Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Fates Warning: Νέο κομμάτι και λεπτομέρειες για τον νέο τους δίσκο


Τεράστια επιστροφή για τους Αμερικανούς Progressive Metal Βετεράνους από το Hartford Fates Warning , οι οποίοι δίνουν στην δημοσιότητα νέο κομμάτι με τίτλο Scars και θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους πόνημα.




Πρόκειται για τον κατά σειρά 13ο ολοκληρωμένο δίσκο που θα δώσουν στην δημοσιότητα με τίτλο "Long Day Good Night" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου μέσω της Metal Blade Records σε διπλό βινύλιο , σε Digital & Digibook CD και σε Digital μορφή!

Την παραγωγή του δίσκου επιμελήθηκε ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος της μπάντας Jim Matheos ενώ το Mixing το επιμελήθηκε ο Joe Barresi που είναι γνωστός από προηγούμενες δουλειές σε μπάντες όπως Kyuss , Alice In Chains , Apocalyptica , Volbeat , Sanctuary κ.α ενώ στην Lead Guitar θα συμμετάσχει ο Michael Abdow , ο οποίος είναι και Live κιθαρίστας από το 2013 και στο 9ο κομμάτι του δίσκου συμμετέχει στα Drums ο βρετανός Drummer από το Λονδίνο Gavin Harrison (Ex - Porcupine Tree).

Ο Δίσκος θα'χει διάρκεια 72 λεπτών , αποτελείται από 13 κομμάτια και σύμφωνα με δηλώσεις του μπασίστα τους Joey Vera σε μία συνέντευξη που έδωσε τον Δεκέμβριο του 2019, αναφέρει το εξής:


"Fates Warning is not quite done writing, but pretty close. I think that the Fates record is also gonna be recording probably around January, February. I'm still very involved in both of those bands, obviously. So, for sure, a new Armored Saint record and a new Fates Warning record is on the horizon in the next 18 months, for sure"

Εν ολίγοις προετοιμαζόμαστε για ένα ωραίο ταξίδι στον μουσικό τους κόσμο!!!

Cover Art:




Tracklist:

1. The Destination Onward
2. Shuttered World
3. Alone We Walk
4. Now Comes the Rain
5. The Way Home
6. Under the Sun    
7. Scars
8. Begin Again
9. When Snow Falls
10. Liar
11. Glass Houses
12. The Longest Shadow of the Day
13. The Last Song

Σχόλια