Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Oasis: Ανακοίνωσαν την άφιξη ενός ντοκιμαντέρ που θα βασίζεται στο διήμερο Sold Out στο Knebworth Park το 1996

Όπως αποκάλυψαν οι Oasis, το ντοκιμαντέρ που θα επικεντρώνεται στις εμφανίσεις της βρετανικής μπάντας στο Knebworth Park το 1996, θα προβληθεί στους κινηματογράφους παγκοσμίως και θα ονομάζεται "Oasis Knebworth 1996", όπου την σκηνοθεσία υπογράφει ο Jake Scott και θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου. 

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα, επιχειρώντας μέσα από οπτικοακουστικά ντοκουμέντα και μαρτυρίες να καταγράψει αυτό που χαρακτηρίστηκε ως μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες των '90s.

Οι δύο sold out εμφανίσεις των βρετανών Indie Rockers από το Manchester , πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 11 Αυγούστου 1996, προσελκύοντας συνολικά περίπου 250 χιλιάδες θεατές, σημειώνοντας την μεγαλύτερη ζήτηση σε συναυλία επί βρετανικού εδάφους, με το 2% του πληθυσμού να είχε κάνει αίτηση για εισιτήρια.

Σύμφωνα με τον Noel Gallagher, την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του σχετικού live άλμπουμ, ενώ η μπάντα εκτέλεσε χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Στην σχετική ανακοίνωση, ο Liam Gallagher αναφερόμενος στις δύο βραδιές δήλωσε τα εξής:

"Το Knebworth για μένα ήταν το Woodstock των '90s. Είχε να κάνει αποκλειστικά με τη μουσική και τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά από τότε, αλλά σίγουρα δεν θα το ξεχάσω. Ήταν Βιβλικό".

Ο γνωστός τραγουδιστής και ιδρυτής των Oasis που αποκάλυψε επίσης πως την πρώτη φορά που είδε το φιλμ συγκινήθηκε, με τη σειρά του πρόσθεσε:

"Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω πως δεν παίξαμε το "Rock 'N' Roll Star"!"

Σχόλια