Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Οι Wash Of Sounds στο Rock Da Vinci: "Ανταλλάσουμε ιδέες διαδικτυακά και δουλεύουμε πάνω σε κομμάτια που παίρνουν την τελική τους μορφη."

 

Οι Wash Of Sounds είναι ένα συγκρότημα που τον Νοέμβριο που μας πέρασε , έκλεισε τα 5 της χρόνια στο μουσικό πεντάγραμμο και συγκεκριμένα σε αυτό της εγχώριας σκηνής στην οποία συστήνονται ως ένα Heavy/Hard Rock συγκρότημα. Κάπως έτσι είχαμε την ευκαιρία και την τιμή να μιλήσουμε μαζί της σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στο Rock Da Vinci και μέσα από τις ερωτήσεις του Χρήστου Κωστόπουλου , πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα που περιέχει και πολύ ωραία πράγματα!

"Από τους ήχους και τις συνθέσεις καθαρίζει η ψυχή και ψυχικά παστρικοί μας υποδέχονται στον δικό τους μουσικό κόσμο οι Wash Of Sounds"


Rock Da Vinci: Παιδιά καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στο Rock Da Vinci. Θα θέλαμε αρχικά να μας πείτε , ποτε , που και απο ποιους φτιαχτηκαν οι Wash of Sounds και πως πήραν το ονομά τους;

Nairouz: Το 2015…Νοέμβρης του 2015 ! Ο Μαύρος (κιθάρα) ξεκίνησε να ψάχνει μουσικούς για να φτιαξει μια μπάντα με αρχικό πλάνο τις διασκευές και αργότερα

δικό της υλικό. Η σύνθεση σε επίπεδο μπάντας δεν είναι ευκόλο πράγμα! Πρέπει να υπάρχει ταιριασμά δυνατο στους χαρακτήρες! 

Rock Da Vinci:Ποιο είναι το line up σας;

Μαύρος: εγώ στην κιθάρα, ο Σούνδιας στο Μπάσο, ο Φοίβος στα τύμπανα και η Ναιρούζ στη φωνή!
Ναϊρούζ: και στο μαστίγιο!
Μαύρος: και στο μαστίγιο και στα καραγκιοζιλίκια!  
(Γέλια)

Rock Da Vinci:Ποια τα προτυπά σας και ποιές οι επιρροές σας;

Μαύρος : λίγο Black Sabbath
Σούνδιας : λίγο Alice In Chains
Nairouz : λίγο Τοοl
Φοίβος : λίγο απ ‘όλα με μία έντονη δόση wash of sounds and everything in between!  

Rock Da Vinci:Πόσα αλμπουμ έχετε μέχρι τώρα που μιλάμε;

Nairouz : Πέρσι κυκλοφόρησε το πρώτο μας αλμπουμ “heaven’s Crying” απο την Rock of Angels και εξακολουθεί να πηγαίνει πολύ καλά!

Rock Da Vinci:Ποια τα μελλοντικά σας σχέδια;

Μαύρος: δουλεύουμε πολύ σε νέο υλικό με πιο progressive στοιχεία. Για να ξεκινήσουμε σύντομα ηχογραφίσεις. Η κατάσταση αυτόν τον καιρό που δεν ευνοεί τα live συμβάλει στην παραγωγική διαδικασία. Ανταλλάσουμε ιδέες διαδικτυακά και δουλεύουμε πάνω σε κομμάτια που παίρνουν την τελική τους μορφη.
Ναϊρούζ : Η αλήθεια είναι ότι μας έχει λείψει πολύ η πρόβα! Οπότε για εμένα τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να πεθάνουμε στις πρόβες μόλις ανοίξουμε με το καλό!
Σούνδιας: και στα live! Δικά μας και φίλων μουσικών! 

Rock Da Vinci:Τι θα θυμάστε απο το 2020 και πού πιστεύετε ότι είναι αυτήν την στιγμή η μεταλ ροκ σκήνή και στην Ελλάδα και στο υπόλοιπο κόσμο;

Nairouz : Δυστυχώς αυτήν την στιγμή και στην Ελλαδα αλλα και στον υπόλοιπο κόσμο ειναι δύσκολα τα πραγμάτα. Βγαίνουν πολύ ωραίες δουλειές από αρκετές

μπαντες και της Ελλάδας και του εξωτερικού αλλα χωρίς την απαραίτητη προώθηση μέσω των live έιναι δυσκολα τα πραγατα! Ειδικά η μέταλ ροκ σκηνή, θέλει σκηνή! Θέλει λαηβ! Απο το 2020 εγω θα κρατήσω το μάθημα της εκτίμησης ! Τίποτα δεν είναι δεδομένο!
Μαύρος : Θέλει live πραγματι!
Σουνδιας: και μπύρες!

Rock Da Vinci:Πως βλέπετε το μέλλον της Ελληνικής μέταλ σκηνής; 

Σούνδιας: Με το πέρασμα των χρόνων ή Ελληνική μέταλ σκηνή όλο και δυναμώνει ! καλοί μουσικοί, διαβασμένοι με ωραίες ιδέες!
Μαύρος : πράγματι, υπάρχουν παρα πολλες Ελληνικές μπάντες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο ξένες! Εχουμε ανέβει επίπεδο και συνθετικά και σε παραγωγή !
Ναϊρούζ : Λίγο το κοινό να φτιάξουμε και είμαστε έτοιμοι! Η αλήθεια είναι πως είναι κρίμα το ξένο κοινό να υποστηρίζει τις ελληνικές μπάντες περισσότερο από το ελληνικό κοινό!

Rock Da Vinci: Θα ήθελα να μου πείτε με ποιον/α καλλιτέχνη η μπάντα  θα θέλατε να συνεργαστείτε κάποια στιγμή.

Ναϊρούζ : αγαπώ και τολμώ να πω αγαπάμε ως μπάντα τους soen! θα ήταν μια αξέχαστη στιγμή κάτι τέτοιο!

Rock Da Vinci:Τι θα θέλατε να ευχηθείτε για το 2021;

Μαύρος: υγεία και τύχη ! Γιατί υγεία είχαν και στον Τιτανικό!
(γέλια)
Ναϊρούζ : και πολλή μουσική! 

Rock Da Vinci: Θα ήθελα να μας  πείτε την ποιο αγαπημένη σας στιγμή που έχετε ζήσει μέχρι τώρα και θα ήθελα να μας πείτε  και κατι που σας έχει κανει εντύπωση με την εως τώρα παρουσία σας. 

Ναϊρούζ : Δεν μου έρχεται καμία αρνητική στιγμή στο μυαλό! Όταν είμαστε πάνω στην σκηνή είναι όλα τέλεια! Εντύπωση μου έχει κάνει πως γίνεται τέσσερις τόσο διαφορετικοί άνθρωποι-χαρακτήρες να σκέφτονται και να λειτουργούν σαν ένα! Το θεωρούσα αδύνατο, αλλά όταν υπάρχει κοινός προορισμός…
Μαύρος: Όταν κερδίσαμε τον διαγωνισμό του Metal Hammer! Νομίζω ήταν σαν ονειρο!
Σούνδιας: πράγματι! Όταν ανεβήκαμε νικητές στην σκηνή ήταν σαν δικαίωση της σκληρής δουλειάς!

Nairouz : ευχαριστούμε πολύ για την στηρίξη ! stay heavy!!!

Find Wash Of Sounds:

Facebook: https://www.facebook.com/washofsounds
 

Για το Rock Da Vinci,

Συνέντευξη: Χρήστος Κωστόπουλος

Edit: Φαν Βαλ Νουέβο & Χ.Π Αθαναηλίδης



Σχόλια