Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Lingua Ignota: Ακούστε το νέο της κομμάτι που συνοδεύεται από ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ και την ένδυση της Ashley Rose Couture

Η Lingua Ignota αποκάλυψε άλλο ένα κομμάτι από την νέα δισκογραφική της επιστροφή που ονομάζεται "Perpetual Flame Of Centralia", και διαδέχεται το "Pennsylvania Furnace" ως προπομπός του "Sinner Get Ready", που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Το ιδιαίτερο βίντεο, αποτελεί μια συμμετοχή της Kristin Hayter, με την ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας, και συνεργάτιδα της δισκογραφικής Sargent HouseAshley Rose Couture, να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Είχα δει τη δουλειά της Ashley πριν μπορέσω να την φορέσω, και μου μίλησε, ως μια μακροχρόνια οπαδό της αισθητικής και της θεωρίας της μόδας. Τα σχέδιά της μετατρέπουν όποιο άτομο τα φοράει σε κάτι εντελώς διαφορετικό από τον εαυτό της, επιτρέποντας του να ενσαρκώσει το όνειρο ή τον εφιάλτη. Η συνεργασία μας αποτελούσε ένα όνειρο, μου επιτρέπει να μπορώ να εξερευνήσω τις ιδέες της μουσικής μου μέσω ρούχων.

Επέλεξα να φορέσω τη μάσκα της στο εξώφυλλο του "Sinner Get Ready" για να αποτυπώσω την αιχμηρή διχοτομία της μουσικής μου, ερωτική μα και γκροτέσκα".

Απολαύστε το νέο κομμάτι της Lingua Ignota!



Σχόλια