Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Scorpions: Ανακοινώνουν την άφιξη του νέου τους δίσκου και παγκόσμια περιοδεία στα μέσα του 2022



Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά επισήμως για τους πολυπληθείς φίλους των Scorpions, καθώς ανακοινώθηκε ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ.

Ο διάδοχος του "Return Τo Forever" θα ονομάζεται "Rock Believer" και πρόκειται να βγει στην αγορά στις 11 Φεβρουαρίου του ερχόμενου έτους , ενώ το πρώτο single θα ονομάζεται "Peacemaker", το οποίο σε τρεις εβδομάδες θα κάνει πρεμιέρα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία του θρυλικού hard rock συγκροτήματος, η οποία σε πρώτη φάση δεν περιλαμβάνει την χώρα μας, όπου θα ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου με εννέα συνολικά εμφανίσεις στο Las Vegas και θα συνεχιστεί στην Ευρώπη μέχρι τις αρχές Ιουλίου με Special Guests στις έξι συναυλίες επί γερμανικού εδάφους τον Ιούνιο θα είναι οι MammothWVH , το σχήμα του υιού Van Halen.

Μείνετε συντονισμένοι στο Rock Da Vinci για τις περισσότερες λεπτομέρειες της επερχόμενης δουλειάς των Γερμανών Βετεράνων της Rock αλλά και για την δεύτερη φάση της παγκόσμιας περιοδείας τους για το εάν θα συμπεριληφθούν τα Ελληνικά εδάφη , Stay Tuned!


Σχόλια