Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Michael C. Hall (Princess Goes To The Butterfly Museum): Νομίζω ότι o David Bowie θα απαιτούσε να παίξει ντέφι μαζί μας. Βασικά, όχι, νομίζω θα του άρεσε (η μπάντα), επειδή προασπιζόταν τη μουσική που δεν είναι περιορισμένη από τίποτα περισσότερο από την ανάγκη να είναι η δική του έκφρασή".


O διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Michael C. Hall, ο οποίος υποδύεται τον serial killer, Dexter, στην ομώνυμη σειρά, τρέχει παράλληλα ένα new wave συγκρότημα, τους Princess Goes To The Butterfly Museum στους οποίους συμμετέχουν επίσης οι Peter Yanowitz (The Wallflowers) και Matt Katz-Bohen (Blondie).

Μετά και την ανακοίνωση της επιστροφής του στον ρόλο που τον έκανε αναγνωρίσιμο ως Dexter, o Michael C. Hall, κυκλοφόρησε και το ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο "Thanks For Coming" στις 12 Φεβρουαρίου. Το τελευταίο κομμάτι που δημοσιοποιήθηκε από τον δίσκο είναι το "Armageddon Suite", ενώ προηγουμένως είχαν κυκλοφορήσει τα "Cruel World" και "Eat An Eraser". 

Αναφέρθηκε από τον εν λόγω μουσικό που ενσαρκώνεται τον Serial Killer της σειράς , πως ήταν να πραγματοποιηθεί μία συνεργασία με τον Αείμνηστο David Bowie , για την οποία είχε δηλώσει ως εξής.

"Νομίζω ότι o David Bowie θα απαιτούσε να παίξει ντέφι μαζί μας. Βασικά, όχι, νομίζω θα του άρεσε (η μπάντα), επειδή προασπιζόταν τη μουσική που δεν είναι περιορισμένη από τίποτα περισσότερο από την ανάγκη να είναι η δική του έκφρασή".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Hall είχε λάβει μέρος στο μιούζικαλ "Lazarus", το οποίο πραγματοποιήθηκε για την επέτειο πέντε ετών από τον θάνατο του θρύλου, David Bowie, μέσω livestream.

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου.

Princess-goes-to-the-butterfly-museum-album-cover

Tracklist:

1. Intro

2. Bombed Out Sites

3. Nevertheless

4. Thanks for Coming

5. Too Cool to Care

6. Armageddon Suite

7. Moodarama

8. Eat an Eraser

9. The Deeper Down

10. Sideways

11. Angela Peacock

12. Airhead

13. Tomorrows Screams

14. Cruel World (Bonus track)

Σχόλια