Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Sharon Osbourne: Παραιτήθηκε από την εκπομπή "The Talk" ύστερα από τις αναφορές πρώην συνεργατών της για ρατσιστική συμπεριφορά

Η Sharon Osbourne, σύζυγος του Ozzy Osbourne, βρέθηκε στην έξοδο από την τηλεοπτική εκπομπή που συμπαρουσίαζε με τίτλο "The Talk" στο CBS , ύστερα από εσωτερική έρευνα του καναλιού, το δίκτυο ανακοίνωσε πως η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Αφορμή για αυτό αποτέλεσε η δημόσια τηλεοπτική σύγκρουση της Μούσας του γνωστού τραγουδιστή μαζί με την συμπαρουσιάστρια της, Sherly Underwood, σχετικά με την υποστήριξη της πρώτης στην αμφιλεγόμενη κριτική του Piers Morgan στο πρόσωπο της Meghan Markle, δούκισσας του Sussex.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής προκλήθηκε ένταση όταν η κουβέντα έφτασε στον ρατσισμό και οι δύο πλευρές μίλησαν σε αρκετά έντονο ύφος. Σχετικά με το πρόσφατο συμβάν αρκετοί πρώην συνάδελφοι βγήκαν και ανέφεραν ρατσιστική συμπεριφορά από την σύζυγο του Ozzy, τα οποία μέσω ανάρτησης της στα Social Media αρνήθηκε.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ σχετικά με την πρόσφατη σύγκρουση των δύο παρουσιαστριών!



Σχόλια