Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Street Mode Festival: Φέτος έρχεται για να τραντάξει όλο τον Βορρά ανακοινώνοντας τα πρώτα ονόματα των ημερών


Back from the dead! Get ready for chapter 12.. 


Με αυτήν την φράση και το χαρακτηριστικό φετινό artwork, το Street Mode Festival επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, και όπως πάντα υπόσχεται αμέτρητες συναυλίες μαζί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στην κουλτούρα του δρόμου.

Το μουσικό line-up που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής παραμένει πιστό στις ρίζες του φεστιβάλ, με κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής να δημιουργούν ένα fusion από hip-hop, punk, heavy rock και indie ήχους. Street Mode: ON!

Πρόλαβε τα early-bird εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/festival/street-mode-festival-2022

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν: Street Mode Festival

Το Street Mode Festival ξεκίνησε ως μια σειρά εκδηλώσεων σε ανοιχτούς – δημόσιους χώρους, όπως η πλατεία της Θέρμης και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με όραμα να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία της “street” κουλτούρας σε μία ενιαία γιορτή. 

Με τον άτυπο αλλά ευρέως διαδεδομένο όρο “streetculture” ορίζουμε την υποκουλτούρα που αναπτύσσεται κυρίως σε αστικές περιοχές, η οποία εκφράζεται μέσα από μορφές τέχνης όπως το graffiti και το breakdance, μέσα από σπορ όπως το skateboarding και το parkour, και μέσα από είδη μουσικής όπως το hip-hop, το rock και το ethnic. 

Ο Γιάννης Ευσταθίου , εκ μέρους της διοργάνωσης σχετικά με το θρυλικό Festival , το οποίο κίνησε το ενδιαφέρον του εξωτερικού , ανέφερε τα εξής:

"Η ιστορία της ομάδας μας μετράει ήδη 11 χρόνια, συν 2 τα οποία θέλουμε να ξεχάσουμε! Φέτος ο στόχος μας είναι να επανασυνδεθούμε με τον κόσμο, μετά από 2 χρόνια παύσης, και να φέρουμε σε εφαρμογή νέες ιδέες και προτάσεις".

Αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις σύντομα και προετοιμαστείτε για ένα πολύ πολύ πολύ καταιγιστικό Street Mode , που ύστερα από περίπου 3 χρόνια καραντίνας και εγκλεισμού , επιστρέφει και υπόσχεται να τραντάξει όλο τον βορρά καλύπτοντας όλα τα γούστα , από Hip Hop - Ethnik - Funky έως και Rock!

1st Wave Of Line Up:

Planet Of Zeus

Villagers Of Ioannina City

Γιάννης Αγγελάκας & 100oC

1000 Mods

Anser

Βήτα Πεις

Bloody Hawk

Perkele

Locomondo

DJ Krush

Buzz

Fun Lovin' Criminals

FOLLOW STREET MODE FESTIVAL:

WEBSITE: http://www.streetmode.gr

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS: http://www.streetmode.gr/festival-faq-gr

INSTAGRAM: http://www.instagram.com/streetmodefestival

FACEBOOK: http://www.facebook.com/streetmodefestival

YOUTUBE: http://www.youtube.com/streetmodeGR

TIK TOK: https://www.tiktok.com/@streetmodefestival

Σχόλια