Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Η Demetra Kvu (Unverkalt) και ο Θέμης Ιωάννου (Foray Between Ocean , Unverkalt) στο Rock Da Vinci: "Ετοιμάζουμε νέο υλικό , θα το τρέξουμε όσο δεν πάει, το Live Stream που θέλουμε να κάνουμε και στις 16 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο βίντεο!"

 

Ένα ωραίο βραδάκι του Σαββάτου , καθώς κυκλοφόρησε το πολλά υποσχόμενο Debut των Αθηναίων Post Metallers , Unverkalt "L'Origine De Monde" τον Νοέμβριο που μας πέρασε , πραγματοποιήθηκε στο Rock Da Vinci μία πολύ ωραία κουβέντα μέσω skype και μέσα από τις ερωτήσεις του Φαν Βαλ Νουέβο οι Demetria (Vocals , Lyricist) & Themis (Guitar , Songwriting) απάντησαν με μεγάλη χαρά , δημιουργώντας έτσι ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο κλίμα από το οποίο βγαίνουν και πολλές αποκαλύψεις για το μέλλον της μπάντας, απολαύστε την παρακάτω συνέντευξη!

"Η Δήμητρα και ο Θέμης μας ανοίγουν τις πόρτες του ψυχρού κόσμου των Unverkalt αλλά και σαν ταινία μυστηρίου μας παρουσιάζουν την δική τους μουσική κληρονομία που σαν ταξίδι τρένου είναι απολαυστική..."


Rock Da Vinci: Δήμητρα και Θέμη, Θέμη & Δήμητρα. Καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στο Rock Da Vinci, τι κάνετε, πως είστε;


Θέμης: Δική μας η χαρά που μας προσκαλείς στο περιοδικό σας για να μιλήσουμε για την δουλειά μας. Γενικότερα με όσους μας βοηθάνε είναι διπλή η χαρά για εμάς


Rock Da Vinci: Θα ήθελα να κάνουμε έτσι μία αναδρομή στο παρελθόν και να τα πάρουμε κάπως από την αρχή εν τάχει. Όντας μέλη από προϊστορία προηγουμένων μπαντών (Εξαιρώ τον Jon) και καταφέρατε να ενώσετε αμφότεροι τις δυνάμεις σας και καταλήξατε σαν να’στε οργανοπαίκτες που ξέρουν χρόνια ο ένας τα Χνώτα του άλλου. Τι μεσολάβησε σε όλο αυτό το Υβρίδιο που δημιουργήθηκε , πως δημιουργήθηκαν οι Unverkalt?

Θέμης: Ωραία το έθεσες χαχα!! Έχω μία αρχή στις μπάντες που προσπαθώ να κάνω και γενικότερα σε κάθε μπάντα. Προσπαθώ να συνδυάσω την μουσική με την φιλία. Έτσι υπάρχει περισσότερη χημεία και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όταν κάνεις κάτι με αγάπη και με ένα πιο φιλικό κλίμα βγαίνει πιο καλά από ότι θα έβγαινε με κάποιον “περαστικό” ή τυχαίο!


Rock Da Vinci: Ulver & Cult! Που σημαίνει ότι αυτά τα 2 ενώθηκαν μαζί η θα έλεγα αν μου επιτρέπετε αμφότεροι, μία συμπαντική καλτίλα , όποτε διαβάζω το όνομα σε αυτά τα 2 πάει ο νούς μου, στο “Universe/Universal” και στο “Cult/Kalt/Kvlt”. Ποίες ήταν οι μούσες του ονόματος αυτού;

 

Θέμης: Εδώ θα ήθελα να απαντήσει η Δήμητρα , για να σου πει με ακρίβεια!


Δήμητρα: Λοιπόν, είχαμε πολλές σκέψεις στο να βρούμε ένα όνομα με είτε Ισλανδικές ρίζες είτε σκανδιναβικές/ γερμανικές. Το Kalt είναι το ψυχρό/κρύο στα Ισλανδικά ενώ το Unver είναι ένα σύνολο αναγραμματισμών που καταλήγει στη σημασία “Μόνο Πάγος”.


Rock Da Vinci: Και εγώ που νόμιζα ότι θα επηρεαζόσουν από τον Κωκυτό και την κόλαση του Δάντη χαχα!


Θέμης: χαχαα Ωραίος όντως!!!


Rock Da Vinci: Και τώρα έρχομαι στο Debut….Μία πολύ ωραία έμπνευση, για την οποία παραδόξως είχαμε συζητήσει και κατ ιδίαν. Γαλλικός τίτλος δίσκου και μάλιστα η εξαίρετη ζωγραφιά που φέρνει στο μυαλό την αξία της μητρότητας, της γυναίκας κτλ. Πως και αποφάσισες να κινηθείς θεματολογικά έτσι;


Δήμητρα: Τον συγκεκριμένο τίτλο τον είχαμε αποφασίσει όταν τελείωσαν οι ηχογραφήσεις του δίσκου μας. Γενικότερα ψάχναμε πάρα πολλούς ζωγράφους και κάποια στιγμή κατέληξα στον πίνακα του Gustave Courbet. Μου άρεσε πολύ η σημασία που έδωσε σε μένα και στο πως εγώ αντιλαμβανόμουν αυτό που έβλεπα. Η προέλευση του κόσμου στον πίνακα του Courbet για εμένα συμβόλιζε την δύναμη της γυναίκας στην δημιουργία ζωής (στο να μπορεί να φέρει στον κόσμο ένα παιδί). Έτσι με επηρέασε αρκετά και ήθελα στο άλμπουμ μας να έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση αυτός ο τίτλος. Να εκφράσουμε δηλαδή μέσω των κομματιών μας ιστορίες για την φύση ,τον άνθρωπο και τα συναισθήματα που βιώνουμε γενικότερα.

Επίσης η αγάπη μου για την γαλλική γλώσσα ήταν και ένας παραπάνω λόγος που επιλέχθηκε αυτός ο τίτλος.


Rock Da Vinci: Ομοιπαθείς χαχα!! Τίτλοι στα Γαλλικά , αλλά παρόλα αυτά χωρίς καμία ενσάρκωση της Γαλλικής. Πως και έτσι; Είναι και λίγο ένα λογοπαίγνιο αυτό το Feeling που βγάζετε στον κόσμο.


Δήμητρα: Δεν έτυχε να σου πω την αλήθεια!

Θέμης: Αν και είχε γίνει ένα κομμάτι στα γαλλικά, πριν την τελική επιλογή του Tracklist , είχαμε κάπου στα 10 - 15 κομμάτια γραμμένα και ένα εξ'αυτών ήταν και στα Γαλλικά αν δεν με γελάει η μνήμη μου, αν λέω βλακεία ας με διορθώσει παρακαλώ η Δήμητρα! Δεν επιλέχθηκε στο τέλος αν και κατ'εμέ έπρεπε να προστεθεί , αλλά προτιμήσαμε να μπουν τα 8 καλύτερα κομμάτια του δίσκου και όχι να είναι ναι από τα 10 π.χ τα 2 μέτρια!

Δήμητρα: Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν ήταν τόσο καλό, τόσο 100% σε σχέση με αυτά που προστέθηκαν!

Θέμης: Εν ολίγοις για να σου απαντήσω και ο ίδιος δεν μπήκε γαλλικό κομμάτι, γιατί απλά έφαγε πόδι!


Rock Da Vinci: Πόδι; Θα'ταν κανίβαλος λογικά χαχαχα

 

Θέμης: χαχαχα έτσι ακριβώς!!!


Rock Da Vinci: Είναι ένα λογοπαίγνιο όλο αυτό το Feeling που βγάζετε στον κόσμο μέσα από τα κομμάτια σας.


Θέμης: Ωραίο αυτό που λες, μου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης που έκανες τώρα!


Rock Da Vinci: Το έχετε και το Dark στοιχείο είναι και κάτι όπου φαίνεται έντονα!


Θέμης: Να'σαι καλά ρε Φίλε! Να'σαι καλά πραγματικά χαιρόμαστε που σου άρεσε το Debut μας.

Δήμητρα: Σε ευχαριστούμε πολύ , πραγματικά!


Rock Da Vinci: Έρχομαι τώρα στις συνθέσεις σας, οι οποίες διαπίστωσα πως έχουν και έναν πιο σινεφίλ χαρακτήρα καθώς τα ακούς, είναι σαν να αναφέρουν 9 κακά συναισθήματα , έχουν έτσι πολλά συναισθήματα μαζί , τα οποία και με την Alternative επιρροή και το Post Rock δημιουργούν μία σκοτεινίλα πολύ περίπλοκη που γίνεται και ενδιαφέρουσα. Τι μεσολάβησε σε όλη αυτήν την σύλληψη;


Θέμης: Σωστά το διαπίστωσες αυτό! Θα σου πω εγώ για το μουσικό κομμάτι και η Δήμητρα για το στιχουργικό! Εάν προσέξεις η μουσική μαζί με τους στίχους σε κάποια φάση δένουν μεταξύ τους , παρότι η μουσική γράφτηκε πρωτύτερα! Γενικότερα και οι πέντε είμαστε λάτρεις του Σινεμά. Παράδειγμα εάν ρωτήσεις εμένα η τον Γιάννη βλέπουμε συνέχεια ταινίες και πιο συγκεκριμένα πάρα πολύ ευρωπαϊκό σινεμά , λόγω της ατμόσφαιρας που έχει. Όλο αυτό κατά βάση σε χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο αργότερα και κάνει τα βήματα σου να ακολουθούν μία τέτοια πορεία που να καταφέρνουν εν τέλει αυτά τα ερεθίσματα να σε επηρεάζουν. Τρελαίνομαι για το Σινεμά και με χαρακτηρίζει στην ζωή μου. Παράδειγμα εάν είσαι σε ένα τρένο και ακούς μουσική πολλές φορές θα ντύσεις την μουσική με εικόνες. Εγώ όταν έγραφα την μουσική έκανα το αντίθετο, ταξίδευα μέσα από την μουσική και αυτό που έχω διαπιστώσει γενικά είναι ότι οτιδήποτε και αν γράψω προσωπικά θα μου βγει ανάλογα το συναίσθημα που έχω και ανάλογα με τις καλλιτεχνικές μου επιρροές.


Rock Da Vinci: Αυτό το'χω πάθει με ένα Neo Folk συγκρότημα, τους Defile Des Ames.


Θέμης: Δεν τους ξέρω, στείλε μου, στείλε μου!!!


Rock Da Vinci: Δήμητρα , η σειρά σου να μας πεις για το στιχουργικό.


Δήμητρα: Ναι βεβαίως. Κοίταξε να δεις, παράλληλα του ότι αγαπάμε και οι 5 τον κινηματογράφο( όπως είπε και ο Θέμης) αυτό δεν έχει να κάνει με το στιχουργικό κομμάτι. Προσωπικά ήθελα μέσα από την μουσική να εκφράσω το συναίσθημα του πόνου και να κάνω αυτόν που θα το ακούσει , να νιώσει τον πόνο όπως εγώ την ώρα που το ερμήνευσα, οπότε θεωρώ πως όλο αυτό κατέληξε να γίνει πιο έντονο και εκφραστικό.Επηρεάστηκα από καλλιτέχνες όπως Bjork , Fever Ray που είναι από την ηλεκτρονική εναλλακτική σκηνή και που έπαιξαν για εμένα το μεγαλύτερο ρόλο στο όλο μουσικό κομμάτι του δίσκου.
Ήθελα τα κομμάτια να εκφραστούν με νοσταλγικό και μελαγχολικό χαρακτήρα.


Rock Da Vinci: Πιστεύω πως ένας καλλιτέχνης που θα επηρέαζε έντονα το νέο κύμα των 90's είναι φυσικά ποίος άλλος από τον David Bowie!


Θέμης: Ναι ρε , ξεκάθαρα!


Rock Da Vinci: Οι συνθέσεις των κομματιών προϋπήρχαν, ξεκίνησαν να συνθέτονται την περίοδο ύπαρξης του συγκροτήματος, πως έγινε;


Θέμης: Η τελική μίξη έγινε στην άρση του Lockdown, αλλά το τελικό στάδιο ηχογράφησης πραγματοποιήθηκε μέσα στο Lockdown , γιατί έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο πιο δημιουργικό έτσι ώστε να περάσουμε τον χρόνο μας αυτούς τους 3 μήνες, σταματήσαμε με τις δουλειές μας από τις οποίες τρεφόμαστε αλλά μας βγήκε σε καλό αυτό!


Rock Da Vinci: Πως έγινε όλο αυτό με την ελευθερία που σας έδωσε ο Διονύσης στο κομμάτι της παραγωγής; Παράδειγμα παρατηρώ τα εφέ που προστέθηκαν , την σκοτεινίλα σε όλη την ηχητική κτλ.


Θέμης: Η προ παραγωγή των εφέ και των φωνητικών έγινε από την Δήμητρα και για αυτόν τον λόγο ο Διονύσης την ευχαρίστησε πάρα πολύ γιατί ήξερε τι ήθελε , οπότε επέλεξε ακριβώς τα στοιχεία και τα εφέ που ήθελε να υπάρχουν και ήταν πολύ καλό για μένα διότι δεν είχα συνεργαστεί ξανά με την Δήμητρα και εν τέλει λειτούργησε όλο αυτό. Έτσι είχε μείνει απλώς να γίνει η μίξη και το Mastering. Για την παραγωγή μας βοήθησε ο Διονύσης στο τεχνικό κομμάτι, ενώ η προ παραγωγή ήταν εξ’ολοκλήρου της μπάντας.


Rock Da Vinci: Πόσο καιρό κράτησαν οι συνθέσεις των κομματιών; (προπαραγωγή, ιδέες κτλ.)


Θέμης: Πωωωω τώρα μου βάζεις δύσκολα Φάνη! Κοίτα αυτό ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια, από ένα δικό μου πείραμα που δεν μου βγήκε, υπάρχει στο Youtube και θα στο στείλω να το ακούσεις. Αυτό ήταν και μία νοσταλγία για μένα διότι λατρεύω την Post Rock/Metal σκηνή και επί 3 χρόνια πειραματιζόμασταν πάρα πολύ η Δήμητρα με τις φωνές , ο Γιάννης να αλλάξει το μπάσο , ο Γιώργος το ίδιο κτλ. Όχι επειδή είμαστε οι Tool , αλλά ήταν ένα πειραματικό στάδιο στο να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα και για να κάνουμε το επόμενο βήμα μας.Έτσι ξεκίνησαν κάπως και οι συνθέσεις των νέων κομματιών για τον επόμενο δίσκο ο οποίος θα είναι κυριολεκτικά κατάμαυρος και "Λασπωμένος"!


Rock Da Vinci: Ποία είναι η ανταπόκριση του κόσμου απέναντι στο Debut Album?


Δήμητρα:

Έχουμε ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια, έχουμε γνωρίσει πολύ καλούς ανθρώπους μέσα από τα Social media που μας βοήθησαν και μας στηρίζουν πάρα πολύ....

Θέμης: Φάνη κάτι που δεν περίμενα είναι ότι ο ήχος μας έφτασε μέχρι και το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα χώρες όπως Μεξικό Η.Π.Α κτλ. Με χαροποιεί που ακούγεται ο ήχος μας προς τα έξω , όχι ότι δεν θέλουμε να ακούγεται στην Ελλάδα , αλλά θέλουμε να ακουστεί έξω κυρίως! Έχουμε πάρει πάρα πολλές δισκοκριτικές από τα Social Media. Το πίστευα ότι θα πάει καλά αυτός ο δίσκος , η Δήμητρα δεν περίμενέ τόσο πολύ αλλά εγώ το πίστευα, επειδή θεωρώ ότι η φωνή της Δήμητρας είναι πολύ ξεχωριστή ειδικά οι μελωδίες της.


Rock Da Vinci: Έχετε πάντως και την στήριξη του Δημήτρη και του Vinylstore και εδώ παρατηρώ ότι ο δίσκος κυκλοφόρησε χωρίς εταιρεία. Παρόλα αυτά καταφέρατε να το κυκλοφορήσετε και σε Βινύλιο και σε Digipak Album αν δεν κάνω λάθος. Πως έγινε αυτό, δεν σας ζόρισε οικονομικά αυτό; Γιατί αλλιώς είναι να υπάρχει Budget πίσω και αλλιώς χωρίς..


Θέμης: Και όμως όχι δεν έγινε σε Βινύλιο , για λίγα λεπτά δεν έγινε περνάγαμε τα 45 λεπτά αν θυμάμαι καλά. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό γιατί έπρεπε να βγει σε διπλό οπότε θα ήταν μπελαλίδικο για τον Δημήτρη. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο Δημήτρης και πίστεψε σε εμάς και μας έκανε ένα Limited Edition Box με Poster, μπλούζα , Μάσκα ,Cd και ένα Digipack Cd που πωλείται ξεχωριστά. Είναι ένα κουτί ωραίο, ανάγλυφο που το θέλω και εγώ κιόλας!

 

Rock Da Vinci: Λείπω εγώ από μέσα!


Θέμης: Ναι χαχαχαχα!!!


Rock Da Vinci: Επιλέξατε το Άλμπουμ να κυκλοφορήσει στα πλαίσια του Covid…. Παρότι ο δίσκος ήταν έτοιμος από τις αρχές του 20. Όλο αυτό ήταν λόγο του χρόνου η λόγο του ότι προσπαθήσατε να προβλέψετε πότε θα τελειώσει το Covid?


Θέμης: Ναι με το που άρχισε η καραντίνα , ακριβώς πολύ σωστά!

Δήμητρα: Εμείς απλά θέλαμε να το βγάλουμε, ήμασταν τυχεροί που είχαμε με το μέρος μας τον Δημήτρη , οπότε θα'ταν ευκαιρία για εμάς εφόσον ο κόσμος είναι στο σπίτι του και ακούει όλη μέρα μουσική. Για Live δεν το συζητώ προς το παρόν δεν υπάρχει. Αλλά θεωρούμε πως θα πάνε όλα καλά!

 

Rock Da Vinci: Αυτό όμως δεν σας προβληματίζει περί της φυσικής κοπιάς;


Θέμης: Θα σου πω απλά πως όχι απαραίτητα γιατί πολύ απλά υπάρχει το ίντερνετ. Βέβαια κακώς για μένα, για την γενιά μου διότι κάποτε καθόμασταν στα δισκάδικα με τις ώρες και ψάχναμε για βινύλια ή CD. Όλο αυτό παλιότερα ήταν πιο δύσκολο, το να διαφημιστεί η μουσική ενός συγκροτήματος , πλέον είναι πανεύκολο ανοίγοντας το Youtube!


Rock Da Vinci: Υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ο δίσκος μέσω εταιρείας στο μέλλον η μάλλον επανακυκλοφορία;


Δήμητρα: Σίγουρα θα θέλαμε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή!

Θέμης: Εγώ Φάνη είμαι της άποψης ότι θα πάμε σε κάτι καινούργιο και το κυκλοφορούμε!


Rock Da Vinci: Θα ήθελα τώρα να ρωτήσω περί του Covid 19….. Πόσο σας επηρέασε όλο αυτό, υπήρχαν σχέδια για περιοδείες κτλ.;


Δήμητρα: Ειχαμε κάποια πλάνα γενικά για το πως θα πάει, πιθανόν για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα αλλά λόγω πολλών καταστάσεων δεν έγινε τίποτα!

Θέμης: Ήταν να πραγματοποιηθούν κάποια Live το καλοκαίρι με την βοήθεια του Δημήτρη αλλά δεν έκατσε!


Rock Da Vinci: Πάντως φαίνονταν ότι είσαστε οργανωμένοι αρκετά!


Θέμης: Εεε εννοείται αυτό!!!


Rock Da Vinci: Από την αρχή του Covid, ξεκίνησαν τα Live Stream εντατικά, μετά άρχισε να πυκνώνεται και πλέον βλέπεις κάθε 3 και λίγο μία μπάντα είτε με εισιτήριο είτε χωρίς να δίνει Live Stream Show με το συγκρότημα. Ποία είναι η γνώμη σας για τα Live Streams?


Δήμητρα: Κοίταξε είναι η μόνη επιλογή των καλλιτεχνών παγκοσμίως αυτή την περίοδο , οπότε δεν είμαι καθόλου κατά. Έτσι δείχνεις κιόλας ότι είναι ενεργή η μπάντα και ελπίζω να είναι προσωρινό και όχι να γίνει συχνό φαινόμενο καθώς δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την ίδια την επαφή με τον κόσμο.


Rock Da Vinci: Σας πέρασε καθόλου από το μυαλό αυτό; Να κάνετε ένα Live Stream για να παρουσιαστεί ο δίσκος.


Δήμητρα: Ναι σκεφτόμαστε να πραγματοποιήσουμε κάποιο Live Performance , για να παρουσιάσουμε τον δίσκο μας και για να δει το πως λειτουργεί και ζωντανά όλο αυτό.


Rock Da Vinci: Εδώ θα με βρεις λίγο κάθετο, γιατί είναι και λίγο άβολο όταν παίζεις σε έναν χώρο άδειο χωρίς κόσμο , γιατί η δύναμη είναι στο σανίδι κατά την γνώμη μου!


Θέμης: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Το θέμα είναι πως υπάρχει ένα παράδειγμα που δεν έχει κάνει Live  και αυτός είναι ο Burzum. Το θέμα για εμάς είναι να κάνουμε μία ολόκληρη παραγωγή για Live , με ειδικά εφέ, κάμερες , προτζέκτορες , φώτα κτλ. Οπότε το θέμα δεν είναι μόνο το Live αλλά και οι άνθρωποι που το βοηθάνε!


Rock Da Vinci: Ποία είναι η άποψη σας για την Ελληνική σκηνή;


Δήμητρα: Γενικά ακμάζει πάρα πολύ η Ελληνική σκηνή, έχει φτάσει σε παγκόσμιο επίπεδο , αλλά όσον αφορά την Ελληνική κοινωνια είναι πολύ δύσκολο λόγο κάποιων καταστάσεων στην Ελλάδα , πέραν του οικονομικού ζητήματος.

Θέμης: Στην Ελλάδα δεν δίνουν δυνατότητες σε Metal & Rock και ιδίως την Alternative σκηνή και δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Παράδειγμα στην Σουηδία σου δίνουν επίδομα μουσικού και καλύπτονται και οι πρόβες κτλ. Αυτό το γνωρίζω από φίλους στην Σουηδία ένας εξ'αυτών και ο Μάριος Ηλιόπουλος των Nightrage. Γενικότερα ο καλλιτεχνικός χώρος στην Ελλάδα είναι σε 4η μοίρα!


Rock Da Vinci: Τέλος ερώτηση προς τον Θέμη! Έχουμε τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο από τους μεγάλους Foray Between Ocean?


Θέμης: Ετοιμάζουμε τρίτο δίσκο και θα είναι τρελό Reboot!!! Δεν θα πω κάτι άλλο!



Rock Da Vinci: Τι Ξενέρα Ρε συ, να μην μπορείς να κάνεις ένα This Is Hell Fest ρε ….. να γίνει της…………..Γαρδένιας!


Θέμης: Φίλε μόλις τελειώσει η καραντίνα , θα είναι This Is ΚΟΛΑΣΗ! χαχαχαχα

 


Rock Da Vinci: Επιστρέφω για κάτι τελευταίο στους Unverkalt και θα ήθελα να ρωτήσω…. Ποία πρόκειται να’ναι τα επόμενα πλάνα του συγκροτήματος και ποία τα σχέδια περί της προώθηση του δίσκου εφόσον δεν υπάρχουν Live;


Δήμητρα: Ετοιμάζουμε νέο υλικό , θα το τρέξουμε όσο δεν πάει, το Live Stream που θέλουμε να κάνουμε και στις 16 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο βίντεο για το κομμάτι "Before The Surface"!


Rock Da Vinci: Εν ολίγοις 2021 νέο δίσκο ε;


Θέμης: 2021 ε; Γαμάτο ακούγεται!!! χαχαχα Γιατί όχι!!! Τι άλλο θα ήθελε ένας μουσικός, να γράφει συνέχεια μουσική και να δημιουργεί.


Rock Da Vinci: Δήμητρα και Θέμη σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας, να εδώ πίνουμε και το κρασάκι μας, ας γίνουμε ορέστης μακρύς και θα τραγουδώ “Άστε με στην τύφλα μου και στο κατοστάρι, άστε με στην τύφλα μου ώσπου να πεθάνω”, εις υγείαν…..Καλή δύναμη, καλή τύχη , να’μαστε καλά για να γινόμαστε χάλια , εύχομαι να πάει καλά ο δίσκος και φυσικά θα χαρώ πολύ να ανταμώσουμε από κοντά! Ο τελευταίος λόγος για το κλείσιμο της συνέντευξης, ανήκει σε εσάς.

 

Θέμης: Τιμή μας Φάνη μου και μπράβο σου για την όλη προσπάθεια που κάνεις και που δίνεις βήμα στην Underground σκηνή , είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αυτό που λέω πάντα και μου αρέσει που το λέω είναι να προσπαθούμε να στηρίζουμε , να ακούμε μουσική , να ασχολούμαστε με την τέχνη , γιατί είναι κάτι που θα βρεις παντού! Οπότε να υποστηρίζουμε ,να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και να μην ανήκουμε στην υπερβολή αλλά στο λίγο και καλό!

Δήμητρα: Εγώ εύχομαι όλο αυτό να τελειώσει σύντομα, γιατί ψυχολογικά έχει ρίξει πολύ κόσμο που έχει χάσει ακόμα και τις δουλειές του.


The debut album "L'Origine du monde" is FINALY HERE!
Available in SPECIAL EDITION BOX/ CD/ MERCHAND and on every online platform: https://linktr.ee/unverkalt
 

Facebook: https://www.facebook.com/Unverkalt

Για το Rock Da Vinci,

Φαν Βαλ Νουέβο

 



Σχόλια