Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Flashback (21/1/1996): Σαν σήμερα οι Savatage εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε Ελληνικό Έδαφος

 


25 χρόνια πίσω και ημέρα Κυριακή σαν σήμερα εμφανίστηκαν οι θρυλικοί Savatage για πρώτη φορά σε Ελληνικό έδαφος. Η σημερινή μέρα , θεωρήθειν ως μία από τις μεγαλύτερες συναυλιακές στιγμές που βίωσε η Metal κοινότητα της χώρας μας , στο θρυλικό Ρόδον της Αθήνας.

Σημείο αναφοράς είναι η διαμαντένια αντιπολεμική αλλά και συγχρόνως κυκλοφορία της Rock Opera στις 24 Οκτωβρίου 1995 αυτήν του περίφημου "Dead Winter Dead". Ένας Concept δίσκος που είναι εμπνευσμένος από τον πόλεμο στην Βοσνία (1992 - 1995). Στο συγκεκριμένο Show στην Ελλάδα , αξίζει να αναφερθεί πως είχε παιχτεί ως αφετηρία της συναυλία , το κομμάτι των Christmas Eve (Sarajevo 12/24) που συμπεριλαμβάνεται στην κυκλοφορία των Trans siberian orchestra με τίτλο "Christmas Eve And Other Stories".

Απολαύστε το Live που ακολουθεί και σήμα κατατεθέν για την νοσταλγία των παλιών που αγαπάνε υπερβολικά τους Savatage! Ας απολαύσουμε εμείς οι νέοι και ας νοσταλγήσουν οι Παλαιοί αυτήν την βραδιά!



Setlist:

Christmas Eve (Sarajevo 12/24)

Nothing's Going On

Jesus Saves

Edge of Thorns

Handful of Rain

Dead Winter Dead

Taunting Cobras

Starlight

Alone You Breathe

Chance

Doesn't Matter Anyway

Guitar Solo

Mozart and Madness

Gutter Ballet

Sirens

Not What You See

Hall of the Mountain King

Encore:

One Child

Overture

This Is the Time (1990)


Υ.Σ: Ο νους μου μένει κυριολεκτικά στην συγκινητική αναφορά που δίνει τίτλους τέλους στο Worst To Best των Savatage , Ο Πάνος πετρόπουλος στο Panos Metal Reactions

Σχόλια