Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Head Cleaner: Επιστρέφουν δριμύτεροι με πολύ οργή και νέο ολοκληρωμένο δίσκο

Ένας θρύλος αναγεννιέται που έχει γράψει ιστορία στα δρώμενα της Grind σκηνής όχι μόνο στον βορρά αλλά και σε μεγάλο βαθμό στην Ελληνική σκηνή. 

Όταν ακούμε Grind και βορράς , ένα όνομα μας έρχεται στο μυαλό , ο λόγος για τους Head Cleaner , οι οποίοι επιστρέφουν με πολύ οργή , δυναμισμό και είναι πανέτοιμοι να σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους και να δώσουν για άλλη μία φορά γροθιά στο στομάχι μέσα από τον Κοινωνικοπολιτικό στίχο του Jim Ευγενίδη!

Η Grind Τετράδα της Θεσσαλονίκης που πολλοί αγάπησαν , επιστρέφει ύστερα από 6 χρόνια απουσίας (Τελευταία κυκλοφορία , ήταν το Split που κυκλοφόρησαν μαζί με τους Mastic Scum).

Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν τον Μάη του 2021 , σύμφωνα με δημοσιεύσεις τους , ενώ το Mixing τελείωσε στα τέλη του 2022. Ο δίσκος ήταν να κυκλοφορήσει το 2020 , αλλά τελικά λόγω καραντίνας/Πανδημίας/εγκλεισμού δεν προχώρησε η κυκλοφορία τότε.

Οι Θεσσαλονικείς Grinders υπόσχονται δυνατό Comeback με την φράση.

"Other Bands Play , Head Cleaner Kills!"

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος μέσω ποιας εταιρείας θα κυκλοφορήσει ο δίσκος. 

Περισσότερα νέα αναμένονται σύντομα να ανακοινωθούν , μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Rock Da Vinci για περισσότερα νέα σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία τους.

Πάρτε μία γεύση από το τι σας επιφυλάσσουν εδώ και πάρα πολύ καιρό!!!





Σχόλια