Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Green Lung: Ακούστε το νέο τους κομμάτι στο Bandcamp μέσα από το οποίο γίνανε τα αποκαλυπτήρια για την επερχόμενη κυκλοφορία τους

Οι Βρετανοί Green Lung ανακοίνωσαν την άφιξη του διάδοχου του εξαιρετικού τους Debut Album, "Woodland Rites", o οποίος θα ονομάζεται "Black Harvest" και θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου μέσω της Svart Records.

Το Βρετανικό heavy rock σχήμα συνόδευσε την ανακοίνωση του δεύτερου άλμπουμ του με τη δημοσιοποίηση του πρώτου single μέσα από αυτό, για το κομμάτι "Leaders Of The Blind" το οποίο βρίσκεται στο Bandcamp και να προ παραγγείλετε το επερχόμενο πόνημα εκεί. Σχετικά με το νέο κομμάτι που είναι ως προπομπός του δίσκου , οι περίφημοι Βρετανοί ανέφεραν τα εξής:

"To "Leaders Of The Blind" είναι το πιο πολιτικοποιημένο κομμάτι που έχουμε γράψει. Επηρεαστήκαμε από τα τεκταινομένα του τελευταίου έτους, την πανδημία, την κλιματική αλλαγή, με το κομμάτι να γεννιέται από την αγανάκτησή μας για τα βρετανικά ΜΜΕ και κόμματα, και την όλο και αυξανόμενη προπαγάνδα και εκμετάλλευση εις βάρος των πολιτών. Ανυπομονούμε να το παρουσιάσουμε ζωντανά".

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Άγγλοι Rockers , ήταν να επισκεφθούν τον Γενάρη την χώρα μας σε Θεσσαλονίκη (Έχοντας μαζί τους Serpent Lord & Paranoid Reverb) , Βόλο και Αθήνα (Μαζί με τους Seer Of The Void).

Cover Art:

Tracklist:

Side A:

I: The Harrowing

II: Old Gods

III: Leaders of the Blind

IV: Reaper's Scythe

V: Graveyard Sun

Side B:

VI: Black Harvest

VII: Upon the Altar

VIII: You Bear the Mark

IX: Doomsayer

X: Born to a Dying World


Σχόλια