Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Δεντροφύτευση (02/10/2021)


Δεν είναι μουσικό συμβάν η Event , αφορά όμως κάτι που πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε , την φύση. Είναι η ώρα να στηρίξουμε την φύση με τον δικό του τρόπο ο καθένας!!!
Stop Burn The Forests , Protect The Planet!!!

Δεν έχουν σχέση τα κόμματα ούτε 
οι θρησκείες ούτε τίποτα. Μόνο το κοινό καλό . Η πνοή μας η πηγή ζωής μας. Το οξυγόνο μας . Όλοι μαζί κόντρα στις πυρκαγιές. Να φέρουμε ξανά βήμα βήμα τα δάση μας πίσω.

Θα ψάξουμε όλες τις πληροφορίες για δέντρα πουρνάρια φυτά οτιδήποτε και φυσικά την τοποθεσία έτσι ώστε όσοι μπορούμε να μαζευτούμε να φυτέψουμε. Υπάρχουν πολλές περιοχές. Ας ξεκινήσουμε μία καμπάνια φύτευσης από Αττική που είναι ο τελευταίος πνεύμονας τής που καταστράφηκε.

Παρακαλώ βοηθήστε και εσείς να τα καταφέρουμε. Όποιος είναι γνώστης φυτών χωμάτων δέντρων να μας δώσει τα φώτα τού. Ας ξεκινήσουμε να βρούμε και σπόρους για δέντρα ώστε να φτιάξουμε εκ νέου δέντρα εκτός από αγορά δέντρων κλπ.

Αν κάποιος έχει φυτώριο πού μπορεί να διαθέσει την βοήθεια του. Καλό είναι να γίνει αποφυγή πεύκων , να πάρουμε σπόρους άλλων φυτών, καθώς επίσης και γνώμη ειδικού. Όλα θα πάνε καλά. Θα τα καταφέρουμε.




Σχόλια