Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Ο Σωτήρης Βαγένας (SepticFlesh) στο Rock Da Vinci: "To Modern Primitive είναι ίσως ο πιο κινηματογραφικός δίσκος που έχουμε γράψει μέχρι σήμερα!"

Πριν από μία βδομάδα και πιο συγκεκριμένα μία μέρα πριν την μεγάλη τους Headline εμφάνιση/Comeback στον χώρο των συναυλιών (Με αφετηρία το Hellfest στην Γαλλία) , είχαμε την ευχάριστη τιμή στο Rock Da Vinci να έχουμε καλεσμένο , τον Στιχουργό , Clean Vocalist και κιθαρίστα των SepticFlesh , Σωτήρη Βαγένα.

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία τους "Modern Primitive" , ο συνιδρυτής των Αθηναίων Symphonic Death Metal Βετεράνων , μίλησε στον Φαν Βαλ Νουέβο και τον Μιχάλη Διακογεωργίου μέσω Skype Video Call πραγματοποιώντας έναν πολύ όμορφο διάλογο που είχε ως βάση τον νέο τους δίσκο αλλά και την νοσταλγία απέναντι στο εμβληματικό "The Great Mass" , το οποίο το 2021 συμπλήρωσε την 1η του 10ετία!!!! (2011 - 2021)

Τέλος μεγάλο σημείο αναφοράς είναι μία σειρά επικείμενων Headline εμφανίσεων στην Ελλάδα (Rethymno Rocks , Street Mode Festival Live Sessions , Golden R Festival Etc.) και φυσικά ένα από τα πιο τρελά Tour του ακραίου ήχου (Hypocrisy & SepticFlesh μαζί με The Agonist & Horizon's Ignited) , που μαζί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα κάνουν στάση (21 Οκτωβρίου στην Αθήνα και 22 στο Principal της Θεσσαλονίκης)! Απολαύστε την συνέντευξη και μπείτε στο βάθος των σκέψεων που αφορά τον ρεαλισμό και την εκκίνηση των SepticFlesh προς τα Soundtrack! Για το Rock Da Vinci, Συνέντευξη/Ερωτήσεις: Μιχάλης Διακογεωργίου & Φαν Βαλ Νουέβο Παραγωγή/Επεξεργασία Βίντεο: Φαν Βαλ Νουέβο



Σχόλια