Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Minerva Superduty: Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τον επερχόμενο δίσκο και ακούστε το νέο τους κομμάτι με τίτλο "Modern Love"

 

Οι Minerva Superduty η αλλιώς MNRV , είναι ένα συγκρότημα από την Καλαμάτα που κινείται στα  πιο Experimental και Stoner/Doom μονοπάτια,  ιδρύθηκαν το 2011 και από τότε κυκλοφόρησαν δύο Full Length (Το ομώνυμο Debut το 2014 , ενώ το 2016 έδωσαν στην δημοσιότητα το 2ο Άλμπουμ τους με τίτλο "Gorod Zero"). Πρόσφατα έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους κομμάτι με τίτλο Modern Love από την επερχόμενη κυκλοφορία τους με τίτλο "In Public".


 

Μετά από τέσσερα επιστρέφουν με νέο δίσκο , ο οποίος κατά σειρά είναι ο τρίτος ολοκληρωμένος δίσκος τους "In Public"  , ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου σε μορφή Βινυλίου και Digital μορφή.

Σχετικά με τον δίσκο, Μπάσο και ντραμς ηχογραφήθηκαν στα Villa Giuseppe με επιμελητή τον Κώστα Ραγιαδάκο (ο οποίος ανέλαβε επίσης Mixing & Mastering του δίσκου), κιθάρες στα Bandapart από τον Γιώργο Δημητρακόπουλο , ενώ οι φωνές ηχογραφήθηκαν στα Twin Picks από τον Νίκο Χάκα. Το Layout του γραφιστικού κομματιού, τελειοποιήθηκε από την Wolframgrafik.


Cover Art:



Tracklist:

1. In Public

2. Clandestine

3. Κατήφορος

4. Rigid Mass

5. Modern Love

6. Urban Development

7. Saturday Night Cure

8. For my Friends

Σχόλια