Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Stage Larissa: Επίσημα πλέον γκρεμίζεται το ιστορικό συναυλιακό στέκι της Λάρισας


Δύστυχα τα νέα της πολιτισμικής κοινότητας στην Λάρισα , καθώς σύμφωνα ανακοίνωση του το OnLarissa.gr , το ιστορικό club της Λάρισας, Stage Club, που στεγαζόταν επί της οδού Ήρας 21αναμένεται να κατεδαφιστεί και δυστυχώς στην θέση του πρόκειται να δημιουργηθεί μία πολυόροφη πολυκατοικία.

Ο χώρος διεξαγωγής συναυλιών της Λάρισας , αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν γνωστός χώρος που φημίζονταν και για τα Hip Hop Live του , ένα απ' αυτά είναι και του Alitiz.

To Συναυλιακό στέκι της Λάρισας , οι περισσότεροι το θυμούνται είτε ως Προβάδικο, είτε ως Β-live, στον χώρο δράσης του φιλοξενήθηκαν συναυλίες, παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, βραδιές ποίησης κλπ. Μερικά από τα ονόματα που εμφανίστηκαν στο σανίδι του ήταν ανάμεσα σε άλλους οι Rotting Christ, οι Skyclad, οι Artillery, οι Nightstalker, οι Suicidal Angels, οι Flotsam & Jetsam, οι Fates Warning, οι Stampin’ Ground, οι Orange Goblin, ο Sivert Høyem , οι Universe 217 , Οι Εξόριστοι , Οι Planet Of Zeus , οι Shadow Gallery , Οι Bewized , Οι Ανώριμοι , Οι Acid Death , Οι RoadKillSoda , το γνωστό και μη εξαιρετέο Rock Music Festival και πολλές άλλες επίδοξες μπάντες που επέλεξαν πολλαπλές διοργανώσεις/Managements τον χώρο αυτόν για να πραγματοποιήσουν συναυλίες/Live εμφανίσεις συγκροτήματα/Καλλιτέχνες.

To Stage Club έκλεισε οριστικά τις πύλες του το 2019.

Άλλο ένα Rock N Roll Στέκει δίνει οριστικά τους δικούς του τίτλους τέλους , αφήνοντας στις καρδιές όλων των "Μεταναστών" και Ντόπιων οπαδών της μουσικής τις δικές τους αναμνήσεις στην ψυχή και στο μυαλό βαθιά ριζωμένες!

Πηγή Ενημέρωσης: https://www.onlarissa.gr/2022/08/05/larisa-telos-epochis-gkremizetai-to-stage-h-rock-n-roll-istoria-tis-polis-foto/

Ας θυμηθούμε παρακάτω μερικές από τις συναυλιακές στιγμές που μας χάρισε ο συγκεκριμένος χώρος!!!





















Σχόλια