Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Liam Gallagher (Ex - Oasis): "Μερικές φορές σκέφτομαι πως θα ήθελα να έχω αναμνήσεις από αυτή την εμφάνιση. Αυτό θα ήταν ένας τρόπος για να το διαλύσουμε. Έπρεπε όμως να συμβεί".


Ο Noel Gallagher φαίνεται πως μετανιώνει που δεν διεξήχθη ποτέ η τελευταία συναυλία των Oasis το 2009 στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός του Liam Gallagher (και συνιδρυτής των Oasis), μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Daily Star, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η διαμάχη στα παρασκήνια που οδήγησε στην απόφασή του να φύγει από το συγκρότημα επί τόπου, θα μεταφερόταν και επί σκηνής:

"Ήμασταν εκτός εαυτού και νευριασμένοι και τσακωνόμασταν. Τότε είπα δεν πάει άλλο, πάω σπίτι. Κρίνοντας όμως εκ των υστέρων, δεν ξέρω τι θα ήταν προτιμότερο. Ίσως έπρεπε να μείνω και να πραγματοποιηθεί η συναυλία, που θα ήταν μνημειώδης και εντελώς τρελή, επειδή ο καυγάς μας θα μεταφερόταν επί σκηνής. Μπορεί όχι οι χειρονομίες και το φυσικό σκέλος της αντιπαράθεσης, σίγουρα όμως θα ανταλλάζαμε βαριές κουβέντες. Θα ήταν απίστευτη συναυλία.

Μερικές φορές σκέφτομαι πως θα ήθελα να έχω αναμνήσεις από αυτή την εμφάνιση. Αυτό θα ήταν ένας τρόπος για να το διαλύσουμε. Έπρεπε όμως να συμβεί".

Σχόλια