Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Guttroll: Το Power Trio που αποτελεί ηχητικές καινοτομίες Thrash/Death Metal ήχου


Ένα συγκρότημα που κινείται στα χνάρια του ακραίου ήχου , είναι οι νεοσύλλεκτοι Guttroll , όντας νεοσύλλεκτο με καταγωγή από την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από την πρωτεύουσα της Βραζιλίας , το Rio De Janeiro! Κινείται στα χνάρια των Power Trip και πολλών άλλων συγκροτημάτων με πρωταρχική βάση τις ρίζες των 80's! 

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου!

Το συγκρότημα Thrash / Death Metal Guttroll μόλις κυκλοφόρησε το single με τίτλο "Rules" σε μεγάλες πλατφόρμες ροής. Το κομμάτι είναι μέρος του άλμπουμ "Invalid Leaders", το οποίο ηχογραφήθηκε πρόσφατα από το συγκρότημα και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το λυρικό βίντεο για το "Rules" μαζί με το single στο κανάλι youtube. Απολαύστε το.


Αυτό το single είναι το πρώτο έργο της μπάντας με έναν νέο σχηματισμό με τον Alex Melo στα ντραμς, τον Tulio Lobo στο μπάσο και τον Rafael Ojeriza στα φωνητικά και την κιθάρα.

Το power trio έρχεται με ηχητικές καινοτομίες κυρίως στη μορφή εγγραφής, που γίνεται με έναν εντελώς αναλογικό τρόπο, που φέρνει μια εντελώς φυσική γροθιά στα τραγούδια από το συγκρότημα που έκανε τις ηχογραφήσεις να παίζουν, χωρίς ψηφιακούς πόρους. Το υλικό παρήχθη εξ ολοκλήρου από τον Guttroll. Ηχογράφηση, μίξη και mastering από τον Lisciel Franco στο στούντιο Forestlab.

Το "Rules" θέτει ίσως το πιο σημαντικό ζήτημα στην κοινωνία μας, γιατί όπως λέει το όνομα Κανόνες, μια κραυγή εξέγερσης ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα που χειραγωγεί και αφαιρεί από το άτομο τον τρόπο ύπαρξής του και σκέφτεται τον μετασχηματισμένο μόνο σε μια βίδα μια μεγαλύτερη ταχύτητα. Το τραγούδι καταγγέλλει επίσης τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί αυτό το σύστημα, μια ιδέα που υπάρχει στο απόσπασμα που λέει "δημιουργεί προβλήματα για την πώληση της ρύπανσης, διαδίδει ψίχουλα ως αντίποινα", δηλαδή "δημιουργεί προβλήματα για να πουλήσει τη λύση και να διαδώσει ψίχουλα ως αντίποινα".

Οι στίχοι "Rules" μοιάζουν σχεδόν με έναν φιλοσοφικό ύμνο για την ελευθερία με εντυπωσιακές φράσεις όπως αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω και άλλοι που μας κάνουν να σκεφτόμαστε πραγματικά αν ζούμε με τον καλύτερο τρόπο ή όχι, εκτός από το να φέρουμε στο φως τα περιθωριοποιημένα ζητήματα .

Το single είναι σίγουρα μια βιτρίνα στην οποία ήρθε ο Guttroll, δίνοντας το πρόσωπο για να νικήσει, μια μπάντα που φέρνει την πιο αγνή ρίζα του μετάλλου της δεκαετίας του '80, με έναν ήχο που τραβιέται στο νύχι, στο νύχι και στη διαθήκη.
Μουσική με δραστικά και καινοτόμα περάσματα, όπου γίνονται αλλαγές στον τόνο εκτός από ξαφνικές και ξηρές στροφές.

Εντυπωσιακό πόσο ξεκάθαρος είναι ο τρόπος με τον οποίο τα ντραμς μεγαλώνουν μαζί με τη μουσική, κερδίζοντας ταυτόχρονα το σώμα και την ταχύτητα Το μπάσο φαίνεται να γεμίζει σταθερά όλα τα κομμάτια του τραγουδιού, προσθέτοντας με τρόπο που τοποθετείται στη σωστή θέση και με τον σωστό τρόπο. Το σόλο της κιθάρας κάνει τους λάτρεις του thrash του δέκατου όγδοου αιώνα να κάνουν ένα ταξίδι περιόδου.
Όλα αυτά συνδυάζονται με μια επιθετική γαστρονομική και με μια μοναδική ερμηνεία. Τέλος πάντων, το "Rules" είναι μια πρόσκληση για τους λάτρεις των μετάλλων να γνωρίσουν τον Guttroll.

Σχόλια