Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Rob Halford: Κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία του σε βιβλίο με τίτλο "Confess". Μία ιστορία γεμάτη από σεξουαλικές περιπτύξεις και Rock N Roll που θα σας καθηλώσει



Ο μέγας Metal God βετεράνος Rob Halford κυκλοφορεί σε βιβλίο την αυτοβιογραφία του και ο τίτλος του "Confess".


Το "Confess" θα φτάσει στις 29 Σεπτεμβρίου μέσω Hachette Books. Οι προπαραγγελίες είναι πλέον διαθέσιμες στο Amazon.

 

Ανάλυση της αυτοβιογραφίας του Rob Halford



Στις 5 Αυγούστου, ο Χάλφορντ μοιράστηκε μια φωτογραφία του σε ένα θάλαμο ηχογραφήσεων, και την έγραψε: "'Ομολογήστε την ηχογράφηση βιβλίων ήχου!' (Η προπαραγγελία διατίθεται τώρα σε όλους τους σημαντικούς διαδικτυακούς ιστότοπους και βιβλιοπωλεία)

Γνωστός ως "The Metal God" από την αφοσιωμένη, παγκόσμια βάση θαυμαστών του, ο Halford ανέτρεψε πάντα τον κανόνα και το "Confess", για να προσφέρει στους αναγνώστες μια συναρπαστική και ειλικρινή ματιά στους αγώνες που αντιμετώπισε ο Rob με τον εθισμό και τη σεξουαλικότητά του καθώς στην περίοδο που εξερευνά τη μουσική του πραγματοποιούνται πολλές διαμάχες εις βάρος του.

Γράφτηκε με τον Ian Gittins, συν-συγγραφέα του "The Heroin Diaries" του Nikki Sixx, το βιβλίο γράφει τον τρόπο ζωής του Rob Halford από τα τέλη της δεκαετίας του '80 έως την 50ή επέτειο του συγκροτήματος το 2020.

Ο Χάλφορντ εξήγησε: "Το "Confess" είναι μια μοναδική ευκαιρία για μια φορά στη ζωή μου για να εκθέσω κάθε πτυχή του εαυτού μου. Το να σκάβω βαθιά με τίποτα να κρυφτώ και τίποτα να φοβηθώ δεν ήταν από πολλές απόψεις συναρπαστικό, διασκεδαστικό, ενοχλητικό, τρομακτικό και καθαρτικό. Δεν έχω συγκρατήσει τίποτα. Ήρθε η ώρα να "ομολογήσω". "

Η διευθύντρια εκδόσεων της Headline Publishing, Sarah Emsley, η οποία απέκτησε παγκόσμια δικαιώματα από τον Dave Daniel στο CSA για το "Confess", είπε: "Έχω ένα πραγματικό πάθος για αυτοβιογραφίες κονδυλωμάτων και όλων των καριέρας από εικόνες του μουσικού κόσμου και την ιστορία του Rob Halford" είναι πραγματικά απίστευτο. Καλύπτοντας επτά δεκαετίες γεμάτες δράση, το πρώιμο υλικό του 'Confess' είναι εκπληκτικό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δημοσιεύσουμε το βιβλίο του Rob σε όλο τον κόσμο. "

Πέρυσι, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος επιβεβαίωσε ότι επιτέλους εργαζόταν σε ένα βιβλίο, αφού είχε προηγουμένως επιμείνει ότι δεν θα το έκανε ποτέ λόγω ανησυχιών περί απορρήτου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Robert Cavuoto του Sonic Perspectives, ο Halford δήλωσε σχετικά με τον τίτλο του βιβλίου: 

"Θα ήθελα να αισθανθώ ότι υπάρχουν μέρη αυτού του βιβλίου που σχετίζονται με τους άλλους. Όλοι είναι οι ίδιοι, καθώς όλοι μοιραζόμαστε παρόμοιες εμπειρίες ζωής. Εκεί είναι τόσα πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε εμάς · είμαστε σχεδόν πανομοιότυποι από όπου κι αν είμαστε. Έχω ταξιδέψει στον κόσμο και έχω δει πώς η μουσική μας μπορεί να αγγίξει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τα επαγγέλματα. Η ομολογία αυτών των ιστοριών ή επεισοδίων είναι σημαντική, και δίνει στον αναγνώστη μια ματιά σε αυτόν τον τύπο που βλέπετε μόνο από μία οπτική γωνία. "

Ερωτηθείς αν έχει λύπη για το να μοιραστεί μερικές από τις ιστορίες του με τον κόσμο, τους φίλους του, την οικογένειά του και τους συμπαίκτες του, ο Halford είπε: 

"Αυτή είναι μια πραγματικά μεγάλη ερώτηση. Όταν καθόμουν με τον συνεργάτη μου στην συγγραφή, Ian Gittins, (ο οποίος επίσης συν-έγραψε το μπεστ σέλερ The New York Times "The Heroin Diaries" από τον Nikki Sixx), ήμουν πολύ ανοιχτός και ειλικρινής. Απλώς ρέει έξω από μένα. Όντας καθαρός και νηφάλιος για 30 χρόνια, δεν λέω πια ψέματα συγκρατήστε τα πάντα. Μου αρέσουν οι άνθρωποι να είναι οι ίδιοι απέναντί ​​μου.
Δεν αμφιβάλλω για ένα λεπτό ότι μερικοί άνθρωποι θα σοκαριστούν από αυτό που υπάρχει στο "Confess". Αυτή είναι η ζωή μου και σας λέω όλα τα σημαντικά μέρη του. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε πώς να το διακόψετε και να το χρησιμοποιήσετε .
Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, όταν έκανα αυτές τις μακρές συνεδρίες με τον Ian, θα σταματούσα και θα πήγαινα, Γιατί το είπα αυτό; ειδικά με μερικά από τα οικογενειακά συμβάντα. Έπρεπε πραγματικά να το αφήσω.

Το βιβλίο δεν είναι ακόμη έξω, και το σκέφτομαι σχεδόν κάθε μέρα. Πρέπει να βρω ένα συνηθισμένο, γιατί εκθέτω τμήματα της ζωής μου, τα οποία μερικοί άνθρωποι θα είναι αρκετά σοκαρισμένοι. Αυτή δεν είναι η πρόθεσή μου.
Όταν ομολογείτε, είναι ακριβώς αυτό που κάνετε. Για να προστατέψουμε ορισμένα άτομα, αλλάξαμε τα ονόματά τους από σεβασμό.
Είναι τρελό - μερικές μέρες νιώθω υπέροχα που είναι όλα εκεί έξω. Μερικές μέρες θα ήθελα να ξαναγράψω μια παράγραφο ή μέρος αυτού.
Είμαι βέβαιος ότι δεν είμαι το πρώτο άτομο που έχει φτιάξει αυτό το είδος βιβλίου.
Ειλικρινά, αν δεν ένιωθα έτσι, θα νόμιζα ότι υπάρχει κάτι λάθος με μένα.
Είμαι πολύ συναισθηματικό άτομο. Προσπαθώ ακόμα να βρω ένα καταλυμένο μέρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτές οι συνεντεύξεις είναι καλές για μένα, καθώς μπορώ να μιλήσω για πράγματα. Η συζήτηση και η επικοινωνία είναι τόσο ζωτικής σημασίας για εμάς στη ζωή, ειδικά όταν προσπαθούμε να καταλάβουμε τα πράγματα. "


Ο Halford δεν είναι το πρώτο μέλος των Judas Priest που κυκλοφόρησε ένα βιβλίο. O Πρώην κιθαρίστας του συγκροτήματος K.K Downing κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του, "Heavy Duty: Days And Nights In Judas Priest", τον Σεπτέμβριο του 2018 μέσω του Da Capo Press.

Το 2009, ο αρχικός τραγουδιστής των JUDAS PRIEST Al Atkins (1970 - 1973), κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του, με τίτλο "Dawn Of The Metal Gods: My Life In Judas Priest And Heavy Metal". Ο μπασίστας των JUDAS PRIEST Ian Hill έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου, μαζί με τον Neil Daniels, έναν ανεξάρτητο ροκ συγγραφέα και οπαδός των βαρέων μετάλλων που ασπάστηκαν τον Atkins κατά τη συγγραφή του βιβλίου του Neil "The Story Of Judas Priest: Defenders Of The Faith" (Omnibus Edition).

Σχόλια