Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Rob Zombie: "Τίποτα δεν με ενοχλεί περισσότερο από το να βλέπω τίτλους να επαναλαμβάνονται σε κυκλοφορίες."


O περίφημος Rob Zombie ξεκίνησε μέσω Youtube μια σειρά animated συνεντεύξεων, όπου, μιλώντας στην σύζυγό του, Sheri Moon Zombie, θα απαντά σε διάφορα ερωτήματα αναφορικά με τον νέο του δίσκο.

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Ταλαντούχος καλλιτέχνης καλείται να εξηγήσει τον τίτλο του νέου του δίσκου.

Υπενθυμίζουμε πως το "The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy", όπως θα ονομάζεται το άλμπουμ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου μέσω της Nuclear Blast.

Σχολιάζοντας λοιπόν, τον ιδιαίτερο τίτλο, ο καλλιτέχνης ανέφερε αναλυτικά τα εξής:

"Μου αρέσει να επινοώ τίτλους που δεν έχουν ακουστεί ξανά. Βέβαια, συχνά μπορεί να είναι τίτλοι που κανείς δεν θα θυμάται. Τίποτα δεν με ενοχλεί περισσότερο από το να βλέπω τίτλους να επαναλαμβάνονται σε κυκλοφορίες. Απορώ, γιατί υπάρχουν τόσες λέξεις διαθέσιμες. Αφιερώνω πολύ χρόνο για να σκεφτώ ένα τίτλο και αυτός αλλάζει διαρκώς. Καθώς όμως διαμορφώνεται στην πορεία ο δίσκος, τότε προσαρμόζονται οι λέξεις, μέχρι που φτάνω σε ένα σημείο όπου έχω καταλήξει σε αυτό που θα μπορούσε να είναι ο τίτλος. Οπότε, όσο τυχαίο και αν φαίνεται, αφιερώνω πολύ χρόνο σε αυτό. Αυτό που θέλω, είναι όταν ακούσετε τον δίσκο, ενώ προχωράει, ακόμη και αν σας φαίνεται παλαβός, να καταλήξετε πως αυτό το άλμπουμ, μόνο  "The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy" θα μπορούσε να είχε τιτλοφορηθεί".

Απολαύστε την ενδιαφέρουσα κινουμένων σχεδίων συνέντευξη (πρώτο επεισόδιο με την σύζυγο του).



Σχόλια