Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Idles: Νοσταλγούν τις παλιές εποχές των συναυλιών τους μέσα από το νέο τους κομμάτι "The Beachland Ballroom" με το οποίο αποκαλύπτεται η άφιξη του νέου τους δίσκου

Μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία του περσινού "Ultra Mono" οι Idles ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου και κατά σειρά 4ου δίσκου με τίτλο "Crawler" που θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου μέσω της Partisan Records. O ηχογραφημένος κατά τη διάρκεια της πανδημίας δίσκος ηχογραφήθηκε στα Real World Studios και θα περιλαμβάνει 14 κομμάτια.

Συνοδεύοντας την ανακοίνωσή τους, οι Βρετανοί Punk Rockers που μες την χρονιά κυκλοφόρησαν επίσης διασκευές σε Sharon Van Etten, Gang Of Four και Metallica αποκάλυψαν το single που θα είναι ως προπομπός της δισκογραφικής τους επιστροφής.

Πρόκειται για το κομμάτι "The Beachland Ballroom", το οποίο δανείστηκε το όνομά του από το συναυλιακό venue στο Ohio, ενώ σε σχετική ανακοίνωση, ο Joe Talbot, frontman του σχήματος, το χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό τραγούδι του δίσκου, παρουσιάζοντας το ως μια αλληγορία ενός αισθήματος που πλέον έχει χαθεί και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε αυτό. 

Απολαύστε το και νοσταλγήστε τις παλιές εποχές των συναυλιών

Cover Art:

Tracklist:

01 MTT 420 RR
02 The Wheel
03 When the Lights Come On
04 Car Crash
05 The New Sensation
06 Stockholm Syndrome
07 The Beachland Ballroom
08 Crawl!
09 Meds
10 Kelechi
11 Progress
12 Wizz
13 King Snake
14 The End

Σχόλια