής Εταιρείας, αλλά μίας ετικέτας που θα μας ανεβάσει Level, στόχος μας γενικότερα είναι να επεκτείνουμε/μεγαλώσουμε το βιογραφικό μας.


Rock Da Vinci: Ποία είναι η γνώμη σου για την Ελληνική Epic/Power Metal σκηνή;


Σπύρος: Ομολογώ πως αυτή η ερώτηση είναι καυστική αρκετά μίας και είμαι και οπαδός του είδους χαχα.. Έχουμε μία πολύ δυνατή σκηνή, μουσικούς με πολύ όρεξη που εγώ προσωπικά μπροστά σε αυτούς είμαι ένα μηδενικό. Όπως και να'χει έχουμε μία πολύ καλή σκηνή όχι μόνο σε πανελλαδικό αλλά και σε Παγκόσμιο επίπεδο.


Rock Da Vinci: Τέλος γενικά ποία είναι τα όνειρα και οι προσδοκίες των δύο συγκροτημάτων;


Σπύρος: Κοίταξε για τους Sinner Guard , δεν μπορώ να σου πω κάτι προς το παρόν γιατί δεν κυκλοφόρησε ο δίσκος ακόμα, όπως και να'χει θα υπάρχουν γιατί θέλουμε να το κυνηγήσουμε παραπάνω και όσο πάει. Το καλό είναι πως ο Pablo θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ισπανία, που σημαίνει ότι για εμάς θα'ναι πιο εύκολη η επαφή μας.


Rock Da Vinci: Ποία είναι τα μελλοντικά πλάνα των Sinner Guard?

 

Σπύρος: Περιμένουμε να εγκατασταθεί ο Pablo, να βρούμε ένα πολύ καλό Label, να κυκλοφορήσουμε το Album και να κάνουμε όσο πιο πολλά Live γίνεται!!!


Rock Da Vinci: Σπύρο θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σου, καλή αντάμωση να’χουμε , καλό κουράγιο με όλο αυτό που ζούμε και φυσικά θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά. Ο τελευταίος λόγος για το κλείσιμο της συνέντευξης , ανήκει σε εσένα.


Σπύρος: Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα και το Rock Da Vinci Φάνη για το βήμα που μου έδωσες, να προσέχετε τους εαυτούς σας, να'στε υγιείς, να'στε καλά και φυσικά να ακούτε πολύ Metal παιδιά, κάνει καλό πιστέψτε το!


Find Evil King & Sinner Guard

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuS2... 

Facebook: https://www.facebook.com/Sinner-Guard... 

Bandcamp: https://sinnerguard.bandcamp.com/rele...


Για το Rock Da Vinci,

Φαν Βαλ Νουέβο



Σχόλια