Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Between The Buried And Me: Ακούστε το νέο τους Single όπου συμμετέχει ο Mike Portnoy με το οποίο αποκαλύπτεται η άφιξη του επερχόμενου δίσκου

Οι Between The Buried And Me αποκάλυψαν την άφιξη του νέου τους άλμπουμ το οποίο θα διαδεχτεί το "Colors", που είχε κυκλοφορήσει το 2007, ο οποίος αναμενόμενα θα ονομάζεται "Colors II" και θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου μέσω της Sumerian Records.

Το συγκρότημα συνόδευσε την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ, που έπεται του προ τριετίας "Automata II" με την δημοσιοποίηση του πρώτου single μέσα από αυτό, για το κομμάτι "Fix The Error", στο οποίο συμμετέχει στα τύμπανα ο Mike Portnoy.

Σχολιάζοντας τον επερχόμενο δίσκο, ο frontman Tommy Giles Rogers ανέφερε:

"To 2020 θέλαμε να δώσουμε ότι είχαμε και να δείξουμε στον κόσμο πως είμαστε ακόμα εδώ. Αυτό είναι εν μέρει ο λόγος που ονομάσαμε τον δίσκο έτσι. Βρισκόμασταν σε παρόμοια θέση με όταν κυκλοφορήσαμε το "Colors". Και σε αυτά τα δύο σημεία της καριέρας μας αποφασίσαμε να είμαστε ο εαυτός μας και να γράψουμε τον καλύτερο δυνατό δίσκο. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και νιώθω πως συνθέσαμε το πιο δημιουργικό μας υλικό εδώ και καιρό".

Αυτές ήταν οι αναφορές του τραγουδιστή της Αμερικάνικης μπάντας , πρόσφατα δόθηκε το πρώτο δείγμα από την επερχόμενη κυκλοφορία, απολαύστε το και μπείτε στο Mosh Pit!

Cover Art:

Tracklist:
  1. Monochrome
  2. The Double Helix Of Extinction
  3. Revolution In Limbo
  4. Fix The Error
  5. Never Seen/Future Shock
  6. Stare Into the Abyss
  7. Prehistory
  8. Bad Habits
  9. The Future Is Behind Us
  10. Turbulent
  11. Sfumato
  12. Human Is Hell (Another One With Love)

Σχόλια