Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Lemmy Kilmister: Η 40 ετών μουσική του καριέρα ανακοινώθηκε να κυκλοφορήσει σε Graphic Novel

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι κυκλοφορίες δύο graphic novels, επικεντρωμένα στους Motörhead και Public Enemy.

Συγκεκριμένα, το "Motörhead: The Rise Of The Loudest Band In The World", αναμένεται να καλύψει την θρυλική καριέρα 40 ετών του Lemmy Kilmister, ενώ το "Apocalypse 91: The Revolution Never Sleeps" τιμά την επέτειο 30 χρόνων από την κυκλοφορία του κλασικού "Apocalypse 91...The Enemy Strikes Back" των Public Enemy.

Όσον αφορά τους Motörhead, το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου μέσω του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster, με την εικονογράφηση να έχει αναλάβει το animation studio Fantoons και το σενάριο οι David Calcano και Mark Irwin.

Εκκινώντας από τις πρώτες ημέρες του θρυλικού Lemmy στους Hawkwind, περνώντας από την ηχογράφηση των θρυλικών "Overkill", "Bomber" και "Ace Of Spades" έως τη διάλυση του σχήματος το 2015 έπειτα από τον θάνατο του, το graphic novel αποτυπώνει την κληρονομιά του ιστορικού σχήματος.

Οι Public Enemy με τη σειρά τους, όπως ανακοίνωσε ο ιθύνων νους Chuck D, που συμμετέχει στη σχεδίαση και την πλοκή του βιβλίου, συνεργάζονται με τη, γνωστή για την κυκλοφορία comics βασισμένων σε συγκροτήματα, Z2 καθώς και τη Def Jam, θα κυκλοφορήσουν το, βασισμένο στο τέταρτο άλμπουμ τους, comic τον προσεχή Νοέμβριο.

Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο κυκλοφόρησε το live άλμπουμ των Motörhead, "Louder Than Noise...Live In Berlin", ενώ το 2020 οι Public Enemy επανήλθαν δισκογραφικά με το εμβληματικό "What You Gonna Do When The Grid Goes Down?".

Σχόλια