Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Johnny Solinger (Ex - Skid Row): Πέθανε σε ηλικία 55 ετών από Ηπατική Ανεπάρκεια

Σαν Βόμβα έσκασε σήμερα ο Θάνατος του πρώην τραγουδιστή των θρυλικών Skid Row, Johnny Solinger πέθανε σε ηλικία 55 ετών από ηπατική ανεπάρκεια χθες στις 26 Ιουνίου και μέρα Σάββατο. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την επίσημη σελίδα της Αμερικάνικης μπάντας δηλώνοντας με θλίψη τα εξής.

"Με λύπη πληροφορηθήκαμε τα νέα για τον αδερφό μας Johnny Solinger. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους fans. Godspeed Singo. Πες γειά στον Scrappy κι από εμάς."

Ο Εκλιπών τραγουδιστής νωρίτερα είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας του στο κοινό τον περασμένο μήνα , δηλώνοντας τα εξής. 

"Με βαριά καρδιά πρέπει να ενημερώσω τι συμβαίνει με την υγεία μου. Νοσηλεύομαι εδώ και ένα μήνα. Διαγνώστηκα με ηπατική ανεπάρκεια και τα προγνωστικά δεν είναι καλά. Όπως οι περισσότεροι μουσικοί δεν έχω ασφάλεια υγείας και είναι πολύ δύσκολο να λάβω επαρκή περίθαλψη. Τουλάχιστον 7 διαφορετικά φάρμακα και ότι χρειαζόταν να του αφαιρούνται υγρά από το στομάχι κάθε 2 . Έχω χάσει τις δυνάμεις μου και θα χρειαστεί και φυσιοθεραπεία."

RIP John Preston Solinger…. (7 August 1965 - 26 June 2021)



Σχόλια