Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Deviser: Οι πρώτες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο δίσκο τους

Μετά από 9 χρόνια κυκλοφορίας του Full Length "Seasons Of Darkness" και του εμβληματικού EP "Howling Flames", που κυκλοφόρησε πριν από 3 χρόνια, επιστρέφουν με νέο δίσκο.

Διαβάστε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Οι Αθηναίοι Black Metallers, Deviser ήδη βρίσκονται στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέο και κατά σειρά 5ου ολοκληρωμένου Άλμπουμ. Οι ηχογραφήσεις γίνονται στο Sound Abuse Productions, που είναι το προσωπικό στούντιο του Psychon από Septic Flesh, ο οποίος θα επιμεληθεί και την παραγωγή του δίσκου.

Το νέο album θα ονομάζεται “Evil Invites Evil” και θα περιέχει εννέα καινούργια κομμάτια συν ένα bonus track. Το Artwork-Cover θα επιμεληθεί ο Seth των Septicflesh (Paradise lost, Moonspell, Arch Enemy κτλ) ενώ θα υπάρχουν και συμμετοχές από γνωστούς καλλιτέχνες του είδους.

Σύντομα θα υπάρχουν περισσότερες ανακοινώσεις και λεπτομέρειες σχετικά με την νέα κυκλοφορία των Deviser. Η μπάντα κυκλοφορεί επίσης και ένα επετειακό t-shirt για τα τα 30 χρόνια ύπαρξη της, το οποίο σχεδίασε ο Νίκος Γιαμαλάκης (Thou Art Lord κτλ.) το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το επίσημο bandcamp της.


Αναμένονται σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά εξώφυλλο, Tracklist, ημερομηνία κυκλοφορίας κτλ. μείνετε συντονισμένοι!!!


Σχόλια