Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Gus G: Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με Corpsepaint και συνοδεύει το νέο τους Single "Fierce"

Ο περίφημος Gus G έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη καινούριο single, συνεχίζοντας να παραμένει ενεργός δισκογραφικά την τρέχουσα χρονική περίοδο, έπειτα από το "Exosphere", που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο, αποκάλυψε το κομμάτι "Fierce" μέσω της AFM Records.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα χιουμοριστικό video, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κουντουρά, με τον καταξιωμένο μουσικό να σχολιάζει σχετικά με το βίντεο τα εξής:

"Μπου! Δείτε το video για το νέο μου single, "Fierce"! Μην τρομάζετε, στην πραγματικότητα είναι μια ιστορία αγάπης Το concept αφορά έναν μοναχικό rock star που βρίσκει την αληθινή αγάπη στα μάτια της Νεκρομάντισσας, ένα κορίτσι που μέχρι πρότινος είχε αιχμάλωτο στο μπουντρούμι του. Η μουσική στο τέλος τους ενώνει και ζουν ευτυχισμένοι σχηματίζοντας μάλιστα και μια metal μπάντα! Εφιάλτης ή πραγματικότητα; Περάσαμε πολύ όμορφα γυρίζοντας το, καθώς και φορώντας πλήρες makeupΜου αρέσουν συγκεκριμένες πτυχές της black metal αισθητικής και ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό".

Ο επίδοξος Θεσσαλονικιός κιθαρίστας αποκάλυψε επίσης πως αναμένονται να ακολουθήσουν και άλλα singles το επόμενο χρονικό διάστημα, με το νέο του άλμπουμ να έχει ολοκληρωθεί και να προβλέπεται να κυκλοφορήσει το επερχόμενο φθινόπωρο. Απολαύστε το νέο του κομμάτι που συνοδεύεται από το "Σατυρικό" βίντεο κλιπ.



Σχόλια