Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Wolf Hoffmann (Accept): "Έπειτα από 40 χρόνια, είναι μια θλιβερή αποχώρηση. Οφείλω όμως να την σεβαστώ."


 

Ο Ιθύνων νους των Γερμανών Βετεράνων Accept, Wolf Hoffmann σχολίασε τις ανακατατάξεις στην σύνθεση της μπάντας , με την οποία βρίσκονται στα πλαίσια κυκλοφορίας του επερχόμενου δίσκου, "Too Mean To Die" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου 2021 μέσω της Nuclear Blast

Το επερχόμενο Full Length θα είναι ο πρώτος δίσκος της μπάντας χωρίς τον μπασίστα Peter Baltes, ο οποίος αντικαταστάθηκε, έπειτα από την αποχώρησή του τον Νοέμβριο του 2018, από τον Martin Motnik.

Στην σύνθεση της μπάντας θα περιλαμβάνεται και ένας τρίτος κιθαρίστας, ο Philip House, ο οποίος αρχικά συμμετείχε και στην ορχηστρική συναυλία του "Symphonic Terror" και πλέον αποτελεί μόνιμο μέλος του συγκροτήματος.

Ο μέγας συνθέτης της μπάντας,  ανέφερε τα εξής:

"Είναι τρελό. Χάσαμε ένα μέλος αλλά κερδίσαμε δύο νέα. Για τον Peter, είναι θλιβερό. Με είχε σκοτώσει όταν είχε συμβεί, αλλά κάπως το έχω ξεπεράσει πλέον, επειδή, έπειτα από 40 χρόνια, είναι μια θλιβερή αποχώρηση. Οφείλω όμως να την σεβαστώ.

Ο κόσμος προχωράει, και ο Peter πήρε την απόφαση πως πλέον δεν θέλει να είναι μέλος της μπάντας και τι μπορώ να κάνω για αυτό; Προχωράω και εγώ μπροστά.

Δεν θα δηλώσω πως ο Martin μπήκε στα παπούτσια του Peter, αυτό θα ήταν ανόητο αφού ο Peter ήταν στην μπάντα 40 χρόνια, αλλά κάνει μια εξαιρετική δουλειά καλύπτοντας το κενό.

Μάλιστα, συμμετείχε και στη σύνθεση του άλμπουμ, έγραψε κάποια από τα κομμάτια κάτι που ήταν ευλογία. Δεν ήθελα να είναι προσωπικός δίσκος, αλλά μια ομαδική προσπάθεια. Ο Martin ανταποκρίθηκε αμέσως".

Ακούστε παρακάτω το πρόσφατο Single τους για το ομότιτλο "Too Mean To Die":




Σχόλια