Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

The Doors: Θα κυκλοφορήσουν στις 16 Μαρτίου το 1ο τους αυτοβιογραφικό Comic με τίτλο "Morrison Hotel" μέσω του εκδοτικού οίκου Z2 Comics



Η συναυλία των περίφημων Αμερικανών, The Doors, την 1η Μαρτίου του 1969, στο Dinner Key Auditorium στο Miami είναι διαβόητη. Τα όσα έκανε επί σκηνής ο θρυλικός Performer Jim Morrison επί σκηνής, οδήγησαν λίγες μέρες μετά τη συναυλία στη σύλληψή του για απρεπή εμφάνιση, βωμολοχίες και κατάσταση μέθης δημοσίως.  Τα όσα οδήγησαν σε αυτή τη συναυλία, αφηγείται το αυτοβιογραφικό κόμικ "Morrison Hotel" το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου από τον εκδοτικό οίκο Z2 Comics.

Οι Doors έδωσαν στη δημοσιότητα αποκλειστικό απόσπασμα από την επικείμενη έκδοση αλλά και εικαστικά από το ειδικό picture disc vinyl "Morrison Hotel" γιορτάζοντας τα 50ά γενέθλια του άλμπουμ, όπως αναφέρει το περίφημο περιοδικό, Rolling Stone.

Το επικείμενο Comic φέρει την υπογραφή της Leah Moore, η οποία όπως αναφέρει το ΑΠΕ,  συνεργάστηκε με τα μέλη της μπάντας, ενώ συνεισέφεραν πολλοί καλλιτέχνες απ’ όλον τον κόσμο.

















Οι σελίδες τις οποίες μπορούμε να δούμε δείχνουν τους Doors να μένουν ενεοί μπροστά στο μεγαλύτερο του αναμενόμενου πλήθος που έχει γεμίσει το στάδιο. Ρίξτε μία ματιά στις παρακάτω εικόνες/σελίδες

Ο Καταξιωμένος Frontman βεβαίως δεν ήταν παρών, αλλά καταφέρνει με καθυστέρηση να μπει σε αεροπλάνο, στην πτήση τον βλέπουμε με μούσια, που προσφάτως έχει αφήσει, να φλερτάρει με τις αεροσυνοδούς.

Ο Manager του Psychedelic Rock συγκροτήματος, παζαρεύει με τον ιδιοκτήτη του συναυλιακού χώρου, που έχει κόψει πιο πολλά εισιτήρια αλλά αρνείται να δώσει στους Doors παραπάνω χρήματα από αυτά που λέει το συμβόλαιο που υπέγραψαν.

Στην ειδική επανέκδοση του "Morrison Hotel", το LP θα είναι με το αυθεντικό στέρεο μιξάρισμα του 1970, αλλά σε remastering από τον Bruce Botnick, τον για πολλά χρόνια ηχολήπτη των Doors.

Αναμένουμε λοιπόν για την περίφημη κυκλοφορία του Comic.

Πηγή ενημέρωσης: In.gr

Σχόλια