Ο Μάριος Ηλιόπουλος (Nightrage - Perfomer, Guitar) στο Rock Da Vinci: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι ερχόμαστε στην Ελλάδα μετά από κάποιο καιρό για να παίξουμε. Και για εμάς είναι πάντα φοβερό το γεγονός και για τα παιδιά από τη Σουηδία που πάντα θεωρούν ένα φοβερό προορισμό την Ελλάδα έχουμε δει τον κόσμο και το πάθος που υπάρχει αλλά για τους Nightrage είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μοιραστούμε τη σκηνή με δυο θρυλικές μπάντες του ελληνικού Death Metal, τους On Thorns I lay και τους Acid Death και έχουμε τους Project Τheory μια φοβερή μπάντα Nu metal από την Θεσσαλονίκη και τους νέους ελπιδοφόρους thrashers ,Vile Extortion πιστεύω είναι ένα πολυ καλό Line Up και να έρθει ο κόσμος να το δει το Live να στηρίξει όλες τις μπάντες από την αρχή. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει. και την επόμενη μέρα παίζουμε στον βόλο σε ένα θρυλικό φεστιβάλ το Golden R festival του φίλου μας του Αντώνη Kουμιώτη με τους Acid Death, Silent winter ,ανώριμοι ,my turn stormbringer human genom Elder Tusk και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι ο Αντώνης κάνει φοβερή δουλειά και πίστεψε με έχει κάνει καλό promotion έχει εκτυπώσει 600 αφίσες , 3000 flyer δέκα banners σε όλο το βόλο για να φαίνεται και κάνει φοβερή δουλειά στο ράδιο του και στην τηλεόραση, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μας δίνει αυτήν την ευκαιρία να παίξουμε και να μοιραστούμε την μουσική μας και να δούμε όλο αυτόν τον κόσμο."


Μισός χρόνος πέρασε μετά την κυκλοφορία του Όγδοου πονήματος των Nightrage με τίτλο "Wolf To Man" μέσω της Despotz Records, όπου ήταν εξίσου και ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια ζωής της μπάντας. Με αφορμή όλα αυτά και το διήμερο συναυλιών που αναμένονται στις 4 & 5 Οκτωβρίου σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, είχαμε μία πολύ ωραία κουβέντα μαζί με τον ιδρυτή και κιθαρίστα του συγκροτήματος Μάριο Ηλιόπουλο 


Rock Da Vinci: Καλησπέρα Μάριε,καλώς ήρθες στο Rock Da Vinci. Χαρά μας για την συνέντευξη.

Μάριος : Καλώς σας βρήκα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά να είσαστε καλά.

Rock Da Vinci: Πρώτα απ'όλα εύχομαι καλοτάξιδο το δισκάκι, που από κατάλαβα σκοτώνει από πολλές απόψεις το "Wolf to Man" και επίσης με ανανέωση το line up τα των Nightrage έτσι?

Μάριος : Ναι έχουμε καινούρια μέλη τον Γιώργο Σταμογλου στα τύμπανα (Dino George stamoglou). Επίσης έχουμε τον Fransisco Εscalona, παλιό φιλαράκι γνωστός του Ronnie και μπασίστας του Ronnie στην άλλη του μπάντα και είναι αυτά τα δύο άτομα που κόλλησαν πάρα πολύ στην μπάντα. Είναι φιλαράκια πάνω από όλα ειδικά ο Franco και ο Γιώργος είναι πολύ καλά παιδιά και φοβεροί μουσικοί. Πιστεύω ανανέωσαν τους Nightrage ειδικά ο Γιώργος είναι πιο μικρός στην ηλικία φοβερός ντράμερ απίστευτο ταλέντο και πολύ καλό παιδί. Έτσι πιστεύω έχουμε βρει το line up που χρειάζεται για τους Nightrage, γιατί είναι δύσκολο να βρεις άτομα που τα θεωρείς οικογένεια σου και νομίζω ότι το έχουμε πετύχει με τους Nightrage.

Rock Da Vinci: Συμφωνώ απόλυτα όντως αυτό είναι δύσκολο. Πως είναι η χημεία μεταξύ σας?

Μάριος: Με τον Γιώργο είμαστε πολύ καλοί φίλοι κάνουμε παρέα, πηγαίνουμε για καφέ είναι το δεξί μου χέρι και άτομο εμπιστοσύνης. Έχουμε φοβερή χημεία ως Nightrage. Επίσης με τα παιδιά από Σουηδία έχουμε καθημερινή επαφή (τον Franco  τoν Ronnie και τον Magnus) μέσω messenger ,Facebook , μιλάμε συνέχεια ανταλλάζουμε μηνύματα ,δουλεύουμε την μπάντα ,τρέχουμε, είναι λες και μένουμε στο ίδιο σπίτι. Όπως καταλαβαίνεις με το ιντερνέτ έχουν εκμηδενιστεί οι αποστάσεις  δουλεύεις με μια μπάντα από όπου κ εάν βρίσκεσαι σε όποιο μέρος στην γη να βρίσκεσαι, οι σχέσεις μας αυτή τη στιγμή είναι καλύτερες από ποτέ και ευελπιστούμε για τα καλύτερα.

Rock Da Vinci: Αυτό φαίνεται και από τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι στιγμής  τα τελευταία χρόνια ειδικά και από το "The venomous" του 2017 και πολλές άλλες κυκλοφορίες που είχατε ως nightrage, και επίσης ότι έχεις κάνει πολύ καλές επιλογές, σαν να τα'χεις μελετήσει όλα από την πρώτη στιγμή.

Μάριος: Ναι έχεις δίκιο είμαι λίγο τελειομανής σε αυτά και πιστεύω ότι ήμουν πολύ προσεκτικός αυτή τη φορά στο ποιοι θα είναι μέσα στην μπάντα και πιστεύω έκανα σωστή επιλογή γιατί όλα τα παιδιά είμαστε στην ίδια σελίδα , όλοι κυνηγάμε το ίδιο όνειρο. Επιτέλους βρήκα κάποια άτομα που με ακολουθούν σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο που έχω διαλέξει, γιατί ξέρεις ότι όπου έχουμε πάει με τους Nightrage και παίζουμε αφήνουμε πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις και το στυλ που παίζουμε δεν είναι πολύ εμπορικό, οπότε πρέπει να κάνουμε πολλές θυσίες σαν μπάντα και τα παιδιά τις κάνουν αυτές τις θυσίες και είμαι πολύ χαρούμενος  γι'αυτό.

Rock Da Vinci: Ας μιλήσουμε για το όγδοο Άλμπουμ που δώσατε στην δημοσιότητα το "Wolf to Man". O τέλειος τρόπος να γιορτάσετε τα 20 χρόνια των Nightrage. Πως αισθάνεσαι για αυτόν τον δίσκο? Είναι πιστεύεις  το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορείτε να βγάλετε?Μάριος: Ναι πιστεύω είναι η φυσική συνέχεια του "The Venomous" το "Wolf to Man". Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον ήχο που βγάλαμε και με το γεγονός ότι δουλέψαμε πολύ περισσότερο σαν ομάδα. Μαζί με τoν Magnus γράψαμε την μουσική, τους στίχους, τις μελωδίες των φωνητικών έγραψε ο Ronnie και βοήθησε στο Arrangement δηλαδή στο πως θα πλάσουμε τα κομμάτια. Δέσαμε πολύ καλά στο songwriting και γενικά στις ηχογραφήσεις και αυτό φαίνεται άλλωστε. Προσωπικά είμαι πολύ δημοκρατικός στην μπάντα αφήνω και τους  άλλους , θέλω να μοιραζόμαστε τις ιδέες δεν θέλω να είναι "Οne Μan Show", αυτή η μπάντα είναι teamwork Group, αλλά αυτή τη φορά με αυτά τα άτομα και αυτό το άλμπουμ επιτύχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και σαν ομάδα αλλά και σαν μπάντα δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. .

Rock Da Vinci: Θέλεις να μας μιλήσεις για την ηχογράφηση του wolf to man? Ποιος επιμελήθηκε τις ηχογραφήσεις, mixing?

Μάριος: ναι βέβαια τα ντραμς τα γράψαμε εδώ που δουλεύω στα otse music studio στη Θεσσαλονίκη όπου ο Νίκος λογιοτατίδης έκανε το engineering και το editing για τα τύμπανα,δωδεκάχορδες ακουστικές κιθάρες. Κιθάρες, μπάσα  και φωνητικά γράψαμε στο προσωπικό Studio του τραγουδιστή μας Ronnie, ο οποίος έχει δικό του στούντιο, έτσι αυτό μας βοήθησε πολύ να γλυτώσουμε πολλά έξοδα και το τελικό στάδιο την μίξη και το Mastering το έκανε ο Ronnie bjornstorm ένας καινούριος παραγωγός. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά του, οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε στο επόμενο άλμπουμ τώρα σκεφτόμαστε το πλάνο πως θα το κάνουμε, αλλά γενικά όλα κύλησαν ομαλά και πήραμε ένα αποτέλεσμα το οποίο μας άφησε πολύ χαρούμενους.

Rock Da Vinci: Έχω προσέξει ότι έχεις  δώσει βάση στις παλιές ρίζες του συγκροτήματος  ιδίως  το "Sweet Vengeance" πιστεύω είναι ένας δίσκος σημαδιακής αξίας .
Μάριος : Αυτό το άλμπουμ βγήκε με αίμα και πολύ ιδρώτα πήρα τεράστιο ρίσκο να ανέβω στην Σουηδία χωρίς τίποτα έμενα στην Σουηδία για δυο βδομάδες στο Studio Fredman, μετά έμενα στο σπίτι του πρώην κιθαρίστα των In Flames jesper stromblad, άλλαξα σπίτι 6 φορές τον πρώτο χρόνο, δούλευα σε πιάτα, πέρασα δύσκολες καταστάσεις αλλά ο μόνος μου στόχος ήταν να ηχογραφήσω αυτό το άλμπουμ και νομίζω φαίνεται κιόλας ότι υπάρχει αγωνία και πάθος σε αυτό το άλμπουμ.  Στη μουσική όλες αυτές οι δυσκολίες που αντιμετώπισα ακούγονται . Για μένα αυτό το άλμπουμ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για όλους αυτούς τους λόγους.Rock Da Vinci: Σίγουρα ο καθένας έχει την αξία του, όσον αφορά για το πώς αγάπησε αυτήν την δουλειά και είναι φυσιολογικό αυτό θεωρώ. Επίσης το "Wolf To Man", θυμίζει κάτι από In Flames, Arch Enemy, με ένα πιο core ύφος θα το χαρακτήριζα, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό έτσι δεν είναι?

Μάριος: Σίγουρα καθένας το εκλαμβάνει διαφορετικά προσπαθούμε να είμαστε Metal όσο μπορούμε δεν θέλουμε να ξεχνάμε τις ρίζες μας δηλαδή δεν θα ξεπουληθούμε ποτέ σαν μπάντα αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάντα θα είμαστε στρατιώτες του Metal, αυτό που ξεκινήσαμε, αυτό που αγαπήσαμε, προσπαθώντας να μην ξεχνάμε τις ρίζες αυτές που έχουν ξεκινήσει οι Nightrage. Αλλά οι επιρροές που έχουμε είναι από Swedish Melodic Death Metal κατά κύριο λόγο και κάτι μπάντες όπως είναι οι Dissection. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε διάφορες επιρροές ακόμη και ακουστική μουσική καμιά φορά, έχουμε διάφορα στοιχεία στους Nightrage. Δε θέλουμε να μοιάζουμε με άλλες μπάντες  πολλοί μας συγκρίνουν με τους in flames και με όλες αυτές τις μπάντες εγώ πιστεύω ότι οι Nightrage έχουν τον δικό τους ήχο το δικό τους style to πως παίζουμε τα τραγούδια μας την μουσική μας 

Rock Da Vinci: Επηρεάστηκες όμως από αυτόν τον ήχο έτσι?

Μάριος: Σίγουρα επηρεάστηκα , άκουγα από παλιά Swedish Melodic Death Metal, όπως τα παλιά των In Flames, αλλά οι μπάντες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν εμείς κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας πάνω από όλα να παίζουμε Metal. 

Rock Da Vinci: Εμένα μου άρεσε αυτό που άκουσα το core που είπα προηγουμένως είναι γκαζατο έχει μια πυγμή δεν μπορώ να το εξηγήσω δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τις δουλειές έχουν αποδειχτεί τίμιες. Πως αποδέχτηκε ο κόσμος το "Wolf To Man" στην Ελλάδα?

Μάριος: Κοίταξε πήραμε πολύ καλό feedback από όλα τα περιοδικά από τους φαν από τις συναυλίες που κάναμε είχαμε πολύ καλή ανταπόκριση από τον κόσμο , εδώ στην Ελλάδα πολλοί μας είπαν τα καλύτερα σχόλια  πρέπει να υπάρχει ένα balance σίγουρα δεν θα αρέσει σε όλους αυτό που κάνεις  σίγουρα σε κάποιους θα αρέσει άλλοι θα το βγάλουν μέτριο άλλοι θα πουν ότι είναι κακό γενικά οι γνώμες διίστανται. Αλλά πιστεύω γενικά πήραμε ένα καλό feedback  όπως είπες κ εσύ είναι άλλο ένα τίμιο άλμπουμ για τους Nightrage και χαίρομαι που σου άρεσε. Όσον αφορά αυτό για τις Core επιρροές, ήθελα να στο τονίσω πιο πριν, ο τραγουδιστής μας προέρχεται από την Hardcore σκηνή έχει μια hardcore μπάντα στην Uppsala στην Σουηδία οπότε υπάρχουν κάποιες επιρροές σε αυτό το style  .

Rock Da Vinci: Ναι όντως το έχω παρατηρήσει , έχει κάποια Scream φωνητικά ο τραγουδιστής που θυμίζει λίγο την hardcore σκηνή.

Μάριος: Ίσως επειδή προέρχεται κ από αυτήν την σκηνή, απλά στους Nightrage προσπαθεί να είναι πιο κοντά στο στυλ μας, να κάνει διαφορετικά φωνητικά κ νομίζω το καταφέρνει πολύ καλά , τα δυο στοιχεία τα έχει ο Ronnie ακόμη και στην σκηνική του παρουσία εάν τον προσέξεις  θα καταλάβεις δεν είναι τυπικός Death Metal τραγουδιστής, έχει άλλο style είναι πολύ ενεργητικός τρέχει  πάνω κάτω αυτό φαίνεται συμφωνώ.

Rock Da Vinci : Στα breakdown εννοείς?

Μάριος: Δεν είμαστε κι η μπάντα του breakdown τόσο πολύ αλλά γενικά η σκηνική παρουσία του Ronnie , πηγαίνει προς το hardcore. Αυτό είναι καλό για εμάς δένει με το μελωδικό μας στοιχείο.

Rock Da Vinci: Ποια είναι τα κομμάτια που σε σημάδεψαν από το νέο σου δίσκο?

Μάριος: Embrace The Nightrage , Wolf to Man και Disconnecting the dots είναι κομμάτια που αγγίζουν τη διαφορετικότητα των Nightrage.

Rock Da Vinci: Ποια είναι η θεματολογία του "Wolf To Man"?βλέποντας το εξώφυλλο μου φέρνει στο μυαλό, πολύ προβληματισμό της φύσης, οργή συναισθήματα κυρίως  θυμού τα οποία σχετίζονται στην τωρινή εποχή καταστροφές  

Μάριος: Σίγουρα μιλάει για τον άνθρωπο για τα άσχημα που κάνει ο άνθρωπος προς τον άνθρωπο, γενικά το "Wolf To Man" είναι ένα λατινικό ρητό που πάει ως εξής:"homo homini lupus est" και σημαίνει ο άνθρωπος είναι λύκος προς τον άνθρωπο από εκεί επηρεάστηκε ο Ronnie , έγραψε στίχους  πάνω σε αυτό το αντικείμενο ότι τελικά ότι εάν στο προηγούμενο album "The Venomous" προχωρούσαμε στην καταστροφή τώρα στο νέο δίσκο είμαστε στο χείλος στου γκρεμού και είμαστε έτοιμοι να πηδήξουμε στο χάος που εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει και δεν υπάρχει γυρισμός δυστυχώς.  

Rock Da Vinci: Πολύ βαθύ Οφείλω να ομολογήσω

Μάριος: Συμφωνώ, είναι Σκοτεινό και αληθινό θα έλεγα δυστυχώς.

Rock Da Vinci: Όντως, πολύ εντυπωσιακό.
Πάμε 13.5  χρόνια πίσω, τότε που αποφάσισες να πας στη Σουηδία και να εγκατασταθείς εκεί μόνιμα .Τι σου έχει μείνει από την από  την πορεία σου με την μπάντα όλα αυτά τα χρόνια? 

Μάριος: Δεν έχω αλλάξει και πολύ είμαι ο ίδιος, το ίδιο θα έκανα και τώρα εάν με ρωτούσες κάτι για τους Nightrage θα το έκανα και πάλι, ξέροντας ότι είναι δύσκολο τώρα πια. Ανέβηκα πολλά βουνά και κατέβηκα έπεσα και σηκώθηκα πολλές φορές η αλήθεια είναι, με γεμίζει χαρά αυτό και εγώ δεν το έβαλα ποτέ κάτω, δηλαδή με τους Nightrage είχα αυτή τη νεανική χαρά πώρωση ακόμη και τώρα την έχω που πάντα με οδηγούσε στο δρόμο που είχα διαλέξει δηλαδή αυτό που ήθελα να κάνω με τους Nightrage, να παίζουμε μουσική, να δίνουμε συναυλίες, να μιλάμε με τους φαν, κυρίως να μοιραζόμαστε την μουσική μας μαζί με αυτούς που αγαπάνε το Melodic Death Metal και δεν έχει αλλάξει τίποτε από τότε. Θυμάμαι εποχές  που είχα πολύ focus ότι έπρεπε να το κάνω το άλμπουμ των Nightrage ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου.

Rock Da Vinci: Μάριε είσαι ο όρος του ανθρώπου, "Μπορώ να πέσω αλλά επιβάλλεται να σηκωθώ" και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό.
Πολλές συναυλίες στην Ευρώπη και όχι μόνο και γενικότερα. Τι θα σου μείνει  από όλες αυτές ποιες είναι ιδιαίτερες στιγμές  που έζησες  και σου έμειναν μέχρι και σήμερα?


Μάριος: Το γεγονός ότι είμαστε μια ομάδα μια οικογένεια που πηγαίνουν  σε διάφορα μέρη ταξιδεύουν , γνωρίζουμε καινούριους ανθρώπους, μοιραζόμαστε την μουσική μας κάνουμε connect με τους φαν και βλέπουμε τις αντιδράσεις επίσης γνωρίζουμε νέες μπάντες κ αυτό από μόνο του είναι φοβερό  ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ακούσει την μουσική σου έχουν  διαβάσει τους στίχους κ νιώθουν πράγματα. Για εμένα αυτό είναι είναι η πληρωμή μας σε όλο ταξίδι γιατί ξέρεις  παίζοντας σε αυτό το style που παίζουμε εμείς δεν είναι πολύ εμπορικό δεν υπάρχουν λεφτά σε βαθμό να βάζουμε λεφτά να χάνουμε λεφτά δηλαδή στην ουσία είναι χάσιμο εάν το σκεφτείς αλλά εμείς ποτέ δεν το σκεφτόμαστε έτσι πάντα στο νου μας είναι η καλλιτεχνική επιτυχία. Εμάς μας ενδιαφέρει να γράφουμε τραγούδια και να τα χαρίζουμε στους φαν και να τα μοιραζόμαστε με αυτούς που τα αγαπάνε. εμάς όταν ακούμε καλά λόγια για τη μουσική μας έρχονται με τα cd και μας λένε καλά λόγια για μένα θεωρώ ότι είναι η πληρωμή μας είναι πράγματα αναμνήσεις που θα σου μείνουν για πάντα. Νιώθω καλά σκεπτόμενος όλα αυτά αυτή τη στιγμή.

Rock Da Vinci: Θα φύγω από το κεφάλαιο 20 χρόνια και τώρα θα έρθω στις 2 επικείμενες εμφανίσεις σας σε Θεσσαλονίκη και Βόλο (Στις 4 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη και την επόμενη μέρα στο Βόλο) όπου θα μοιραστείτε την σκηνή μαζί με τους Acid Death, πες μας 2 λόγια για αυτές τις 2 επικείμενες εμφανίσεις σας.
Μάριος: Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, ερχόμαστε στην Ελλάδα μετά από κάποιο καιρό για να παίξουμε και για εμάς είναι πάντα φοβερό το γεγονός και για τα παιδιά από τη Σουηδία που πάντα θεωρούν ένα φοβερό  προορισμό την Ελλάδα, Έχουμε δει τον κόσμο και το πάθος που υπάρχει, αλλά για τους Nightrage είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μοιραστούμε τη σκηνή με δυο θρυλικές μπάντες του ελληνικού Death Metal, τους On Thorns I lay και τους Acid Death και έχουμε τους Project Τheory μια φοβερή μπάντα Nu metal από την Θεσσαλονίκη και τους νέους ελπιδοφόρους thrashers ,Vile Extortion. Πιστεύω είναι ένα πολύ καλό Line Up, να έρθει ο κόσμος να το δει το Live, να στηρίξει όλες τις μπάντες από την αρχή. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει και την επόμενη μέρα παίζουμε στον βόλο σε ένα θρυλικό φεστιβάλ , το Golden R festival του φίλου μας του Αντώνη Kουμιώτη με τους Acid Death, silent winter, ανώριμοι, my turn, stormbringer, human genom, Elder Tusk και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. 
Ο Αντώνης κάνει φοβερή δουλειά και πίστεψε με κάνει καλό promotion  έχει εκτυπώσει 600 αφίσες 3000 flyer δέκα banner σε όλο το βόλο για να φαίνεται και κάνει φοβερή δουλειά στο ράδιο του και στην τηλεόραση και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μας δίνει αυτήν την ευκαιρία να παίξουμε και να μοιραστούμε την μουσική μας και να δούμε όλο αυτόν τον κόσμο.
Rock Da Vinci: Ο κόσμος τι μπορεί να περιμένει από εσάς;

Μάριος: θα παίξουμε κομμάτια και παλιά και καινούρια έχουμε αρκετά καινούρια προωθούμε το καινούριο  άλμπουμ "Wolf to Man" να περιμένει το καλύτερο από τους Nightrage θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις συναυλίες και θέλουμε  να φύγει ο κόσμος με ένα χαμόγελο .Αυτός είναι ο στόχος μας.

Rock Da Vinci: Υπάρχει περίπτωση να προστεθούν και άλλες πόλεις για την προώθηση του "Wolf To Μan" και να πραγματοποιηθεί κάποια Ελληνική περιοδεία?

Μάριος: Έχουμε πολλά πλάνα αυτή τη στιγμή να κάνουμε tour με τους Nightrage ας πούμε στην Αθήνα του χρόνου κάποιο live δεν το έχουμε κλείσει αλλά είναι στα σχέδια μας επίσης έχουμε σχέδια για ευρωπαϊκή περιοδεία και επίσης αυτή την στιγμή βορειοαμερικανική περιοδεία ίσως και νότια Αμερική μας έκαναν  και άλλες προτάσεις από Ιαπωνία ,νότια Κορέα ,Κίνα και Αυστραλία και περιμένουμε κάποιες εξελίξεις του χρόνου τι θα κάνουμε με όλα αυτά. Αλλά είναι στο πλάνο μας όπου υπάρχει ενδιαφέρον να πάμε να παίξουμε, βλέπω οι Nightrage έχουν τελικά fanbase όχι μόνο σε Ελλάδα αλλά και σε international level υπάρχουν οπαδοί που αγοράζουν το άλμπουμ και ακούν τη μουσική μας το βλέπουμε και στο spotify δηλαδή  έχουμε πολλούς followers και αυτό μας δίνει χαρά .

Rock Da Vinci: Με Ποίες μπάντες έχετε κατά νου να κάνετε tour στην Ευρώπη, θα ήθελες να μας πεις κάποιο πλάνο που έχεις στο μυαλό?

Μάριος: Θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε κοινό, αλλά ο στόχος μας είναι να παίξουμε με μεγαλύτερες μπάντες. 
Τώρα έχουμε πρόταση να παίξουμε με τους Overkill στην Βόρεια Αμερική και πολλές άλλες προτάσεις από διάφορα μέρη. Πριν λίγο καιρό παίζαμε με τους Voivod κάποιες ευρωπαϊκές ημερομηνίες. Επίσης παίξαμε με τους Cryptopsy κάποια Ευρωπαϊκά Shows, τέτοιες μπάντες οι οποίες είναι μεγαλύτερες  από εμάς ,φέρνουν σίγουρα κοινό για εμάς θα είναι πολύ καλό και θετικό το γεγονός να παίξουμε και να προσπαθήσουμε με την δουλειά μας και με το καλό παίξιμο και το χαρακτήρα μας να κερδίσουμε τον κόσμο. Για εμάς είναι ένα challenge που θέλουμε να το κερδίσουμε.

Rock Da Vinci: Οπότε αναμένουμε για το τι θα δούμε στο αίσιο μέλλον των NightrageΜάριε σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου, να ευχηθώ καλή επιτυχία στις 2 επικείμενες εμφανίσεις σας, να προωθηθεί καλά ο νέος δίσκος και φυσικά καλοτάξιδος, παρότι κυκλοφόρησε στα τέλη Μαρτίου και να πάνε όλα καλά. Η τελευταία λέξη για το κλείσιμο της συνέντευξης ανήκει σε εσένα Μάριε.

Μάριος: Εγώ ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη και για το ενδιαφέρον προς τους Nightrage, είναι κάτι που το εκτιμούμε βαθύτατα και δεν το παίρνουμε ως δεδομένο, πάντα για εμάς είναι χαρά να μοιραζόμαστε και να συζητάμε για την μουσική μας. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο Horns up σε όλους τους Έλληνες φαν τους περιμένουμε στα επικείμενα show μας στην Θεσσαλονίκη και στον βόλο. Θα τα πούμε και από κοντά να είστε πάντα καλά και να μην ξεχνάτε  ο άνθρωπος είναι πάντα λύκος προς τον άνθρωπο.


Για το Rock Da Vinci,

Συνέντευξη: Φαν Βαλ Νουέβο
Απομαγνητοφώνηση: Ραφαήλ Παγώνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Bonzai στο Rock Da Vinci: "Μέσα σε ενάμιση ενεργό χρόνο, να παίζουμε σε δύο από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας μας κάνει να αισθανόμαστε μόνο δέος.. Γεμάτοι όρεξη, δεν μπορούμε να περιμένουμε να ανέβουμε στο stage''

Οι Vile Extortion στο Rock Da Vinci: "Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου θα είμαστε το opening act στη συναυλία του Blaze Bayley στο 8Ball Club Thessaloniki μαζί με τους occult metallers Serpent Lord και θα εμφανιστούμε ακόμη μία φορά στη Θεσσαλονίκη πριν το τέλος του έτους, στα πλαίσια μιας συναυλίας που θα ανακοινωθεί στο κοντινό μέλλον. Σχεδιάζουμε επίσης την πρώτη μας συναυλία σε Αθηναϊκό έδαφος για το καλοκαίρι του 2020."

Live Report: Nightrage - On Thorns I Lay - Acid Death - Project Theory - Vile Extortion@Eightball Live Stage (Θεσσαλονίκη, 4/10/2019)