Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Ο Terry Nikas (Scar Of The Sun) στο Rock Da Vinci: "To Inertia κατά γνώμη μου είναι ο πιο Direct & Focus δίσκος που έχουμε γράψει μέχρι στιγμής"

"Inertia" , όπως λένε οι Αδράνεια σύμφωνα με τους όρους της φυσικής είναι ο τίτλος που ουσιαστικά εκπροσωπεί το κατά σειρά 3ο και επερχόμενο Album των Scar Of The Sun , το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσω της Napalm Records στις 14 Μαϊου! Με αφορμή την νέα δουλειά των Αθηναίων Metallers , ο ιθύνων νους και Frontman της μπάντας , Terry Nikas μίλησε στο Rock Da Vinci και στον Φαν Βαλ Νουέβο την Τρίτη που μας πέρασε , καθώς περάσαμε ένα ωραίο απόγευμα πραγματοποιώντας ένα Skype Call , όπου γνωρίσαμε κάπως έτσι και λίγο καλύτερα τους Scar Of The Sun!

"Μην αφήνεις την τεχνολογία να σε τυφλώσει , η γνώση είναι δύναμη και αυτή είναι το κλειδί για να σε βοηθήσει να προχωρήσεις μπροστά"

Πρόσφατα είχαμε την μεγάλη τιμή να μιλήσουμε μέσω Skype με τον Terry Nikas σχετικά με την επερχόμενη δουλειά των Scar Of The Sun , η οποία ήταν έτοιμη πριν την Περιοδεία με τον Momumentum στην Λατινική Αμερική το 2019! Περαιτέρω απολαύστε την συνέντευξη που έδωσε μέσω Skype ο Frontman των Αθηναίων Metallers!


Για το Rock Da Vinci,

Συνέντευξη/Ερωτήσεις: Φαν Βαλ Νουέβο

Edit Promo Pics: Σίσσυ Δαφ.


Σχόλια