Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Böneyard: Ένα συγκρότημα που είναι νοσταλγός του Old School Speed Metal ήχου


Όπως και κάθε βδομάδα έτσι και αυτήν σας δίνουμε την δική πρόταση εδώ στο Rock Da Vinci και είναι πολύ σπιντάτι, ο λόγος για τους πρωτευουσιάνους Speed Metallers , Böneyard , ένα συγκρότημα που ακούγεται πάρα πολύ την τελευταία ήμισυ της δεκαετίας και συγκεκριμένα τα τελευταία 5 χρόνια. 

Κυκλοφόρησαν το Debut Single/Demo τους το 2016 με τίτλο "Taking Over...Tonight" , έναν χρόνο αργότερα το EP τους ονόματι "Below Mediocrity" μέσω της Witches Brew σε Limited Edition 700 Copies CD και την ίδια χρονιά ένα Split μαζί με τους βραζιλιάνους Arma , ένα συγκρότημα Speed/Punk/Heavy Metal από το Sao Paolo με τίτλο "Beer Studs & Metal Punks" αποκλειστικά σε κασέττα Limited Edition 100 Copies, μέσω της ChainsawDistro μία Underground δισκογραφική με έδρα το περίφημο Νησί που αγαπάνε πολύ οι Σέρβοι εδώ στην Ελλάδα , ο λόγος για την περίφημη Θάσο. 

Οι Αθηναίοι Speed Metallers κατά καιρούς έδωσαν ελάχιστα μεν σημεία ζωής που δείχνουν σπίθες νέου υλικού , δίνοντας πριιν από περίπου 1 χρόνο στην δημοσιότητα το ανεπίσημο βίντεο τους για το κομμάτι "Bad Guys". 

Έχουν παίξει μαζί με τους περίφημους Midnight στο Temple Athens , ενώ έχουν παίξει σε αρκετά Underground Festivals στην Ελλάδα με βάση τον σκληρό ήχο , όπως επίσης έχουν μοιραστεί την σκηνή μαζί με τους περίφημους Αθηναίους Death Metallers , Abyssus!

Εάν είστε λάτρηδες της Old School κουλτούρας , τότε πιάστε μπύρες , δερμάτινα , περικάρπια με καρφιά , βάλτε αυτό το συγκρότημα στο Youtube και ξεκινήστε σαν τρελοί να κοπανιέστε. Μία μπάντα που έχει θεματολογία βασισμένη σε εμπειρίες ζωής , μπύρες , αλητεία , Metal , σκοτεινές θεματολογίες και πεντάλφες παντού! Εάν γουστάρετε το Speed/Black Thrash νομίζω πως αυτό το συγκρότημα θα σας ξεσηκώσει για τα καλά υπό τους ήχους του Black Rock N Roll!

Πάρτε μία γεύση και σπάστε τα όλα, απολαύστε το τελευταίο κομμάτι που έδωσαν στην δημοσιότητα , το "Middle Fingers" πριν από περίπου μισό χρόνο.


Find Böneyard:

Facebook: https://www.facebook.com/Boneyardgre

Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC6G-V6wzfqAfLBHIS58yDWg

Σχόλια