Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Live Report: Lucifer's Child/Cursed Blood @Eightball Live Stage , 14/02/2020



Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (μεγάλη η χάρη του) στις 14/2/2020, στο 8ball έπαιζαν οι Lucifer's Child και οι Cursed Blood. Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός δεν ήταν και πολύ καλός, πάλι καλά που δεν είχε κρύο. Αρχικά οι πόρτες θα άνοιγαν κατά της 8 ώρα αλλά τελικά άνοιξαν στης 9.


Πρώτοι ανέβηκαν στην σκηνή οι Cursed Blood. Τους έβλεπα για πρώτη φορά, όπως επίσης και τους άκουσα και ομολογώ ότι μου άρεσαν πάρα πολύ. Το είδος που παίζουν είναι Death Metal μαζί με Thrash και Crossover επιρροές. Συνολικά έπαιξαν 9 κομμάτια. Τα 6 ήταν από το Demo (Taker Of Life) που έβγαλαν το 2019. Επίσης έπαιξαν μια διασκευή από τους Terrorizer, το Infestation και άλλα 2 κομμάτια καινούργια. Ειδικά λάτρεψα τα Blast Beats.

Cursed Blood List:
  1. The world Of Madness
  2. Thorns Of Nails
  3. Nailed
  4. Taker Of Lifer
  5. Silent Era
  6. Act Of Love
  7. Sodomic Damnition
  8. Infestation (Terrorizer Cover)
  9. Backlash Rampage

Τελευταίοι φυσικά ανέβηκαν οι Headliners Lucifer's Child. Και αυτούς φυσικά τους έβλεπα για πρώτη φορά. Η Σκηνική τους παρουσία ήταν φανταστική και γενικά όλοι η θεματολογία που είχαν. Ο χώρος του μαγαζιού γέμισε με Λιβάνι και παρά λίγο να πάθουμε ασφυξία. Συναυλιακά μου άρεσαν αρκετά μπορώ να πω. Το είδος που παίζουν είναι ατόφιο Black Metal. Έπαιξαν και από τα δύο άλμπουμ που έβγαλαν. Έπαιξαν και μια διασκευή από τους/τον θρυλικό συγκρότημα Bathory, το Enter the eternal fire. Συνολικά τα κομμάτια ήταν 10.

Lucifer's Child List:
  1. Black Heart
  2. Haraya
  3. The Order
  4. Fall Of The Rebel Angels
  5. Throught Fire we Burn
  6. He who Punishes and Slays
  7. El Dragon
  8. Horse De Combat
  9. Viva Morte
  10. Encore: Enter The Eternal Life (Bathory Cover)

Να σημειώσω ότι δυστυχώς είχα κάποια θεματάκια με την κάμερα και φωτογραφίες έβγαλα από το κινητό. Οπότε λυπάμαι για την ανάλυση.

Για το Rock Da Vinci
Θάνος Κωστόπουλος















Σχόλια