Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Danny Boyle: "Οι Sex Pistols. Στο κέντρο τους ήταν ο νέος, συμπαθητικός, αδαής κλεπτομανής ένας ήρωας της εποχής Steve Jones, ο οποίος έγινε ο 94ος κιθαρίστας όλων των εποχών, σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Εδώ θα δείτε το πως έφτασε εκεί"

 

Μια από τις πιο θρυλικές μπάντες της punk rock σκηνής, οι Βρετανοί Sex Pistols, θα αποτελέσουν την βάση για μια νέα σειρα του FX.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του κιθαρίστα Steve Jones με τίτλο "Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol" ενώ την σκηνοθεσία θα επιμεληθεί ο διακεκριμένος & βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later).

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν αναλάβει ο Toby Wallace στον ρόλο του Jones, ο Anson Boon στον ρόλο του τραγουδιστή Johnny Rotten, o Louis Partridge στον ρόλο του Sid Vicious, ο Jacob Slater στον ρόλο του Paul Cook και ο Fabien Frankel στον ρόλο του Glen Matlock.

O καταξιωμένος σκηνοθέτης σχετικά με την ανερχόμενη σειρά, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Φανταστείτε να μπαίνετε στον κόσμο του "The Crown" και του "Downton Abbey" με τα φιλαρακια σας και να ουρλιάζετε τα τραγούδια και την οργή σας σε όσα αυτά αντιπροσωπεύουν. Αυτή είναι η στιγμή που η βρετανική κοινωνία και η κουλτούρα άλλαξαν για πάντα. Είναι το σημείο πυροδότησης για την βρετανική κουλτούρα δρόμου ... όπου οι συνηθισμένοι νέοι είχαν την σκηνή και εκτόνωναν την οργή τους και την μόδα τους ... και όλοι έπρεπε να ακούσουν και να δουν ... και όλοι τους φοβόντουσαν ή τους ακολουθούσαν. Οι Sex Pistols. Στο κέντρο τους ήταν ο νέος, συμπαθητικός, αδαής κλεπτομανής - ένας ήρωας της εποχής - Steve Jones, ο οποίος έγινε ο 94ος κιθαρίστας όλων των εποχών, σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Εδώ θα δείτε το πως έφτασε εκεί".

Σχόλια