Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Mordred: Την Άνοιξη του 2021 θα κυκλοφορήσει ο νέος τους ολοκληρωμένος δίσκος μετά από 27 χρόνια

 

Οι Mordred πρόκειται για ένα συγκρότημα που ξεκίνησε το 1984 από το San Fransisco που κράτησε την πορεία του μέχρι το 1995 , επανενώθηκαν το 2001 μέχρι το 2007 και το 2013 ξαναενώθηκαν με στόχο την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου μετά από 27 χρόνια. 

Ο ήχος που παίζουν είναι ένας συνδυασμός Funky στυλ Rage Against The Machine μαζί με το ύφος του Old School Thrash Metal και του Nu Metal, το 2020 κυκλοφόρησαν το 1ο τους EP με τίτλο "Volition" ενώ ταυτόχρονα βρίσκονταν στις ετοιμασίες κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου, έχοντας περάσει κοντά 27 χρόνια μετά την κυκλοφορία του "The Next Room"και ο τίτλος του διάδοχου του "The Dark Parade".

Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν το 2019, ενώ τελείωσε σχεδόν το Mixing του δίσκου και αναμένεται να κυκλοφορήσει ο κατά σειρά 4ος δίσκος τους, την Άνοιξη του 2021.

Αναμένουμε για περισσότερα, έως τότε όσοι δεν τους γνωρίζετε, πάρτε μία γεύση από το τελευταία EP τους στο κομμάτι "Not For You", απολαύστε το, όταν οι Beastie Boys συνάντησαν τους Sacred Reich δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο μουσικό υβρίδιο, ακούστε το:

 


 

 

Σχόλια