Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Manimal: Το συγκρότημα που θα μπορούσε να ταυτιστεί σε έναν συνδυασμό μεταξύ Kamelot , DreamTheater & Queensryche

Ύστερα από πάρα πολύ καιρό και την επιλογή της βδομάδας εδώ στο Rock Da Vinci , επιστρέφουμε με άλλη μία πρόταση που έχουμε για τον κάθε ακροατή που γουστάρει τον ωραίο Power/Heavy Metal ήχο και έχει άρωμα Σκανδιναβίας. Ο λόγος για τους Manimal , ένα συγκρότημα με έδρα το "σκοτεινό" Gothenburg αποδεικνύει ότι Gothenburg δεν σημαίνει μόνο ακραίος ήχος αλλά και πολλά άλλα είδη!

Οι Manimal είναι ένα συγκρότημα που θαρρώ αν ακούσει ο James Labrie θα σκεφτεί σίγουρα πως έχει να κάνει με έναν καλλιτέχνη που επηρεάστηκε αρκετά από τους DreamTheater , τους Fates Warning , τους Queensryche , τους Hammerfall , τους Kamelot και άλλες πολλές μπάντες! 

Ξεκίνησαν το 2001 , κυκλοφόρησαν μέχρι το 2006 τρία Demo συνεχόμενα , από το 2009 μέχρι το 2018 κυκλοφόρησαν τρείς Full Length δίσκους και πλέον είναι ετοιμοπόλεμοι να κυκλοφορήσουν τον 4ο συνολικά δίσκο τους στις 4 Οκτωβρίου μέσω της AFM Records με τίτλο "Armageddon".

Να κάτι καινούργιο λοιπόν , που ονομάζεται "The Inevitable End" , το 3ο τους Single από τον επερχόμενο δίσκο! Θες κάτι που να θυμίζει τις μπάντες που αγάπησες με τον ρυθμό των Edguy , την μελωδία της φωνής του James Labrie και την εξαιρετική πυγμή των Hammerfall? Τότε άκου τους Manimal, αξίζουν!


Shop: https://shop.afm-records.de




Σχόλια