Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

MammothFest Goes MachoLibre With Tuned By Ni Moya (01/07/2021 , Macho Libre)


Μετά από την τεράστια απουσία των συναυλιών από τη ζωή μας έφτασε επιτέλους η ώρα να κουμπώσουν καλώδια σε ενισχυτές, να ανοίξουν τα μικρόφωνα και να ξαναζήσουμε την ανατριχίλα που μόνο η ζωντανή μουσική μπορεί να σου προσφέρει!
Στον υπέροχο ολοκαίνουριο χώρο πολιτισμού του Ακοντίσματος στη Νέα Καρβαλη της Καβάλας όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν το πρώτο MammothFest!!
Nightstalker, Tuber, Naxatras, Supermoon, Noise Figures, Paranoid Reverb, Halocraft είναι κάποια από τα ονόματα που θα πατήσουν το σανίδι του Theatron!
Μια βδομάδα πριν συμβεί αυτό όμως, ο Luchador της Σβώλου έχει τη χαρά να φιλοξενήσει την βραδιά αφιέρωμα στο φεστιβάλ που θα μας βάλει γερά στο κλίμα του τι πρόκειται να συμβεί μερικές μέρες αργότερα!
Αλλά δεν σταματάμε εκεί, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 2ήμερα εισιτήρια για το πρώτο μεγάλο MammothFest!!
Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά ο Ni Moya μέλος των Naxatras που θα είναι και οι headliners της πρώτης μέρας του φεστιβάλ(9/7)!
Στην Αλεξάνδρου Σβώλου 44 , Θεσσαλονίκη και στο Macho Libre θα σας περιμένει το Μαμούθ και οι φίλοι του για πολλά δώρα και εκπλήξεις , στις 1 Ιουλίου και ημέρα Πέμπτη!

Σχόλια