Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Ronnie James Dio Cancer Fund: Ανακοίνωσε σε συνεργασία με τα Rolling Live Studios μία διαδικτυακή συναυλία στην μνήμη του Dio με πληθώρα Guests μουσικών

Το Ronnie James Dio Cancer Fund, σε συνεργασία με τα Rolling Live Studios, ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή μιας διαδικτυακής εκδήλωσης στην μνήμη του θρυλικού τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, πέρα από τον καθιερωμένο έρανο που διεξάγει το ίδρυμα στα πλαίσια της οικονομικής υποστήριξης των ερευνών για την αντιμετώπιση του καρκίνου, ειδικές εμφανίσεις καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις από πληθώρα σπουδαίων καλεσμένων μουσικών.

Το livestream, για το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια εδώ, θα μεταδοθεί στις 10 Ιουλίου, ημέρα των γενεθλίων του θρυλικού μουσικού, τιμώντας την μνήμη του.

Στην σπουδαία βραδιά, θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων οι Tony Iommi, Carmine και Vinny Appice, Michael Angelo Batio, Joey Belladona (Anthrax), Chuck Billy (Testament), Gilby Clarke (Guns N' Roses), Glenn Hughes, Lita Ford, Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy Osbourne), Jeff Pilson (Foreigner, Dio), καθώς και οι Simon WrightOni LoganScott WarrenBjorn Englen και Rowan Robertson, που έχουν υπάρξει μέλη της προσωπικής μπάντας του μουσικού.

Οι Eddie Trunk και Matt Prinfield θα αναλάβουν τον συντονισμό της εκπομπής, διεξάγοντας και τις συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες, καθώς και με την χήρα και manager του Dio, Wendy και τον παραγωγό Wyn Davis.

Το "Stand Up And Shout For Ronnie James Dio's Birthday" θα περιλαμβάνει επίσης προβολή αρχειακού υλικού από τη ζωή και την καριέρα του μουσικού, καθώς και μέχρι πρότινος αδημοσίευτο υλικό από τις προηγούμενες εκδηλώσεις του ιδρύματος που κλείνει 10 χρόνια ζωής.

Επιπρόσθετα, θα είναι διαθέσιμος και ένας επιλεγμένος αριθμός αντιτύπων της επικείμενης πλούσιας αυτοβιογραφίας του μουσικού, η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη διανομή της.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του Ronnie James Dio Cancer Fund εδώ.

Tony Iommi (Black Sabbath, Heaven & Hell); Teddy ‘Zig Zag’ Andreadis (Guns N’ Roses, Alice Cooper); Carmine Appice (Vanilla Fu

Σχόλια