Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Ο Ιωάννης Κικής (Sense Of Fear,Night Threat - Guitar) στο Rock Da Vinci: "Ήταν στο μυαλό μας καιρό ένα mini winter tour και έτσι να κλείσουμε για το 2019 το promo του δίσκου μας. Έχουμε λοιπόν την χαρά να το κλείσουμε με έναν ακόμα θρύλο που πέρασε σαν lead singer από μια τεράστια(και προσωπικά υπεραγαπημένη) μπάντα που πιστεύω πως δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις. Ότι καλύτερο για μας να ακολουθήσουμε σε δυο πόλεις από το tour που θα κάνει ο Bayley στην Ελλάδα."



Μετά την Opening Act εμφάνιση τους μαζί με τους Queensryche στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγο καιρό που πραγματοποίησαν. Ο Ιωάννης Κίκης (Sense Of Fear. Night Threat - Κιθάρα) μίλησε εκ μέρους της μπάντας στο Rock Da Vinci και απάντησε στις ερωτήσεις του Φαν Βαλ Νουέβο όσον αφορά την θριαμβευτική συναυλία τους, την επικείμενη σειρά εμφανίσεων μαζί με τον Blaze Bayley στα Γιάννενα και την Καστοριά και για τα μελλοντικά τους πλάνα.


Rock Da Vinci: Γιάννη καλησπέρα και καλώς ήρθες στο Rock Da Vinci... Πρόσφατα μοιραστήκατε την σκηνή στο εργαστήριο ήχου της Θεσσαλονίκης (Fix Factory Of Sound) μαζί με τους θρυλικούς Queensryche για την προώθηση του νέου τους πονήματος με τίτλο "The Verdict". Πως αισθανθήκατε για αυτό το κατόρθωμα;



Ιωάννης: Καλησπέρα. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Αυτούς τους θρύλους που λες τους ακούω από τις πρώτες μέρες μου στον χώρο του metal περίπου 22 χρόνια πριν, το να βρίσκομαι μαζί τους στο ίδιο stage όπως καταλαβαίνεις είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω. Όλοι νιώθουμε περήφανοι που καταφέραμε να ανοίγουμε για αυτούς τους θρύλους.


Rock Da Vinci: Πως ανταποκρίθηκε ο κόσμος απέναντι σε εσάς;


Ιωάννης: Σίγουρα ο κόσμος στην αρχή δεν ήταν τόσο θερμός γιατί μας έβλεπε για πρώτη φορά(οι περισσότεροι τουλάχιστον) αλλά είδα ότι πολλά άτομα μας έψαξαν και μάλιστα γνωρίζανε όχι μόνο τα τραγούδια μουσικά αλλά και στιχουργικά.

Από το δεύτερο κομμάτι και μετά όλοι συμμετείχαν και στο τέλος πιστεύω πως μείναν αρκετά ικανοποιημένοι σε αυτό που άκουσαν και είδαν. Εγώ αυτό εισέπραξα και είναι κάτι που έκανε ακόμα πιο υπέροχη εκείνη την βραδιά.

Full Concert 2019 Sense Of Fear/Queensryche:


Rock Da Vinci: Ποίος να το έλεγε ότι θα ανοίγατε τους Queensryche. Πως προέκυψε και καταφέρατε να πραγματοποιήσετε ένα τέτοιο κατόρθωμα;

Ιωάννης: Εδώ θέλω να ευχαριστήσω την promotion εταιρεία μας Angels PR promotion γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα από όλο αυτό. Παλέψαμε πολύ για αυτό το show και πιστεύω πως βγήκαμε νικητές.


Rock Da Vinci: Στις 6 και 8 Δεκεμβρίου θα μοιραστείτε την σκηνή μαζί με τον Blaze Bayley Στα Ιωάννινα και την Καστοριά. Πείτε μας δύο λόγια για αυτήν την επικείμενη σειρά εμφανίσεων όσον αφορά το "As The Ages Tour".



Ιωάννης: Ήταν στο μυαλό μας καιρό ένα mini winter tour και έτσι να κλείσουμε για το 2019 το promo του δίσκου μας. Έχουμε λοιπόν την χαρά να το κλείσουμε με έναν ακόμα θρύλο που πέρασε σαν lead singer από μια τεράστια(και προσωπικά υπεραγαπημένη) μπάντα που πιστεύω πως δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις. Ότι καλύτερο για μας να ακολουθήσουμε σε δυο πόλεις από το tour που θα κάνει ο Bayley στην Ελλάδα.

Rock Da Vinci: Ο κόσμος που θα παρευρεθεί στις συναυλίες σας, τι μπορεί να περιμένει από εσάς επί σκηνής;

Ιωάννης: Όπως είπαμε οι εμφανίσεις μας είναι στα πλαίσια του As the ages tour όποτε έχει να κάνει καθαρά με τον δίσκο. Θα παραλλάξουμε λίγο το set list σε σχέση με την Θεσσαλονίκη γιατί έχουμε άλλα χρονικά όρια σε αυτά τα δύο.

Rock Da Vinci: Θα ήθελες να μας δώσεις μερικές πληροφορίες όσον αφορά τις 2 επικείμενες εμφανίσεις σας; (Τιμές εισιτηρίων,μπάντες που θα ανοίξετε τον Blaze κτλ.)

Ιωάννης: Λοιπόν οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10(περιορισμένος αριθμός), 12 και 15 στο ταμείο. Στα Γιάννενα θα είμαστε μαζί με τους Serpent Lord και Mastermind Chaos ενώ στην Καστοριά με τους Serpent Lord και Hangover.

Rock Da Vinci: Και τώρα ξεκινήσατε την προπαραγωγή του νέου σας δίσκου;

Ιωάννης: Εδώ και καιρό. Απλά είναι μια διαδικασία που θελημένα αργεί για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε κομμάτι. Φυσικά ο χρόνος γενικά είναι αρκετά περιορισμένος και από τα 5 μέλη.

Rock Da Vinci: Σε τι θα βασίζεται το επερχόμενο πόνημα σας και πότε με το καλό μπορούμε να το περιμένουμε;

Ιωάννης: Γενικά είναι σαν concept μουσικά κυρίως, δηλαδή θέλω να αρχίζει και να τελειώνει με τον ίδιο τρόπο. Αλλά ακόμα είναι νωρίς για να μιλάμε για θέμα και εξώφυλλο.

Rock Da Vinci: Θα είναι πιο Progressive να φανταστώ η σύνθεση των νέων σας κομματιών;

Ιωάννης: Θα σου έλεγα αρκετά πιο aggressive. Θα είναι αρκετά δυνατό και επιθετικό χωρίς να χάνει τα epic power στοιχεία που έχουμε.

Rock Da Vinci: Ποία είναι τα μελλοντικά σχέδια των Sense Of Fear πέρα από την σύνθεση των νέων σας κομματιών?

Ιωάννης: Προγραμματίζουμε πολλά shows για το 2020 για να συνεχίσουμε την προώθηση του As the ages αλλά να περιμένετε να ακουστούν και καινούργια κομμάτια μιας και θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους σιγά σιγά.

Rock Da Vinci: Γιάννη σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνέντευξη και τον πολύτιμο χρόνο σου, καλή επιτυχία στο επικείμενο διήμερο μαζί με τον Blaze και τους Serpent Lord και φυσικά ανυπομονούμε για την κυκλοφορία του επόμενου δίσκου σας. Ο τελευταίος λόγος για το κλείσιμο της συνέντευξης ανήκει σε εσένα.

Ιωάννης: Εγώ ευχαριστώ για την φιλοξενία θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε εμφανίσεις και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας που δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα και ανυπομονούμε να δείξουμε το καινούργιο υλικό μας στον κόσμο. Ελπίζουμε να σας αρέσει. Stay Metal \m/.

Για το Rock Da Vinci,
Φαν Βαλ Νουέβο


"As The Ages Passing By...." Full Length:



Official Video:


Σχόλια